NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Problem Middleton karinas sto nije na nivou star igraca, a Holiday i Antetokounmpo trebaju kao sa njim da osvoje titulu. A nisu se suterski proslavili ni drugi igraci..
Giannisa isto dobro brane, a on nema hrabrosti da uzme sut koji mu dopuste.
Giannisa isto dobro brane, a on nema hrabrosti da uzme sut koji mu dopuste.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledao sam i ne govorim da su nekonkurentni.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 11:24Ne donosi zakljucke prerano o Hardenovoj povredi,i bez njega Netsi su i dalje favoriti,ekipa koja ima KD i Irvinga ne moze biti ne konkurentna.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 10:53A vidices kad UTA uzme, iako nisu najtalentovaniji, ni blizu.Sve nesto kontam, godine patnje za njih se negdje moraju vratiti.
Usput, Harden je sa ovom 3.povredom iste loze zavrsio svoju sezonu.To je sigurno.Ako se i vrati samo je moze obnoviti opet.Ovo MIL mora proci i mislim da hoce.Djeluju spremno ove godine.
P.S.Karma je samo takva ku.rva.Nakon sto je nagu.zio HOU samo tako, iako su ljudi bukvalno dali sve od sebe da tamo uzme titulu, sad dodje ova povreda i ne moze vise igrati.
Ne znam jesi li gledao utakmicu,ako nisi pogledaj,igra Netsa u napadu je poezija i bez Hardena
Ne moze se reci nikako takva stvar. Samo kazem da je Harden zavrsio sezonu, to se smijem kladiti.Samim tim, imas u startu olaksavajuci okolnost za MIL.Da li ce je iskoristiti, ostaje da se vidi!?Licno mislim da hoce.
MIL moze mnogo bolje, posebno sad kad se budu pripremali samo za ovu dvojicu.Fali tu i Green BKN.Ne treba ni zanemariti odmornost igraca MIL kako serija bude odmicala. Nece Irving i Durant moci svaku tekmu igrati 40+ minuta i biti produktivni.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 jun 2021, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
Giannis treba cuvati Griffina jer Duranta je svakako nemoguce cuvati. Bilo bi dobro da Irvinga stane onda ima neke sanse..a i da klupa Milwaukeea nadigra ove rezerve Brooklyna.
Giannis treba cuvati Griffina jer Duranta je svakako nemoguce cuvati. Bilo bi dobro da Irvinga stane onda ima neke sanse..a i da klupa Milwaukeea nadigra ove rezerve Brooklyna.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:05Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Red bi bilo da ga staneNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:12Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:05Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
A isto i sudjenje da bude 50-50, tj. bez ustupaka Durantu i Griffinu kada udju u probleme sa licnim..
Sve je to Nez sto ti govoris ako,ako. Zasto bi ih stalo igraju PO ljudi su naspanovani na max.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:12Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:05Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
Kad smo vec kod toga ako sate Grifina onda ce Irvinig ubaciti sve ono sto mu je sinoc ispalo iz kosa,bukvalno mu je 4-5 suteva izaslo iz kosa
- tuzlak1987
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije to ako, ako.Tokom serije se sve iznivelise.Svako moze imati 1-2 dobre tekme, ako pricamo o role igracima, ali u 90% situacija ce oni biti ono sto jesu i vratiti se na svoje procente. Griffin nije igrac koji sutira trojku 40+%, niti je Mike James igrac koji ce biti dvocifren svaku tekmu.Da, Irving je imao nesto losiju srecu sa par lopti, ali sta onda reci za MIL?ronaldo99 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:29Sve je to Nez sto ti govoris ako,ako. Zasto bi ih stalo igraju PO ljudi su naspanovani na max.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:12Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:05Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
Kad smo vec kod toga ako sate Grifina onda ce Irvinig ubaciti sve ono sto mu je sinoc ispalo iz kosa,bukvalno mu je 4-5 suteva izaslo iz kosa
Sutirali su trojku mizernih 20%, tokom prvih 5 tekmi POa sutiraju samo 30%, ali je to ekipa koja je u RSu bila na 39%.Vjeruj mi da ce to kad tad doci na svoje.Posebno, jer je BKN sve samo ne neka defanzivna sila.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:12Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:05Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
Nece ni Ante shutirati 2-5 trice
Ne bih se bas slozio sa svim,Bucksi lose sutaju citav PO nije to bas ni slucajno,dok se oni dozovu kako ti kazes ode voz daleko.
Druga stvar jel.mislis da ce KD svaku tekmu sutati 1-4 za 3 poena?
Ne vidim zasto Grifin ne bi pogadjao svaku tekmu par trica,od kako je dosao u Netse svaku tekmu jako dobro suta za 3,a bude li ga Lopez i dalje ostavljao samog na sutu vjerujem da ce i dalje pogadjati. Ova njegova energija u PO mi djeluje kao da ima 20 godina jednostavno toliko je zeljan tutule.
A ubjedjen sam da ce se Harden vratiti
Druga stvar jel.mislis da ce KD svaku tekmu sutati 1-4 za 3 poena?
Ne vidim zasto Grifin ne bi pogadjao svaku tekmu par trica,od kako je dosao u Netse svaku tekmu jako dobro suta za 3,a bude li ga Lopez i dalje ostavljao samog na sutu vjerujem da ce i dalje pogadjati. Ova njegova energija u PO mi djeluje kao da ima 20 godina jednostavno toliko je zeljan tutule.
A ubjedjen sam da ce se Harden vratiti
Hoce li svaku i KD i Irving pucati <50% iz igre ?
Hoce li svaku kombinavano imati 4/15 trice ?
Hoce li svaku kombinovano imati 4 slobodna ?
Hoce li svaku Lopez dati 19 poena ?
......
Svaku utakmicu negdje dobijes gdje se nisi nadao a isto tako i izgubis.
Hoce li svaku kombinavano imati 4/15 trice ?
Hoce li svaku kombinovano imati 4 slobodna ?
Hoce li svaku Lopez dati 19 poena ?
......
Svaku utakmicu negdje dobijes gdje se nisi nadao a isto tako i izgubis.
Imat ce Lopez dosta poenaako budu Netsi igrali ovako nisko. Sinoc se nakupio ofanzivnih skokova ko nikad
Upravo mu to ja govorim,al on je samo zapeo za Buckse hocel ovo hocel ono,a ne gleda procente neke kod glavnih igraca Netsa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On nine role igrac.Zvijezde dodju do svojih brojeva.lumani je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:43NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:12Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:05Sinoc hajde sto nisu mogli zaustaviti Duranta i Irvinga vec su Brown, James, Claxton i Harris razbili Tuckera, Portisa, Forbesa i Conaughtona. Malo energijom, malo pametnijim potezima i bitnijim ubacajima..
Nece ni Ante shutirati 2-5 trice![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prica je o role igracima, drugovi. Ne o zvijezdama timova.
Procenti i partije role igraca tokom serije ce se iznivelisati na ono sto oni jesu.
MIL ima mnogo bolje role igrace.Posebno sad kad nema Hardena.
Ne vrijedi dzaba
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 13:06On nine role igrac.Zvijezde dodju do svojih brojeva.lumani je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:43NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:12
Jesu, ali jel mislis da ce Griffin svaku tekmu sutirati onako trojku?Pa sam on je skoro zabio trojki ko cijela ekipa MIL.Da ce Mike James biti ovako produktivan? Nema sanse.
Nece ni Ante shutirati 2-5 trice![]()
![]()
Bucksi imaju 4 igraca koji mogu nesto napraviti a Netsi 6 ...ne znam gdje vidis prednost kod Bucksa .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.