Neka si se ti javio. Covjek koji podrzava doktora sa Kallosa da bude direktora UKC-a.ASD je napisao/la: ↑06 jun 2021, 01:10Bivši gradonačelnik Sarajeva je 6 godina išao na fakultet u Travniku.Tristan10 je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:19Danas lijep dan u Kopenhagenu, izasao da prosetam malo, kafu popio. Izadjem na glavnu ulicu, kad cujem 5-6 ljudi srednjih godina, glasno pricaju nasim jezikom. Kad skonta, to ona nasa delegacija iz Saveza, jer sam im face prepoznao. Ljudi moji kakav je to skup papaka, onaj zesci opanak. Glavni razlog sto mi kao drzava nemamo vise uspjeha u fudbalu jeste upravo radi ovakvih likova. Pa oni nebi mogli da rade na stupskoj pijaci, jer tu barem moras da budes snalazljiv da premuntas nekog iz dijaspore da mu uvalis neke zaostale CDove. Ovi su totalno nepismeni i nesposobni, s guza na guz sto bi se reklo, i da se hoda na racun reprezentacije po Evropskim metropolama. Nema nama pomaka dok su ovakvi krkani u fudbalskom savezu, i to je glavni razlog sto nemamo uspjeha. Uredu tereni i infrastruktura, sve to stoji, ali ovi ljudski (ne)resursi, da covjek place. Mislio sam da nije bas strasno, ono kad se procita preko medija i slicno, ali kad ih vidis u trecoj drzavi svojim ocima, za plakati![]()
Vjerovatno jedini kojem je to uspjelo.
Znači, ne Trnova, ne Bosanskog Petrovca, nego Sarajeva.
Kada to shvatiš, teško se čuditi nečemu drugome ovdje.

Pometi ispred svoje kuce, nisu Banovici u Sarajevu.