Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Shategabri » 04 jun 2021, 13:25

ElCartel11 je napisao/la:
04 jun 2021, 13:16
Ybt ove kone svaku pauzu ocekuju neku finansijslu injekciju, a dobiju injekciju u vidu kur.cine.
Fol ocekuju 800k od Turaka ako prodaju Hadziahmetovica i da ga stvarno prodaju nece vidjeti taj novac.
Ko djeca majkemi, ko da prvi put cekaju pare od Turcina i ne znaju koja je to mraka.
Ako na tome temelje neki svoj optimizam, nema tu hljeba.

Precjednik sa tokenima, ako se prodaju Džeko, Hadžiahmetović, Memija biće para za izlazak iz krize.
Ubleha.
Koševo Zapad

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 04 jun 2021, 13:26

Pantelija je napisao/la:
04 jun 2021, 13:10
Vanadij je napisao/la:
04 jun 2021, 12:45
Pantelija je napisao/la:
04 jun 2021, 11:57
Ono se smije a drzavi porez ne plaća 😂
800 000 sto je vjetnamac duzan mislis
Je li realno da si toliko ograničen?
Pričam o porezu na plate, gdje jedino Sarajevo daje na puni iznos. To se vidi i po plaćenom porezu.
Svi drugi VARAJU drzaavu a plaćanje poreza je ultimativni čin patriotizma.
Dakle, prijavljujete igrace na 600 maraka i onda im na crno gurnete jos 3 milje.
Sta tu nije jasno? Igrac koji vas Kosta 5000 nas Kosta 8500 a vas 5500.

A dug od 800 Ooo se uredno otplaćuje kao i ona 3 miliona od prije 8 godina sto smo uplatili.
Nismo te prepoznali emire hadzicu

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 04 jun 2021, 13:28

Ybt ove kone svaku pauzu ocekuju neku finansijslu injekciju, a dobiju injekciju u vidu kur.cine.
Fol ocekuju 800k od Turaka ako prodaju Hadziahmetovica i da ga stvarno prodaju nece vidjeti taj novac.
Ko djeca majkemi, ko da prvi put cekaju pare od Turcina i ne znaju koja je to mraka.
Gazda miljarder moli jukica da mu smanji 2 000 KM platu, vracaj blekica izguduse

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jun 2021, 13:41

Nije tacno

Visca i Sehic su u istom prelaznom roku otisli u Tursku
Visca u Istanbulspor-tad se tako zvao ovaj Basaseksir
Seha u Mersin

Gazde su bile-Turcin-Istanbulspor
Mersin-Kurd

Za Viscu smo odmah dobili oko 900 000 maraka
A za Sehu je bio problem

:wave:

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 04 jun 2021, 13:45

svrakino1921 je napisao/la:
04 jun 2021, 13:41
Nije tacno

Visca i Sehic su u istom prelaznom roku otisli u Tursku
Visca u Istanbulspor-tad se tako zvao ovaj Basaseksir
Seha u Mersin

Gazde su bile-Turcin-Istanbulspor
Mersin-Kurd

Za Viscu smo odmah dobili oko 900 000 maraka
A za Sehu je bio problem

:wave:
Niko na zoom nece sa Namom tu mu je hvala sto je od svojih usta odvajao za place

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jun 2021, 13:47

Pantelija je napisao/la:
Vanadij je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
04 jun 2021, 11:57
Ono se smije a drzavi porez ne plaća 😂
Pričam o porezu na plate, gdje jedino Sarajevo daje na puni iznos. To se vidi i po plaćenom porezu.
Dakle, prijavljujete igrace na 600 maraka i onda im na crno gurnete jos 3 milje.

A dug od 800 Ooo se uredno otplaćuje kao i ona 3 miliona od prije 8 godina sto smo uplatili.
Na osnovu cega tvrdis da samo Sarajevo placa puni porez na plate, na osbovu prosjeka visine prijavljene/prikazane plate?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 04 jun 2021, 13:55

Beduin je napisao/la:
04 jun 2021, 13:47
Pantelija je napisao/la:
Vanadij je napisao/la:

Na osnovu cega tvrdis da samo Sarajevo placa puni porez na plate, na osbovu prosjeka visine prijavljene/prikazane plate?
Gdje ces to pitati emira hadzica

denimen9
Kontakt:

Post Postao/la denimen9 » 04 jun 2021, 14:09

Wolffire je napisao/la:
03 jun 2021, 17:47
denimen9 je napisao/la:
03 jun 2021, 16:50
Najjači su mi ovi što misle da se država raspada, eto zbog nogometa. Ja znam da je ovim vijetkongovcima teško sto nisu prvaci, ali da ce se drzava raspast jer je Borac šampion a Sarajevo nije, jer Mladost iz Doboja ili Kaknja, ne znam ni ja odakle su radi malverzacije sa Kasumovicem oko Bilinog Polja...?

