BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Nije loš kad su Pjanic Cimirot i Krunic tu. Ovo protiv CG je užas bio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kod nas samo ako si medju 15-ak najstandardnijih fudbalera, automatski mozes dolaziti na okupljanja i odlaziti s njih kad god pozelis. I to je ustaljena praksa ko god bio selektor, a daleko cemo tako dogurati.
- ASD
- Kontakt:
Fazon je što to niko ni ne smije presjeći. Takva nam je javnost. Navijači i novinari su ti koji to podržavaju.
Evo jedno pitanje za forumsku elitu.
Posto izgleda Šeha nece braniti u nedelju, kako se pise ima nekih problema sa koljenom, a u igraci koji su ostali su manje-vise novajlije koga cemo za kapitena ?
Čivić, posto je mozda najduze u A repci, a i bio je kapitan U21 prije nego je prekomandovan ili ipak najkvalitetnijeg u odbrani za kapitena?
Moj favorit je Ahmedhodzic. Djeluje kapitenski. Sa onim iznosenjem lopte protiv CG me na Lucia podsjetio.
Posto izgleda Šeha nece braniti u nedelju, kako se pise ima nekih problema sa koljenom, a u igraci koji su ostali su manje-vise novajlije koga cemo za kapitena ?

Čivić, posto je mozda najduze u A repci, a i bio je kapitan U21 prije nego je prekomandovan ili ipak najkvalitetnijeg u odbrani za kapitena?
Moj favorit je Ahmedhodzic. Djeluje kapitenski. Sa onim iznosenjem lopte protiv CG me na Lucia podsjetio.

- PeppermintSA
- Kontakt:
Samo da demistifikujem kult reprezentacije ovim silnim poznavaocima taktika i formacija koji u životu nikad tene nisu poderali. Kult reprezentacije se pravi rezultatima, a ne obrnuto. Kad imaš dobre igrače, pravićeš dobre rezultate, kad budeš pravio dobre rezultate stvoriće se kult reprezentacije. Kad imaš **** igrače, nećeš imati dobre rezultate, a kad nemaš rezultate nećeš imati ni kult reprezentacije.
Ja bih iskreno volio da Peteva smijene danas i da postave Barbareza samo zato da se dokaže ovim silnim fudbalskim analfabetama koji apsolutno ništa ne znaju, ništa ne razumiju a nazivaju se navijačima, da nema tog Murinja ili Gvardiole koji može od ove reprezentacije nešto napraviti. Potpuno je svejedno ko nam je selektor - bio on Petev, Husref, Amar, Barbarez ili **** Cviko.
Ja bih iskreno volio da Peteva smijene danas i da postave Barbareza samo zato da se dokaže ovim silnim fudbalskim analfabetama koji apsolutno ništa ne znaju, ništa ne razumiju a nazivaju se navijačima, da nema tog Murinja ili Gvardiole koji može od ove reprezentacije nešto napraviti. Potpuno je svejedno ko nam je selektor - bio on Petev, Husref, Amar, Barbarez ili **** Cviko.
Todorović ima više nastupa.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 14:56Evo jedno pitanje za forumsku elitu.
Moj favorit je Ahmedhodzic. Djeluje kapitenski. Sa onim iznosenjem lopte protiv CG me na Lucia podsjetio.![]()

Todorović 15
Ćivić 13
Saničanin 10
Hadžikadunić 8
Prevljak 8
Hadžiahmetović 8
Ahmedhodžić 5
Menalo 4
Cipetić 4
Pirić 4
Demirović 3
Danilović 3
Ostali jedan ili nula.

Ja sam nekako mislio da je Čivić prvi prekomandovan. Ali iste su godine i ista su generacija U21 bili. To sto Todorovic ima vise nastupa govori i o konkurenciji na desnoj strani.TopRemove je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:15Todorović ima više nastupa.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 14:56Evo jedno pitanje za forumsku elitu.
Moj favorit je Ahmedhodzic. Djeluje kapitenski. Sa onim iznosenjem lopte protiv CG me na Lucia podsjetio.![]()
Joj fakat od svih na terenu za dva dana ni jedan nema više od 15 nastupa.
Todorović 15
Ćivić 13
Saničanin 10
Hadžikadunić 8
Prevljak 8
Hadžiahmetović 8
Ahmedhodžić 5
Menalo 4
Cipetić 4
Pirić 4
Demirović 3
Danilović 3
Ostali dva ili manje.![]()

Dobro si ih izlistao.

Jos jedan zanimljiv podatak je to, posto otprilike znamo prvih 11, da će prosjek godina biti od 23 do 24. Zavisno jel koga izvede, ali opet mlada ekipa.
Da su "malo" mlađi mogli su i na U21 prvenstvo.

Mladi momci, treba ih podrzati.

