Dela moj dobri ceka nas jos jedno veliko razocarenje za par sedmica kada ga Nolo opet rutinira u 5 setova
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mora se vratiti negdje onaj zadnji WB,jednsotavno mora..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma neće odustat, kakvo odustajanje. Pa sinoć zapeo ko sivonja, kopao ko da mu je zadnji meč u karijeri. Baš se vidjelo da hoće da dobije i da ostane na turniru, a mogao je pustiti 3. i 4. set i otići kući. Onu završnicu trećeg seta je odigrao sa 150%, imam osjećaj da je svaki reli maksimalno išao, defanzivno sve stizao, potrošio se bruku i natrčao, i sad da sve to baci niz vodu, nije lud.Unofficialpage je napisao/la: ↑06 jun 2021, 13:55Nije priča šta je trebao i ne govorim o Wimbledonu i pripremi za taj turnir. Govorim o tome da nije uredu da se pojaviš na turniru i onda samo odustaneš jer si eto umoran. Ima on pravo da odustane ali za mene to nije uredu jer to nije fer prema turniru, navijačima i ostalim igračima. Svi govorite za Rogera tako da je to uredu da urade to isto Nole ili Rafa potpuno bi druga priča bila. Nek izađe na teren, odigra sa 20% snage i izgubi a i mogao je sinoć izgubiti.darker10 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 08:59Pa sta je trebao, bez odigranog meca uc u Wimbledon?Unofficialpage je napisao/la: ↑06 jun 2021, 08:49Apsolutno nije uredu da odustane od turnira samo zato što je umoran, tim potezom će uništiti sve ono što gradi cijelu karijeru. Nije fer prema drugim igračima. Šta je očekivao? Da će sve mečeve dobiti u sat vremena? Ako nije spreman nije trebao ni igrati RG.
Sta nije u redu? U vremenu kad ona zenska odustade zbog mentalnih problema i svi je ohrabruju zbog toga, Federer ne moze odustat zbog umora u 40. godini i nakon dvije operacije koljena. Ne kakite molim vas. Uostalom covjek nije rekao da ce odustat nego da ce vidjet kako ce se osjecat nakon ovog meca.
Po meni je bio i više nego ok zadnjih sat, sat i po meča. Znatno je podigao nivo u odnosu na početak, počeo bolje servirati i čišće udarati, svježiji mi je djelovao poslije tri sata meča. Vidjet ćemo jel ostalo snage za Beretinija, ako jes, može zakuhat i to, žabar mu je dobar mečap.
Dao je ulogu favorita Beretiniju s ovom izjavom, i oborio kvotu koja je prvobitno bila 1.65, a sada je "samo" 1.33 na Talijana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Još su mi pred očima one dvije meč lopte na 40:15, nikad ih neću prežaliti.
Suti,taman sam zaboravio
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cicipas dere guzove, ide on do finala.
Mada i Danil je digao nivo, fokusiran je maksimalno, pronasao je pravu igru za prasinu na vrijeme.
Mada i Danil je digao nivo, fokusiran je maksimalno, pronasao je pravu igru za prasinu na vrijeme.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Al ko bi rekao da ce Medo ovako igrati ovaj turnir,ja sam definitivno pozitivno iznenadjen sa njim.
Sa druge strane Tsitsipas igra bas onako kako smo svi ocekivali,samouvjereno i odlicno.
Sa druge strane Tsitsipas igra bas onako kako smo svi ocekivali,samouvjereno i odlicno.
I ja bi rado ali ne mogu
- Felixians4
- Kontakt:
bodi - da,al meni je djelovalo kao da Feđo baš igra za svoj gušt i da uopće ne pili naopako nego zaista smatra da ima minimalne šanse protiv Novaka u projiciranom 1/4,a onda na Rafu. A s druge strane, nije baš da od jednog takvog neukaljanog šampiona očekujemo da na takav pomalo zločest način spram organizatora se skupi s GS turnira,a i da namjesti odmornog suparnika velikom konkurentu. Mogao bi prvi set zapeti pošteno pa ako ne osvoji mlatarari i bacati bome što uđe-uše da ne troši energiju. Bum-bum-bum , uđe ili ne uđe u teren.
Ako Medo ovako bude igrao, jedva cekam taj duel.
Def najbolji mladi igraci.
Def najbolji mladi igraci.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakva partija Medvedeva za sada, ovakvom igrom ima on sta reci protiv Cicipasa, a do prije par dana to je bilo nezamislivo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nadam se samo da Garin nece predati da bude 3-0 jer imam tipping 3-0
Al sam definitivno iznenadjen Medom,strasno kako lupa lopticu i sta sve pogadja
Al sam definitivno iznenadjen Medom,strasno kako lupa lopticu i sta sve pogadja
Sa ovakvom igrom je definitivno favorit, ovo je surealno.
Ne moze bolje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Medo strasan bas strasan.
Dje mi je Sila ,jos spava
Dje mi je Sila ,jos spava
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cicipas po mom ukusu previse pasivan i defanzivan.Njega Busta salta lijevo desno.Ok , dobit ce ovo , fino servira ali ne vidim kako moze Medi sta sa ovakvom igrom.
Dva metra, kretanje ko da je 20 centi niži, čudo prirode i nešto neviđeno do sada, isto zid. Pronašao je dubinu i konzistenciju pa ove ravnjače i na šljaci daju efekta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Formula buraz. Morao sam ispratiti cisto ludilo.
Ovo sam pomalo krajickom oka pratio Medu. Ne znam sta mu se desilo, ali djeluje odlicno ovdje.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kakav pakas, ne vjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.