Draga djeco ne raspada se država tako. To se tenkovima radi. Ukoliko ovi wannabe rodjeni iz Doboja ili Kaknja imaju tenk, eh onda su pravi navijači
Nek si nam ti rekao. Siguran sam da si se registrovao da nas mozes uputiti kakvo je stanje.
Stvarno velika ti hvala. Eto živ bio mogli smo bez tvog komentara živjeti u zabludi.
Registrovao sam se da se informišem bolje oko nekih nogometnih tema, ali sam naišao na Bošnjake, Srbe i Hrvate i to je najveći problem naših foruma. Vidio sam da je priča većinom šuplja, pa sam okrenuo na zajebanciju.
Na Rodi su pare!
VB89

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 jun 2021, 15:52

7. mjesto na tabeli. Na 100 godina kluba.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 jun 2021, 16:04

feniksptica je napisao/la:
04 jun 2021, 15:52
7. mjesto na tabeli. Na 100 godina kluba.
Realno, Borac im je spasio sezonu, da ne bude baš potpuna katastrofa.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 jun 2021, 16:11

Simpatizer je napisao/la:
03 jun 2021, 10:12
I Olimpik i Mladost su dobili odluke. Imaju pravo žalbe, ima sportski sud pa neka izvole ako smatraju da su u pravu.

Svo ovo jaukanje je besmisleno. Dakle, primiš odluku, žališ se i gotovo. Pas koji laje, ne ujeda.
:rol: :rol: :rol: :puke:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jun 2021, 17:20

U četvrtfinalnom meču mladi fudbaleri Željezničara su nakon penal serije savladali prošlogodišnjeg osvajača Kupa prijateljstva, novosadsku Vojvodinu.

U regularnom toku susreta nije bilo pobjednika, odnosno rezultat je glasio 1:1. Plavi su stigli do prednosti pogotkom Križevca, da bi za 1:1 pogodak postigao Ivanović.

U penal seriji prava drama. Ključni trenutak dogodio se u osmoj seriji, kada je igrač Vojvodine Nikolić šutirao preko gola, da bi odmah nakon njega Pašić postigao gol sa bijele tačke i odveo svoj tim u polufinale. Do osme serije, svi igrači su bili precizni sa penala.

Podsjetimo, ranije su plasman u polufinale osigurali Spartak koji je bio bolji od Sarajeva (2:1), te Dinamo koji je također u penal seriji savladao Partizan. U posljednjem meču četvrtfinala igraju Sloboda i Crvena zvezda.

GOLEM SI ZELJO

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jun 2021, 17:27

NOVI UGOVOR
0
Cerić nastavio digitalizaciju FK Željezničar, potpisano peto partnerstvo u 2021.
E. B.
21

FK Željezničar potpisuje partnerstvo s digitalnim strateškim partnerom Borussije Dortmund, kompanijom Result sports, pionirom digitalnih sportskim tehnologija, kako bi se dalje povećao potencijal na digitalnim platformama i stvorili novi tokovi prihoda za klub.

FK Željezničar je udružio snage sa njemačkim pionirom u digitalnom sportu kompanijom Result Sports, formirajući peto digitalno partnerstvo u prvoj polovini 2021. godine, čineći ga jednim od najrazvijenijih tehnoloških fudbalskih klubova u regionu.

Borussia Dortmund je jedan od prvih klijenata Result Sportsa koji rade sa timom Borussije Dortmund po pitanju društvenih medija, marketinga i komunikacija još od 2009. godine, asistirajući klubu da ostvari maksimalan komunikacijski potencijal, kako u Njemačkoj, tako i međunarodno. Neki od njihovih drugih klijenata su Juventus, AS Roma, Celtic, Benfica, kao i njemački fudbalski savez i UEFA.

Partnerstvo između FK Željezničar i Result Sports ima za zadatak da pomogne klubu da u potpunosti shvati izazove sa kojima se suočava na prepunom digitalnom tržištu i ostvari puni potencijal svih digitalnih platformi na kojima posluje, stvarajući nove modele prihoda za FK Željezničar i postižući novu povećanu vrijednost prijedlog na tržištu.

Predsjednik FK Željezničar, Samir Cerić, kaže:

"U momentu kada sam stao na čelo Želje, bilo mi je jasno da kroz digitalizaciju i komercijalizaciju kluba možemo u relativno kratkom vremenskom roku da znatno povećamo vrijednost kao i kreiramo nove izvore prihoda, i kroz te poteze stavim svoj vlastiti pečat na njegovu sadašnjost i budućnost.

