FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko si neozbiljan na skali od 0 do FK Sarajevo?
E jesmo cirkusanti..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krsti je ugovor produžen jer se ne živi samo od danas do sutra. Mi ćemo uvijek ili barem u bližoj budućnosti imati problema da očuvamo ekipu iz sezone u sezonu i bićemo uvijek iznova prisiljeni da gradimo ekipu i ekipni karakter. Zato takve igrače treba čuvati u klubu ako su iole ispunjeni uslovi za to.
Ja sam za to da se i Anelu Hebiboviću produži ugovor. A nisam nešto naročito protiv ni da se vrati Faris Handžić u klub. To nisu pojačanja. To su samo igrači koji pomažu da se konstrukcija ne uruši. Što se kaže to su naši ankeri.
Što se tiče pravih pojačanja treba vidjeti kako će nam ekipa izgledati sledeću sezonu i od toga krenuti. Skoro evidentno je da bi nam trebalo jedno krilo i jedan štoper. Mene da se pita meni bi Miličević igrao u sredini - svidio mi se pravo u zadnjoj utakmici, a na poziciju štopera bi mi došao neko ko može igrati u paru sa Dupovcem.
Ja sam za to da se i Anelu Hebiboviću produži ugovor. A nisam nešto naročito protiv ni da se vrati Faris Handžić u klub. To nisu pojačanja. To su samo igrači koji pomažu da se konstrukcija ne uruši. Što se kaže to su naši ankeri.
Što se tiče pravih pojačanja treba vidjeti kako će nam ekipa izgledati sledeću sezonu i od toga krenuti. Skoro evidentno je da bi nam trebalo jedno krilo i jedan štoper. Mene da se pita meni bi Miličević igrao u sredini - svidio mi se pravo u zadnjoj utakmici, a na poziciju štopera bi mi došao neko ko može igrati u paru sa Dupovcem.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dzaba se nadate "pojacanjima", dolazit ce samo prinove i to samo mladi slobodni igraci iz nase lige i akademije.
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:20On neće igrati na Euru, nego je samo dobio priliku da uživo gleda repku svoje zemlje.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- NisamInSajder
- Kontakt:
Najgore je sto ce i sve prinove pokupiti ostali u PL. Klubovi uveliko sklapaju ekipu za narednu sezonu, a nasi jos nisu ni trenera odlucili.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:27Dzaba se nadate "pojacanjima", dolazit ce samo prinove i to samo mladi slobodni igraci iz nase lige i akademije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Faris Handžić i Anel Hebibović su naši ankeri! Nek me nešto nasmijalo i u ovim teškim momentima po klub. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sarajevu Ce Vico iduce sezone uzimati bodove zbog dugova i tuzbi, borba za opstanak je realnost...
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 05 jun 2021, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Pa nisam rekao da ce biti kvalitetne prinoveNisamInSajder je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:37Najgore je sto ce i sve prinove pokupiti ostali u PL. Klubovi uveliko sklapaju ekipu za narednu sezonu, a nasi jos nisu ni trenera odlucili.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:27Dzaba se nadate "pojacanjima", dolazit ce samo prinove i to samo mladi slobodni igraci iz nase lige i akademije.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Nista se ne zna, osim da je Sabrina direktorica i da su u UO Kasum, Kapetanovic i Lemes. Sve ostalo je nepoznanica, i svaka naredna vijesti velikom broju navijaca moze biti iznenadjenje.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:40Pa nisam rekao da ce biti kvalitetne prinoveNisamInSajder je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:37Najgore je sto ce i sve prinove pokupiti ostali u PL. Klubovi uveliko sklapaju ekipu za narednu sezonu, a nasi jos nisu ni trenera odlucili.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:27Dzaba se nadate "pojacanjima", dolazit ce samo prinove i to samo mladi slobodni igraci iz nase lige i akademije.. Navodno se eto vec zna ko ce biti trener.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ako je istina za Segrta, ona i bolje sto je jos uvijek nepoznanica.NisamInSajder je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:43Nista se ne zna, osim da je Sabrina direktorica i da su u UO Kasum, Kapetanovic i Lemes. Sve ostalo je nepoznanica, i svaka naredna vijesti velikom broju navijaca moze biti iznenadjenje.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:40Pa nisam rekao da ce biti kvalitetne prinoveNisamInSajder je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:37
Najgore je sto ce i sve prinove pokupiti ostali u PL. Klubovi uveliko sklapaju ekipu za narednu sezonu, a nasi jos nisu ni trenera odlucili.. Navodno se eto vec zna ko ce biti trener.
- feniksptica
- Kontakt:
Segrta gadjali petardama...samo da ne bude opet trebalo isto radit.
Indonezija Afganistan Maldivi i Gradacac zadnjih 10g
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eno zovu te na temi BundesligeFRANK RIBERY je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:40Sarajevu Ce Vico iduce sezone uzimati bodove zbog dugova i tuzbi, borba za opstanak je realnost...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:40Sarajevu Ce Vico iduce sezone uzimati bodove zbog dugova i tuzbi, borba za opstanak je realnost...

Koliko god to bilo smješno ili žalosno. Uvijek moraš računati da u klubu imaš igrače koji su nedovoljno dobri i zato trebaju otići i igrače koji su previše dobri i zato će ti otići.
Zato moramo imati desetak igrača koji su sredina. Oni ne prave razliku. Razliku prave ovi koji će ti otići ali su dovoljno pouzdani da znaš kako će tu biti duži vremenski period i dovoljno dobri da ih možeš tri ili četri istrpiti u prvoj postavi i opet pobjediti, dovoljno odgovorni da gurnu tim ispred sebe i takvi da im neće biti problem sjediti na klupi ako treba.
Za bolje takve igrače treba više para (i vremena) a mi para za to nemamo. Po meni će takvi igrači biti bolji tek kad igrači kao Duljević, Cimirot, Mihojević i slični budu stasali da se pred penziju vrate u domaću ligu pod uslovom ako mi budemo do tada dobro radili pa ćemo imati šanse da namjesto Hebibovića, Krste i Dupovca u ekipi imamo Duljevića, Cimirota i Mihojevića.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:

Ima izgleda istine za Fareta, i ja sam čuo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Navodno je dobar u radu s mladjim igracima.feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:52Segrta gadjali petardama...samo da ne bude opet trebalo isto radit.
Pricamo o dugovima,igraci nas tuzakaju,uprava kluba ne zna se ko pije ko placa,igraci tipa Farisa nam izgledna pojacanja…
Welcome to virshla time dej vu!
Welcome to virshla time dej vu!
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahah sve cemo ih otjeratiBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:12Navodno je dobar u radu s mladjim igracima.feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:52Segrta gadjali petardama...samo da ne bude opet trebalo isto radit.
NEMA NAZAD
I trebate. Makar napali na praznu zgradu, ali istrajteholyman je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:36Hahahah sve cemo ih otjeratiBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:12Navodno je dobar u radu s mladjim igracima.feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:52Segrta gadjali petardama...samo da ne bude opet trebalo isto radit.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 12 gostiju.