FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Tarpi1234
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tarpi1234 » 06 jun 2021, 13:06

holyman je napisao/la:
06 jun 2021, 12:55
Cuj izvlakuse sabrininog koliko para toliko muzike :rol: :rol: :rol:
Jel vas stid, pa ko je doveo do toga da se nema para poslije miliona od evrope, duple krune i transfera. Da amo barem kupili koju utakmicu pa da covjek kaze nema se para vise nego mi dadosmo borcu nemogucu titulu.

Mi smo tu i **** vam mame
Otjeraj Sabru I Nama boli te ****..nece tebi niko govoriti ko ce koga dovoditi..daj veterane I legende oni ce sve srediti,mislim I ja nabijem na **** Sabrinu al.ako gazda koji ulaze novac kaze OK konsi ba ti da seres ili ja ? Ako Soju stavi ima da se slusa,klub privatan I bosnjo bi opet nesta mjenjao to samo kod nas ima..a kakvi smo I ne zasluzujemo mi investitora treba vama dati kokuzima vidjeli bi za 3 mjeseca gdje bi zavrsili

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2021, 13:10

Nije valjda ozbiljna prica oko škore ?
Ako nema para nek ne dovode SDa nikako samo ubaciti omladince bez ikakvih dovođenja i rijesen problem. Bolje nego da neko kao škoro dođe jer eto nema se para za boljeg.
You are someone else I am still right here

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jun 2021, 13:14

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 jun 2021, 12:44
Nesto kontam. Rekli su prioriteti su trenutno u klubu stadion i akademija, znaci novca za prvog tima bas i nece biti neko vrijeme( moje neko misljenje je da mi sljedece 2 sezone mozemo zaboraviti borbu za titulu ), ali zato cemo imati stadion kategorije 4 i sredjenu akademiju. Ne znam, mozda i nisam upravu, pa nemamo love ni za sta.
Mozda nas i iznenade s izborom trenera. Spominjalo se da cemo dobiti trenera do sutra. Hajde bas da vidimo.
Ma da realno, vec mi itekako kasnimo, ostali klubovi vec imaju zelje koga bi mogli dovesti, a mi jedino imamo Mujakica ( i to je jako upitno, od onda se nista nije pricalo )
Drugi klubovi vec uveliko poceli dovoditi ozbiljno dobra pojacanja i ne prestaju tu,ciljaju jos vise.Mi nemamo ni trenera ni plana ni nicega...Mujakic ima ugovor sa Kortijkom mislim,znaci morali bi dati dobru lovu da ga dovedemo.Jedino da izganjaju ko Hajduk da ga dovedu na posudbu.Ali opet po koji put kazem,nasa uprava je nesposobna...Sta ce ti Mujakic?Bolje dovesti nekog istrosenog iz Srbije heheheheh.Sta nam uradise...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 jun 2021, 13:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2021, 13:15

fera je napisao/la:
06 jun 2021, 13:10
Ako nema para nek ne dovode SDa nikako samo ubaciti omladince bez ikakvih dovođenja i rijesen problem. Bolje nego da neko kao škoro dođe jer eto nema se para za boljeg.
** prenio kao da smo u pregovorima, nije to ni blizu gotovog ako je uopšte i istina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jun 2021, 13:20

U opticaju je Skoro, provjereno...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 06 jun 2021, 13:28

MortemHz je napisao/la:
06 jun 2021, 13:15
fera je napisao/la:
** prenio kao da smo u pregovorima, nije to ni blizu gotovog ako je uopšte i istina.
Ma evo ne znam ko bi nama odg.a da je realna opcija?Majke mi nema ga,uvijek mane svima nadjemo

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 06 jun 2021, 14:02

Pare nisu problem, para nema

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 jun 2021, 14:12

Ovo ako je tačno za Skoru pokazuje samo da je uprava davno izgubila kompas.
Skoro zbog svoje neozbiljnosti i lijenosti nije uspio sa onakvim talentom napraviti veću karijeru. On dok trenira i igra razmišlja gdje na pivu posle.
Ne može lik koji kao igrač nije imao ambicija za nešto više biti SD Sarajeva.
Nije klub kantonalno preuzece da stranka uhljebljuje "zaslužene" kadrove. Očekujem ovako i Dzemi Berberovicu neku funkciju.