Od mog prvog razgovora sa osnivačem Result Sportsa, Mariom Leom, bilo mi je jasno da razgovaram sa veoma stručnim i svjetski uticajnim profesionalcem. Njegovo znanje i razumijevanje digitalnog prostora je bez premca i nije ni čudo što su se mnogi veliki fudbalski klubovi, uključujući Borussiju iz Dortmunda, oslanjali na njegovo znanje i njegov profesionalni savjet već dugi niz godina.

Drago mi je što ćemo krenuti u realizaciju sljedeće faze koje će FK Željezničar omogućiti dodatnu vrijednost preko integriranja Result Sportsovih standardiziranih digitalnih platformi zasnovanih na njihovom znanju, iskustvu i prikupljanju vrijednih podataka koje uspješno rade više od deset godina. Sa sigurnošću mogu reći da ovo stavlja Želju na sami vrh sportskih kolektiva u cijelom region, ne samo BiH", rekao je Samir Cerić.

Result Sports je pionir u digitalnom sportu i radi na izazovima i otključava potencijal digitalnih platformi za sportaše, klubove, lige i saveze u posljednjih 10 godina. Osnovani su u Njemačkoj 2009. godine, sa uredima u Njemačkoj, Turskoj i Južnoj Africi.

Mario Leo, osnivač i izvršni direktor Result Sportsa, kaže:

"Apsolutno sam oduševljen našim partnerstvom sa FK Željezničar. Razgovori sa Samirom Cerićem bili su produktivni od samog početka. Njegova vizija za FK Željezničar, kombinirajući tradiciju i razvijajući klub u inovativan i moderan klub, nema premca u regiji i u potpunosti je usklađena s našim iskustvom. Digitalna transformacija širom svijeta zahtijeva stalne inovacije i dinamične procese kako bi se omogućio budući uspjeh na terenu i van njega. Samir Cerić i njegov tim u FK Željezničar vjeruju da će Result Sports podržati ovaj put ka uspjehu. Naš jedinstveni partnerski pristup uključuje transfer znanja u klub. Ulazak na balkansko tržište dolazi kao dio naše brze ekspanzije u globalnom fudbalu", rekao je Mario Leo dodavši:

"Posljednjih 18 mjeseci bilo je nevjerovatno uspješno za Result Sports i mene samog. Naša fleksibilna podrška partnerima, klubovima, ligama i savezima vođena partnerstvom pokazala se tokom globalne pandemije prijeko potrebnim izvorom za uspjeh! Ali digitalna transformacija bit će potrebna bilo kako, s pandemijom ili bez nje. I to u potpunosti razumiju Samir Cerić i njegov tim!", poručio je Leo.

Samir Cerić, predsjednik FK Željezničar, također komentariše:

"Uspostavljanje partnerskog odnosa sa Mariom Leoom iz Result Sportsa predstavlja još jedan važan korak na putu potpune digitalizacije i komercijalizacije Želje i kreiranja novih izvora prihoda. Vjerujem da će gospodin Leo i njegova kompanija maksimalno pomoći FK Željezničar da dalje razvija, unapređuje i automatizuje trenutnu šemu digitalnog izvještavanja za sve svoje digitalne aktivnosti na društvenim platformama, u smislu rasta baze navijača, dosega sadržaja, angažmana kluba i mogućih podružnica, uključujući posvećenost benčmarkingu kroz evropske nogometne klubove i određena tržišta.

Željo i Željin imidž imaju ogroman potencijal pogotovo na međunarodnom planu putem naše dijaspore i jedan od pokazatelja toga je i uspješnost Taga koji se danas fantastično integrisao među našim navijačima širom svijeta i već kreirao novu vrijednost i izvore prihoda klubu koji jučer nije bio slučaj. Tag, zajedno sa Blocksportom, Seyu, Homefans i sada Result Sports stavljaju Želju u sami vrh po pitanju digitalizacije na globalnom nivou, i to je ono što po meni može da ostavi dugoročni pozitivan pečat što se tiče nove ere FK Željezničar. A ovi potezi također dolaze na pozitivne ocjene nekih od globalnih sponzora danas zainteresovanih da bude dio Željine priče i Željine budućnosti jer digitalizacija kreira novu vrijednost kluba", rekao je Cerić.

GOLEM SI ZELJO

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jun 2021, 17:31

FK Željezničar ovog ljeta očekuju velike promjene u igračkom kadru.

Samir Bekrić produžio ugovor s FK Željezničar
Sarajevski klub iza sebe ima zaista očajnu sezonu Premijer ligi BiH i jasno je da se ovog ljeta na Grbavici očekuje velike promjene.

Iako je sezona tek završila već nekoliko igrača odlučilo je napustiti Željezničar i sigurno je da će biti još nekih odlazaka.

