FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma dobro realno Lendric je puno vece ime, sad kolko ima u tome istine, ustvari kolko ce se to moc realizovat vidicemo.
Ne pamtim kad smo imali napadaca sa vise od 10 golova u sezoni
Ne pamtim kad smo imali napadaca sa vise od 10 golova u sezoni
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Meni je trenutno najvise krivo zbog odlaska Dzenisa, mislim da nakon Krpica nismo imali igraca koji onoliko trci i fizicki je spreman, bori se 90 minuta, presing, pametno igra do Dzenisa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Postoji li ikakva sansa da ostane u klubu? Dat covijeku malo vecu platu nije igrac da sad ocekujes svaku utakmicu da zabija al realno bori se i svaka mu cast..Al kako vidim mogao bi on u Zelju izgleda
Šta treba uraditi i kome se obratiti da imamo ovakav dres?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Prijavljuj postove možda te ispoštuju

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Al izvjestaj koji pokazuje potpuno suprotnost njihov rijeci sto su govorili prije par mjeseci..ASD je napisao/la: ↑04 jun 2021, 19:51Objavljen je finansijski izvještaj. Barem to niko ne očekuje.Pashoni je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:44Ma ovo je totalno neozbiljno. Niko da kaze ni rijeci iz kluba, a mi ocekujemo neke financijske izvjestaje pojačanja kamaru stvari, Ne znamo ni ko nam je trener nit ko je ostaje ko odlazi. Danas je eto trebo bit sastanak izgleda da nije ni doslo do njeg, i sta treba očekivati vise?
Dzenis ce ja mislim najverovatnije ostati kod nas
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Odlican
Mada ako je vjerovat upravi za ovu sezonu cemo imat neki unikatan dres, odnosno do sad je vec trebalo otic prema Legei dizajn dovih dresova
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sky9 koliko samo podsjeca na onaj Kappin poslije ratni.Koja perverzija...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ma otkud sad to, sve je savršeno.Pashoni je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:08Al izvjestaj koji pokazuje potpuno suprotnost njihov rijeci sto su govorili prije par mjeseci..ASD je napisao/la: ↑04 jun 2021, 19:51Objavljen je finansijski izvještaj. Barem to niko ne očekuje.Pashoni je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:44Ma ovo je totalno neozbiljno. Niko da kaze ni rijeci iz kluba, a mi ocekujemo neke financijske izvjestaje pojačanja kamaru stvari, Ne znamo ni ko nam je trener nit ko je ostaje ko odlazi. Danas je eto trebo bit sastanak izgleda da nije ni doslo do njeg, i sta treba očekivati vise?
Dzenis ce ja mislim najverovatnije ostati kod nas

- Beduin
- Kontakt:
Mene bas zanima ko je ikad ovdje na temi rekao da je sfe savrseno ili da je makar blizu dobrog?
Zanemarimo vasu djeciju ironiju.
Zanemarimo vasu djeciju ironiju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Upravo tako, podsjeća na najbolji dres Svetinje u 102-godišnjoj historiji.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne vjerujem da i dalje ne znamo 100% ko ce nam biti trener slijedece sezone, a sezona sve bliže. O pojačanjima da ne govorim
Govedarica,Lendric,Velic, slobodni igraci
Govedarica,Lendric,Velic, slobodni igraci

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Zasto ne objave sto bi se to krilo?
Krije se sve a vi navijaci kupujte karte.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ne znam koliko vas je primijetilo ovo:
Nas su opljačkali u sva 3 meča, i tek sa tih 9 bodova ostvaruju ovu razliku... Realno su trebala biti 3 remija. Bure su bez dna, bacanje para samo takvo. Da mi imamo ove pare, titulu bismo osvojili već ove godine
ssh je uložila u prošloj sezoni minimalno 5 puta više novca od nas, a de facto su osvojili samo 2 boda više od nas, protiv ostalih 10 klubova.6. FK ssh 33 13 9 11 1 36 : 35 48
8. FK Sloboda 33 10 7 16 -10 31 : 41 37

Nas su opljačkali u sva 3 meča, i tek sa tih 9 bodova ostvaruju ovu razliku... Realno su trebala biti 3 remija. Bure su bez dna, bacanje para samo takvo. Da mi imamo ove pare, titulu bismo osvojili već ove godine

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nebi, imali smo najbolju ekipu i najljepse igrali, onda te pobijedi Drina i protiv Radnika zaboravis igrat lopteSky9 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:02Ne znam koliko vas je primijetilo ovo:
ssh je uložila u prošloj sezoni minimalno 5 puta više novca od nas, a de facto su osvojili samo 2 boda više od nas, protiv ostalih 10 klubova.6. FK ssh 33 13 9 11 1 36 : 35 48
8. FK Sloboda 33 10 7 16 -10 31 : 41 37![]()
Nas su opljačkali u sva 3 meča, i tek sa tih 9 bodova ostvaruju ovu razliku... Realno su trebala biti 3 remija. Bure su bez dna, bacanje para samo takvo. Da mi imamo ove pare, titulu bismo osvojili već ove godine![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Na aludiram na njega, nego kažem žali Bože para na neki seoski klub bačenih. Mi da imamo takav budžet barem bismo u Evropu išli, eto da ne pretjeram.klasik je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:19Nebi, imali smo najbolju ekipu i najljepse igrali, onda te pobijedi Drina i protiv Radnika zaboravis igrat lopteSky9 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:02Ne znam koliko vas je primijetilo ovo:
8. FK Sloboda 33 10 7 16 -10 31 : 41 37![]()
Nas su opljačkali u sva 3 meča, i tek sa tih 9 bodova ostvaruju ovu razliku... Realno su trebala biti 3 remija. Bure su bez dna, bacanje para samo takvo. Da mi imamo ove pare, titulu bismo osvojili već ove godine![]()
Ali ovo ujedno govori i o ovoj upravi, i dobrim potezima i dobroj orjentaciji. Doduše uz pomoć Aze.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cinjenica jest da covjek kao pojedinac daleko najvise ulaze u fudbal u drzavi, a za sad od toga on nema nista.
Ni trofej ni evropu ni transfer
Ni trofej ni evropu ni transfer
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ogromna je razlika biti predsjednik Slobode i Sloge. U Slobodi kad ulozis tolike pare bar igras u Evropi i neki si faktor u BiH fudbalu, kad ulozis u Slogu samo si gubitnik kojeg muzu propali igraci koji imaju propale karijere i dodju samo da uzmu pare bez ikakvog sportskog motiva, nazor klub koji nazor igra i postoji.....steta uzalud bacenih para u bunar.
🔴⚫️
Sve si napisao.Skver je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:26Ogromna je razlika biti predsjednik Slobode i Sloge. U Slobodi kad ulozis tolike pare bar igras u Evropi i neki si faktor u BiH fudbalu, kad ulozis u Slogu samo si gubitnik kojeg muzu propali igraci koji imaju propale karijere i dodju samo da uzmu pare bez ikakvog sportskog motiva, nazor klub koji nazor igra i postoji.....steta uzalud bacenih para u bunar.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.