Samo Kenan Piric dolazi u obzir ...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 14:56Evo jedno pitanje za forumsku elitu.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Piric ce biti kapiten 100 % jer je najstariji. A steta, jer bolje da se Vasilju da sansa nego ovome kretenu.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 04 jun 2021, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Nemam nista protiv momka, ali kakav ba Piric ?! Pa ja njega nisam ni najmanje očekivao u prvih 11, a kamoli da bude kapiten. Petev ako ga stavi u prvih 11 izgubice i ono malo postovanje kod navijača. Neka mu Husara trazi novi angazman, zajedno sa Piricem.
Nemojte bas do kraja da nam ogadite reprezentaciju.
Petev nas čita očito. Samo treba nastaviti pisati koga baš ne treba imati u repci kao Pirić. Ako već neće Begovića zvati, bolje Kovačevića da je 3. golman
Imaš Vasilja/Šehića ko prvog i Kovačević neka im bude zamjena. Bolje Kovačevića pogurati koji barem ima neke budućnosti nego Pirić bez ikakve sa klupe.. al et Fiorentina možda..
Imaš Vasilja/Šehića ko prvog i Kovačević neka im bude zamjena. Bolje Kovačevića pogurati koji barem ima neke budućnosti nego Pirić bez ikakve sa klupe.. al et Fiorentina možda..

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
!!!h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:49Nemam nista protiv momka, ali kakav ba Piric ?! Pa ja njega nisam ni najmanje očekivao u prvih 11, a kamoli da bude kapiten. Petev ako ga stavi u prvih 11 izgubice i ono malo postovanje kod navijača. Neka mu Husara trazi novi angazman, zajedno sa Piricem.
najgore mi je kad neko kaze podmladjivanje reprezentacije a onda debituju igraci sa 25-26 godina...
Najsmjesnije je to sto koga god da stavi da bude kapiten taj se nece razlikovati od Dzeke i Pjanica sto se tice liderstva.
Kako mu nije atmosfera odgovarala kada smo mi poznati po dobroj atmosferi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 14:10Višća kao igrač je neupitan.ASD je napisao/la: ↑04 jun 2021, 13:54Koliko je Višća dobar igrač je pokazao sad u grupnoj fazi Lige Prvaka.
Imao je više World class predstava i najzaslužniji je što je United ispao iz grupe.
Kvalitenijeg sigurno nećemo imati godinama.
Kod nas bi on imao problem na svakoj poziciji koju bi igrao jer amo kao ekipa statični, a on je igrač koji je dobar u dinamici.
Ja sam uvijek imao osjećaj da mu okruženje u repci nije odgovaralo, atmosfera i ponašanje ostalih saigrača. Neupitno je također da je pružao blijede partije u repci ali to su sada dublje teme.
Ovo okupljanje bez tkz zvijezda je nešto najbolje što nam se moglo desiti.
Odbrana nam je beton, s obzirom da nam vezni red nije postojao. Uz još par profesionalaca i momaka željni dokazivanja onda možemo naći neko stabilno mjesto u rangu prosječnih ekipa.
Po svim kriterijama je Kovacevic vise zasluzio poziv nego Piric. Mislim ako Begovic nije u kontekstu reprezentacije zbog bilo kojih razloga onda bi trebalo biti Sehic, Vasilj, Kovacevic.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:49Nemam nista protiv momka, ali kakav ba Piric ?! Pa ja njega nisam ni najmanje očekivao u prvih 11, a kamoli da bude kapiten. Petev ako ga stavi u prvih 11 izgubice i ono malo postovanje kod navijača. Neka mu Husara trazi novi angazman, zajedno sa Piricem.
Da bar momak brani u tom Mariboru, pa da ima neko "pokrice" za taj svoj poziv. Strasno. Ima eto hajmo reci sposobnog menadžera da ga ugura na spisak, ali da ne pretjerujemo i stavljamo ga ispred drugih perspektivnijih golmana.Tristan10 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 20:38Po svim kriterijama je Kovacevic vise zasluzio poziv nego Piric. Mislim ako Begovic nije u kontekstu reprezentacije zbog bilo kojih razloga onda bi trebalo biti Sehic, Vasilj, Kovacevic.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:49Nemam nista protiv momka, ali kakav ba Piric ?! Pa ja njega nisam ni najmanje očekivao u prvih 11, a kamoli da bude kapiten. Petev ako ga stavi u prvih 11 izgubice i ono malo postovanje kod navijača. Neka mu Husara trazi novi angazman, zajedno sa Piricem.
Uostalom, ne treba ti nastup za reprezentaciju da bi potpisao za Tuzla City.

Kovacevic, u ovom trenutku, naravno prije Pirica.
https://****/327120-elvir- ... hic-vaditi
Ja ne razumijem sta je covjek zelio da kaze.Bolić: Puno mi probavamo, a rejting pada.
Nismo pobjedili skoro dvije godine. Znaci ti "stari recepti", ako ih je i bilo, ne rade vise. I naravno da treba probati nove mogucnosti, dodavati nove sastojke koji prije nisu bili tu kako bi se pocelo pobjeđivati.
Sta treba, da ostane sve po starom ?

Pisalo se i o nedolasku zvijezda na okupljanje.
Po meni jedini kojeg treba isprozivati je Gojak.
On je godiste ovih momaka i morao je biti sa njima. Ako je zelio da se pokaze sad je imao priliku.
Već se digao hajp oko Nalića, već najbolje što imamo 
Stanite malo, još koju tekmu pa da vidimo.

Stanite malo, još koju tekmu pa da vidimo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedva cekam da sutra cujem kad Petev vikne Nalicu reci Menalu da se ne zajebaje

- JohnCleese
- Kontakt:
Tacno tako.
Ne treba ni nama ni njemu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.