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 06 jun 2021, 14:22

MortemHz je napisao/la:
fera je napisao/la:
Surno Saraj1 prenio kao da smo u pregovorima, nije to ni blizu gotovog ako je uopšte i istina.
Smatram da angažiranje Škore bi sigurno bio bolji potez nego što je to bio angažman prethodnih SD. Ako me sjećanje ne vara Ihtijarević i E. Hadžić su igrali za ŽeljA, a Ibraković nas je dobro sredio i sada vrstan stručnjak trenira AUT drugoligaša..
Škoro je sigurno Sarajlija, za razliku od ove tri ublehe, koji je odbio da igra za ŽeljA. Sigurno da ima i bolje konekcije obzirom da je igrao u Francuskoj, Švicarskoj, Austriji,Hrvatskoj i Meksiku.
Ako neće dovesti stranca onda je on logičan izbor.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 jun 2021, 14:22

Ovi u upravi fakat sglajzali, cuj Skoro jbt
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 06 jun 2021, 14:31

Za poziciju Sportskog direktora i nije toliko potrebno iskustvo, kao naprimjer za poziciju trenera. Potrebno je da SD zna da pronadje potrebnog igraca i da ocijeni svakog igraca, te da u ocjeni napravi sto manje fula, da zna skockat roster igraca, prije svega izbalansiran i sa kvalitetom na svakoj poziciji. Veliki plus u njegovom radu mogu biti njegova poznanstva koja ima, pa moze srediti nekog igraca za male pare itd, ali i veliki plus moze biti njegovo ime, pogotvo u nasoj ligi, koji bi igrac mogao odbiti neko ime koji ima veliki ugled u drustvu. I pored svega, SD mora biti predan poslu i da ima odredjenu svoju viziju, sto je i najbitnije, jer ove dvije "osobine" se ne mogu prekriti kao ostale.

Prodje jos jedna sedmica bez trenera i SD, a pripreme za manje od 10 dana. Ocekuje nas pretesko ljeto, a jos teza sezona.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2021, 14:34

Red1946 je napisao/la:
06 jun 2021, 14:22
MortemHz je napisao/la:
fera je napisao/la:
Surno Saraj1 prenio kao da smo u pregovorima, nije to ni blizu gotovog ako je uopšte i istina.
Smatram da angažiranje Škore bi sigurno bio bolji potez nego što je to bio angažman prethodnih SD. Ako me sjećanje ne vara Ihtijarević i E. Hadžić su igrali za ŽeljA, a Ibraković nas je dobro sredio i sada vrstan stručnjak trenira AUT drugoligaša..
Škoro je sigurno Sarajlija, za razliku od ove tri ublehe, koji je odbio da igra za ŽeljA. Sigurno da ima i bolje konekcije obzirom da je igrao u Francuskoj, Švicarskoj, Austriji,Hrvatskoj i Meksiku.
Ako neće dovesti stranca onda je on logičan izbor.
Ma zato sto prolazi kod ljudi ta prica legenda, vojnik kluba, sarajlija uprava i povlaci ovakve poteze da malu smire situaciju.
Sto je najgore od svega apsolutno postoji mogucnost da se pokaze kao bolji izbor od prethodnika jer su oni jako los posao obavljali.
Ja nesto kontam da on ima sve te veze vjerovatno ne bi do sad sjedio skrstenih ruku latio bi se posla.
Ja sam se nadao nekom strancu od ovih nasih nas uvijek na kraju glava zaboli.
Doduse ako nema para bezveze se nadamo bilo cemu
You are someone else I am still right here

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 06 jun 2021, 14:40

Ma suplja je to za Škoru, sa likom se samo pricalo, jer eto kao ima neke veze po Francuskoj, Austriji i slicno, ali se uspostavilo da nema tih veza, niti nikakvog iskustva osim sto je bio u strucnom stabu FK Bosna Sema prije 5,6 godina.

