Zato sto je atmosfera definitivno srušena nakon poraza protiv Sjeverne Irske, a inace nije bila atmosfera kako treba zato se ljudi cude zašto pratiš i dalje reprezentaciju. Ja ne podrzavam reprezentaciju uz jedan glavni razlog i to su ovi kriminalce, nacionaliste i fašiste iz Saveza. Dobi pare od drzave da bi izgradila Infrastrukturu, ali strpaju za svoj dzep. Treba nas suspendirati, a pogotovo debelo sankcjonirati da se ovaj Savez bankrotira. Kad je to sve uradjeno onda treba svakog iz Saveza tuziti i to ne u BiH nego pred UEFA. UEFA trebala poslati neke svoje radnike da bi oni zaposlili ljudi iz BiH u Savezu preko aplikacije. Ljudi koji bi pošteno radili taj posao. Trebaju redovno kontrolisati da li radi svoj poso kako treba i za svaki sigurnost nekog ostaviti tu da prati ove stvari.denimen9 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 12:45Sama činjenica da kafane ne organizuju gledanje utakmice, da nema nikakve promocije, dovoljno govori kakvi smo i mi ljudi. Znaci da je sam Dodik ili Vucic na celu Nogometnog Saveza, kada igra repka, ZNAČI ONIH 90 minuta, zaboraviš na sve i gledaš i navijaš.
Tako rade Hrvati, Brazilci, Englezi pa i alžirski Francuzi, bez obzira na to igrali Benzema, i bez obzira na to je li Deschamp musliman ili katolik.
Malo prije sam na svom balkonu na Grbavici, istoj onoj koja je prazna zjapila prije par dana kada je tu igrala repka, izisao u dresu BiH, odvrnuo navijačke pjesme i čepirao pivu, komšija mi zvao policiju, jer hej, ima malo dijete, a ja čekao 12:00 da ne bude da je jutro, a građani (ako ih mogu tako nazvati) koji su prolazili parkom ispod gledaju u mene isto da sam lud.
Ne kontam!
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 06 jun 2021, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, i to mi je cudno.Vucevich je napisao/la: ↑06 jun 2021, 15:08Prizeljkuju? Nismo utakmicu dobili ima dvije godineDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jun 2021, 14:51Repka je nivo Litvanije a ovdje neki priželjkuju debakl. Mislim da treba podržati mlade momke koji su se posvetili projektu reprezentacije i oni koji još trebaju da se pridruže.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da bogda da dobimo Kazachstan pa kamo Dansku. Teško nešto napraviti kada imaš neke ljude koji te koci!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jun 2021, 15:16Da, i to mi je cudno.Vucevich je napisao/la: ↑06 jun 2021, 15:08Prizeljkuju? Nismo utakmicu dobili ima dvije godineDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 jun 2021, 14:51Repka je nivo Litvanije a ovdje neki priželjkuju debakl. Mislim da treba podržati mlade momke koji su se posvetili projektu reprezentacije i oni koji još trebaju da se pridruže.![]()
-
- Kontakt:
Atmosfera nije srusena poslije Sj. Irske, nego ubrzo nakon Brazila 2014. Kad smo prelose poceli kvalifikacije za Euro 2016, otjerali Susica... nakon toga ne sjecam se 5 utakmica koje smo kvalitetno odigrali.
Nakon Brazila ljudi su pomislili, evo imamo sistem, volju, motivaciju...sad ovako nastaviti i idemo na sva velika takmicenja. Nakon toga hladan tus (nekoliko njih) i naravno da ljude nije briga.
Pogledaj na netu spisak repki koje nikad nisu nastupale na Euru...to ti je nas nivo.

Nakon Brazila ljudi su pomislili, evo imamo sistem, volju, motivaciju...sad ovako nastaviti i idemo na sva velika takmicenja. Nakon toga hladan tus (nekoliko njih) i naravno da ljude nije briga.
Pogledaj na netu spisak repki koje nikad nisu nastupale na Euru...to ti je nas nivo.

