FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja šta mislite ali iskreno sad ko ide na ljeto?
Moje neko mišljenje: Kova, Mili, Fanimo, Mešanović.
Moje neko mišljenje: Kova, Mili, Fanimo, Mešanović.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Slazem se,al moze biti Faris od koristi
Lik ima 26 godina i jedan gol + 2 asistencije u nasoj ligi. on da uzme mjesto nekom mladom? i da igra za 500 km ovo je velika bruka ako bude dosao.
Vi tek tako vjerujete onom botu
- feniksptica
- Kontakt:
Prodje radna sedmica. Bas produktivna za nas klub. Vise u mene jaran na poslu umorio a nocni portir u bolnici, nego administracija kluba. Daj mene i jos 3 covjeka i 5 dana da obidjemo TK da skupljamo za klub sigurno bi vise skupili nego sto oni u klub donesu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jesam bot al imam prave info

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Dešava se, samo mahala ne zna.

Dobar krilni igrac. Od mene podrska. Nije stranac, nije skup.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Faris Handzic za nas dobar igrac ? Ne znam, ne upratih trenutak kad smo odlucili se ne boriti za titulu. a ovaj tesko da ce pomoc i u borbi za opstanak.
Branite upravu, napadajte upravu al ne govorite da je on za nas.
Branite upravu, napadajte upravu al ne govorite da je on za nas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel bio uopste taj sastanak?
Resić nije ništa slabiji od Farisa, mada sumnjam da će doći.
Cruz se vraća u Brazil nema novog ugovora.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- ElCartel11
- Kontakt:
Za sve vas Cruz je Brazilac!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Stici ce vas Cruzove suze. Ako se Milanovic vratio s posudbe iz Olimpika i dobio sansu ne vidim sto nije i on.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
- prihvacen poziv mladosti na sastanakfeniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2021, 19:32Prodje radna sedmica. Bas produktivna za nas klub. Vise u mene jaran na poslu umorio a nocni portir u bolnici, nego administracija kluba. Daj mene i jos 3 covjeka i 5 dana da obidjemo TK da skupljamo za klub sigurno bi vise skupili nego sto oni u klub donesu.
- objavili vec spreman video dusana hodzica
**** li im komplet familiju
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Najjaci su ovi sto spominju neke Svrakice kako bi zastitili sadasnje znalce,isto kao da postoje samo te dvije opcijeholyman je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:42- prihvacen poziv mladosti na sastanakfeniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2021, 19:32Prodje radna sedmica. Bas produktivna za nas klub. Vise u mene jaran na poslu umorio a nocni portir u bolnici, nego administracija kluba. Daj mene i jos 3 covjeka i 5 dana da obidjemo TK da skupljamo za klub sigurno bi vise skupili nego sto oni u klub donesu.
- objavili vec spreman video dusana hodzica
**** li im komplet familiju

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 50 gostiju.