Međutim, ima i onih koji će ostati u klubu i naredne sezone, a među njima je i Samir Bekrić.

Iskusni veznjak danas je produžio svoj ugovor s ekipom s Grbavice do ljeta naredne godine.

"Velika čast i zadovoljstvo, moram da kažem da sam ponosan što sam u ovim godinama postpisao ugovor sa svojim klubom. Dat ću sve od sebe da se vratimo na pravi put, imali smo jako tešku sezonu iza nas, dosta nevjerovatnih stvari se dešavalo, siguran sam, a i znam kroz prošlost da smo izlazili iz puno većih kriza kao pobjednici i tako će biti i ovaj put. Zahvaljujem se svim navijačima na podršci i poručujem da ćemo u novu sezonu ući složni i da ćemo biti zajedno u svim situacijama. Navijači zaslužuju mnogo više radosti i potrudit ćemo se da im to i donesemo. Za kraj, hvala svim navijačima za sve ove godine podrške", rekao je Bekrić.

Ovaj 36-godišnji veznjak u prošloj sezoni u dresu Željezničara odigrao je 33 utakmice, te je postigao pet golova i dodao isto toliko asistencija.

Bekrić je u dresu Plavih u svojoj dosadašnjoj karijeri ukupno odigrao 227 utakmica, te je postigao 49 golova.

GOLEM SI ZELJO

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 04 jun 2021, 17:34

svrakino1921 je napisao/la:
04 jun 2021, 17:31
FK Željezničar ovog ljeta očekuju velike promjene u igračkom kadru.

Samir Bekrić produžio ugovor s FK Željezničar
Sarajevski klub iza sebe ima zaista očajnu sezonu Premijer ligi BiH i jasno je da se ovog ljeta na Grbavici očekuje velike promjene.

Iako je sezona tek završila već nekoliko igrača odlučilo je napustiti Željezničar i sigurno je da će biti još nekih odlazaka.

Međutim, ima i onih koji će ostati u klubu i naredne sezone, a među njima je i Samir Bekrić.

Iskusni veznjak danas je produžio svoj ugovor s ekipom s Grbavice do ljeta naredne godine.

"Velika čast i zadovoljstvo, moram da kažem da sam ponosan što sam u ovim godinama postpisao ugovor sa svojim klubom. Dat ću sve od sebe da se vratimo na pravi put, imali smo jako tešku sezonu iza nas, dosta nevjerovatnih stvari se dešavalo, siguran sam, a i znam kroz prošlost da smo izlazili iz puno većih kriza kao pobjednici i tako će biti i ovaj put. Zahvaljujem se svim navijačima na podršci i poručujem da ćemo u novu sezonu ući složni i da ćemo biti zajedno u svim situacijama. Navijači zaslužuju mnogo više radosti i potrudit ćemo se da im to i donesemo. Za kraj, hvala svim navijačima za sve ove godine podrške", rekao je Bekrić.

Ovaj 36-godišnji veznjak u prošloj sezoni u dresu Željezničara odigrao je 33 utakmice, te je postigao pet golova i dodao isto toliko asistencija.

Bekrić je u dresu Plavih u svojoj dosadašnjoj karijeri ukupno odigrao 227 utakmica, te je postigao 49 golova.

GOLEM SI ZELJO
e ako je golem zeljo zbog potpisa Bekrica, dabogda bili golemi jos 100 godina :D
Forzza Velez

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 jun 2021, 19:28

slika

GOLEM SI ZELJO

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jun 2021, 19:56

Svijetla buducnost Zelje, juniori vrhunski ove sezone, hhh. Bekric i u narednoj ce pomoci klubu kao i prethodne, amin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 jun 2021, 22:06

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
04 jun 2021, 21:53
RacioEmocionalan je napisao/la:
04 jun 2021, 20:55
Pitari su tu sad samo kad treba podje.bavati štrumfove. Kad se sjetim prije 3 mjeseca, nisi mogao ući na temu od njih. Uvijek po petorica na straži bila.
Upravo tako, zagorčavali su svima forumsko iskustvo dječijim šalama kao i guranje raspalih poluproizvoda na pdf reprezentacija. Taj period sam morao sam voditi bitku i ostvariti kakav takav ekvilibrijum na pdf-u.
Opa Aki, jesmo l rekli da prijavis kad naucis novu rijec !
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bosvastarigrad
Kontakt:

Post Postao/la bosvastarigrad » 04 jun 2021, 22:16

Musija kod Senada

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 04 jun 2021, 22:36

bosvastarigrad je napisao/la:
04 jun 2021, 22:16
Musija kod Senada
Kaze da su dobili Veleza da bi ostali u ligi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.