I cisto da se zna da stvarno nisam nikakav "insajder", nego sam ovih dana igrom slucaja saznao i nacuo neke stvari.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 06 jun 2021, 14:49

Ako je Namu Sabrinica dobra, ne mora biti meni kao navijacu.
Ako je on budala, daleko, ne vidi itd.to je do njega.
Ja nisam budala, tu sam i vidim sve.
Niko mi nemoze i nesmije zabraniti kriticki osvrt na njen rad.
Yebala je ona i jos par debila klub, sto niko nije.
Jesic je najobicnija rinaka za nju.
Nema potrebe braniti je po forumu i zanositi joj klitoris u krivinama. Rastjerala je neke oko sebe a sad je red da sveze pertle i 🏃‍♀️ odakle je I dosla.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 06 jun 2021, 15:22

Šta rade ovi više ?!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2021, 15:33

obiteljskicovjek je napisao/la:
06 jun 2021, 14:49
Ako je Namu Sabrinica dobra, ne mora biti meni kao navijacu.
Ako je on budala, daleko, ne vidi itd.to je do njega.
Ja nisam budala, tu sam i vidim sve.
Niko mi nemoze i nesmije zabraniti kriticki osvrt na njen rad.
Yebala je ona i jos par debila klub, sto niko nije.
Jesic je najobicnija rinaka za nju.
Nema potrebe braniti je po forumu i zanositi joj klitoris u krivinama. Rastjerala je neke oko sebe a sad je red da sveze pertle i 🏃‍♀️ odakle je I dosla.
+1

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2021, 15:34

Voli li Škoro barem Sarajevo? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 06 jun 2021, 15:35

Testo je napisao/la:
06 jun 2021, 15:22
Šta rade ovi više ?!
Za mjesec prva evropska utakmica, mi ne znamo ni kada su nam pripreme :facepalm:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 jun 2021, 16:00

Nama odlazi minimalno 8 igrača a mi jos ne znamo koga dovesti a uskoro idu pripreme , ne znam sta da kazem ..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 jun 2021, 16:05

Tarpi1234 je napisao/la:
06 jun 2021, 13:06
holyman je napisao/la:
06 jun 2021, 12:55
Cuj izvlakuse sabrininog koliko para toliko muzike :rol: :rol: :rol:
Jel vas stid, pa ko je doveo do toga da se nema para poslije miliona od evrope, duple krune i transfera. Da amo barem kupili koju utakmicu pa da covjek kaze nema se para vise nego mi dadosmo borcu nemogucu titulu.

Mi smo tu i **** vam mame
Otjeraj Sabru I Nama boli te ****..nece tebi niko govoriti ko ce koga dovoditi..daj veterane I legende oni ce sve srediti,mislim I ja nabijem na **** Sabrinu al.ako gazda koji ulaze novac kaze OK konsi ba ti da seres ili ja ? Ako Soju stavi ima da se slusa,klub privatan I bosnjo bi opet nesta mjenjao to samo kod nas ima..a kakvi smo I ne zasluzujemo mi investitora treba vama dati kokuzima vidjeli bi za 3 mjeseca gdje bi zavrsili
Boli me ba ona stvar za samoprozvane legende i kokuze koji bi na klupski budzet, meni su vece legende ahmetovic i rahman nego ovi sto se vucaraju po medijima. Nam pojma nema ko mu klub vodi i sta rade. Moze on ulagati bogovske pare ali dzaba kad mi to ne vidimo, nismo mogli ni catakovica dovesti poslije yebene 2 titule, igraci nas tuze, plata nema, titula prodana, nabijem skoro milionski dug i ovdje se prica o nekom ulaganju.
Ove nase pijavice bi i jeff bezosa na prosjacki stap dovele.
Pogresno razmisljas, nikada se ovdje nije moglo raditi kako je ko htio, pa nece ni sad.
Sama uprava ti je na presici rekla da su razliciti segmentiradili neovisno jedni o drugima, bez konsultacija sa ostalima, bez ikakvog dogovora svako za sebe kontaktira nama i ovaj odobri novac. Takvi su uvijek neslavno zavrsavali u Sarajevu i tako ce i biti s ovima. Nece tako jos dugo.
NEMA NAZAD

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia i 54 gosta.