Ma da bio je sad na 50% pa je uspio odigrat samo 37 min prosjecno

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Čim si na terenu spreman su i nema tu priče. Moguće je da kilometraza polako čini svoje i da ga godine stižu
Kobe Bryant je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:25Ja jos ne vjerujem, jer mislim sigurno da smo zdravi da bi osvojili 95%
Finale i to easy, AD i Bron su 90% timaShategabri je napisao/la: ↑04 jun 2021, 08:54Nisam baš siguran da bi došli do finala zapada obzirom da ni James nije baš najbolje izgledao.
Ma jasno na to ne može niko računati i uvijek je moguće da se neko povrijedi.Balon je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:30Finale i to easy, AD i Bron su 90% timaShategabri je napisao/la: ↑04 jun 2021, 08:54Nisam baš siguran da bi došli do finala zapada obzirom da ni James nije baš najbolje izgledao.
ovako povrede sjebase ekipu i to je to, desi se jbg to je sport, ni prvi ni posljednji kojima se desilo
No excuses,ako je ovo najbolje sto leBron danas moze pruziti onda nema razloga da ga vise gledamo kao top 10 igraca svijeta,da li je realno da je toliko pao u manje od godina dana nakon fenomenalnog PO i fenomenalne finalne serije gdje je sutirao gotovo 60% iz igre ne znam,meni se ne cini realno da bas toliko mozes pasti u tako kratkom roku da se mucis da prebacis 20 poena,totalno van ritma,odbijao je napadati reket u dobrom dijelu serije,jedva tri bacanja u prosjeku kroz seriju su daleko od igre koju LeBron preferira,ponavljam ako uslov nije da je igrao povrijedjen,da ga je starost nacela,van forme jer nije skupio par utakmica prije PO i da je ovo zaista najbolje sto on danas moze pruziiti onda je on sigurno van top 10,ja sumnjam u to,ali postujem misljenje i da on vise od ovoga ne moze,pa cemo vidjeti dogodine.
Ostario. Rodni list cini svoje.L-Train je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:38No excuses,ako je ovo najbolje sto leBron danas moze pruziti onda nema razloga da ga vise gledamo kao top 10 igraca svijeta,da li je realno da je toliko pao u manje od godina dana nakon fenomenalnog PO i fenomenalne finalne serije gdje je sutirao gotovo 60% iz igre ne znam,meni se ne cini realno da bas toliko mozes pasti u tako kratkom roku da se mucis da prebacis 20 poena,totalno van ritma,odbijao je napadati reket u dobrom dijelu serije,jedva tri bacanja u prosjeku kroz seriju su daleko od igre koju LeBron preferira,ponavljam ako uslov nije da je igrao povrijedjen,da ga je starost nacela,van forme jer nije skupio par utakmica prije PO i da je ovo zaista najbolje sto on danas moze pruziiti onda je on sigurno van top 10,ja sumnjam u to,ali postujem misljenje i da on vise od ovoga ne moze,pa cemo vidjeti dogodine.
Pa naravno da nije najbolje sto moze pruziti. I nakon bubblea, kratke pauze i svega toga, uz Jokica je najspremniji usao u sezonu od igraca sa velikim usageom i impresionirao fakat s obzirom na godine. Igrao je vrhunsku regularnu sezonu, bio top MVP kandidat i tako je bilo sve do povrede zbog koje je morao odsustvovati u najgorem dijelu sezone, te evidentno playoff igrao nedovoljno spreman za svoje standarde i ulogu koju ima.L-Train je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:38No excuses,ako je ovo najbolje sto leBron danas moze pruziti onda nema razloga da ga vise gledamo kao top 10 igraca svijeta,da li je realno da je toliko pao u manje od godina dana nakon fenomenalnog PO i fenomenalne finalne serije gdje je sutirao gotovo 60% iz igre ne znam,meni se ne cini realno da bas toliko mozes pasti u tako kratkom roku da se mucis da prebacis 20 poena,totalno van ritma,odbijao je napadati reket u dobrom dijelu serije,jedva tri bacanja u prosjeku kroz seriju su daleko od igre koju LeBron preferira,ponavljam ako uslov nije da je igrao povrijedjen,da ga je starost nacela,van forme jer nije skupio par utakmica prije PO i da je ovo zaista najbolje sto on danas moze pruziiti onda je on sigurno van top 10,ja sumnjam u to,ali postujem misljenje i da on vise od ovoga ne moze,pa cemo vidjeti dogodine.
Hahhahahhahahahhaha, Haj konačno da I ti znaš napisati smisleno , ovakva podjebbavanja postujemJustin je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:29Kobe Bryant je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:25Ja jos ne vjerujem, jer mislim sigurno da smo zdravi da bi osvojili 95%
![]()
bio je kroz čtiav playoff daleko prvi, no samo finale je lebron zasluženo. a najbolji u finalu je bio butler,ono je bilo nenormalno.
Ma meni je jasno,ali ne zelim da neko stekne utisak da bilo sta opravdavam,nije tesko staviti prst na celo i zamisliti se kako je moguce da LeBron igra bolje pocetak sezone (kada po pravilu sporo ulazi) od play offa gdje se po pravilu dize na monstruozan nivo.Clutch je napisao/la: ↑04 jun 2021, 16:09Pa naravno da nije najbolje sto moze pruziti. I nakon bubblea, kratke pauze i svega toga, uz Jokica je najspremniji usao u sezonu od igraca sa velikim usageom i impresionirao fakat s obzirom na godine. Igrao je vrhunsku regularnu sezonu, bio top MVP kandidat i tako je bilo sve do povrede zbog koje je morao odsustvovati u najgorem dijelu sezone, te evidentno playoff igrao nedovoljno spreman za svoje standarde i ulogu koju ima.L-Train je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:38No excuses,ako je ovo najbolje sto leBron danas moze pruziti onda nema razloga da ga vise gledamo kao top 10 igraca svijeta,da li je realno da je toliko pao u manje od godina dana nakon fenomenalnog PO i fenomenalne finalne serije gdje je sutirao gotovo 60% iz igre ne znam,meni se ne cini realno da bas toliko mozes pasti u tako kratkom roku da se mucis da prebacis 20 poena,totalno van ritma,odbijao je napadati reket u dobrom dijelu serije,jedva tri bacanja u prosjeku kroz seriju su daleko od igre koju LeBron preferira,ponavljam ako uslov nije da je igrao povrijedjen,da ga je starost nacela,van forme jer nije skupio par utakmica prije PO i da je ovo zaista najbolje sto on danas moze pruziiti onda je on sigurno van top 10,ja sumnjam u to,ali postujem misljenje i da on vise od ovoga ne moze,pa cemo vidjeti dogodine.
Nisam se nesto Lakersa plasio. Samo Brooklyn.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.