Brazil i SP2014 je bio vrhunac i sasvim očekivano je da nakon vrhunca krene pad...naravno niko nije očekivao strovaljivanje ali eto desilo se.
Ja se sjećam da smo mnogi govorili još prije SP2014 da PAPE treba dobiti nogu jer se vidjelo od Amerike a kasnije i Slovačke da to nije to i da je on pogubio konce - vrhunac je bio Egipat i tada je bila prilika za promjenu...pa i Japan je smijenio Vahu koji je izborio SP jer su vidjeli da je motivacija na nuli i da nesto ne štima.
Nažalost, Pape je ostao predugo i tako uništio i kvalifikacije za EP2016 kada smo MORALI otići...
Kasno se reagovalo i više nije bilo povratka...vec kasnije dolazi do drastičnije smjene generacije... Ostalo je sve historija.
...
U svakom slucaju, treba biti realan i priznati da nikada nismo bili slabiji. Govorim o trenutnoj situaciji i stanju naših igrača (klubovi, igraju ne igraju, problemi s trenerom itd.)
Međutim, moglo bi se lahko desiti da imamo vrlo dobru generaciju za kvalifikacije za EP ako se neke stvari poklope a koje očekujemo od nekih mladih igrača i njihovih transfera...uz već iskusne Pjanica, Krunica pa i Besica...moglo bi se tu nesto odraditi.
Iako ne treba odustajati ni od baraza za SP jer su nam se rezultati bas poklopili...ako se ukaže prilika onda je iskoristiti. Bilo bi glupo tvrditi drugačije već sada.
...
Mene ove 2 prijateljske rezultatski uopće ne interesuju niti su nesto bitno...Niti je u redu donositi nekakav sud u faktički izvanrednim okolnostima.
Sud će se moći donijeti nakon oktobarskih utakmica.
...
Na kraju, radujem se utakmici u Danskoj.
Ja se sjećam da smo mnogi govorili još prije SP2014 da PAPE treba dobiti nogu jer se vidjelo od Amerike a kasnije i Slovačke da to nije to i da je on pogubio konce - vrhunac je bio Egipat i tada je bila prilika za promjenu...pa i Japan je smijenio Vahu koji je izborio SP jer su vidjeli da je motivacija na nuli i da nesto ne štima.
Nažalost, Pape je ostao predugo i tako uništio i kvalifikacije za EP2016 kada smo MORALI otići...
Kasno se reagovalo i više nije bilo povratka...vec kasnije dolazi do drastičnije smjene generacije... Ostalo je sve historija.
...
U svakom slucaju, treba biti realan i priznati da nikada nismo bili slabiji. Govorim o trenutnoj situaciji i stanju naših igrača (klubovi, igraju ne igraju, problemi s trenerom itd.)
Međutim, moglo bi se lahko desiti da imamo vrlo dobru generaciju za kvalifikacije za EP ako se neke stvari poklope a koje očekujemo od nekih mladih igrača i njihovih transfera...uz već iskusne Pjanica, Krunica pa i Besica...moglo bi se tu nesto odraditi.
Iako ne treba odustajati ni od baraza za SP jer su nam se rezultati bas poklopili...ako se ukaže prilika onda je iskoristiti. Bilo bi glupo tvrditi drugačije već sada.
...
Mene ove 2 prijateljske rezultatski uopće ne interesuju niti su nesto bitno...Niti je u redu donositi nekakav sud u faktički izvanrednim okolnostima.
Sud će se moći donijeti nakon oktobarskih utakmica.
...
Na kraju, radujem se utakmici u Danskoj.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sve ovisi o tome kako će se koje generacije poklopiti.
Hvala Bogu pa smo ovu dvojicu Šveda završili, sa njima trebamo biti strpljiviji, bit će kikseva, pobjeći će igrač ali sve u svemu to su mladi momci. Odbrana je ionako jedina svijetla tačka ove repke.
Onaj Gigović je kiks napravio što nije odmah prihvatio poziv, evo on prvi bi odigrao ove 2 utakmice, i tako napravio neku uvertiru za EURO.
Hvala Bogu pa smo ovu dvojicu Šveda završili, sa njima trebamo biti strpljiviji, bit će kikseva, pobjeći će igrač ali sve u svemu to su mladi momci. Odbrana je ionako jedina svijetla tačka ove repke.
Onaj Gigović je kiks napravio što nije odmah prihvatio poziv, evo on prvi bi odigrao ove 2 utakmice, i tako napravio neku uvertiru za EURO.
⚜️~⚜️~⚜️
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li gdje Nerminovića, da nam javi kakva je atmosfera u hovedstaden? Hvata li ga pomalo euforija?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Grob te **** kad sam docekao da je Sanicanin kapiten...ugasiti ovo smece od repke.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Djokanovic vs Eriksen 

Uhh sva sreca pa Danci nece izacu u najacem sastavu tu vidim veliku prednost za nas 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Saničanin prvi štoper, i ostat će. Sa svakim nastupom do sad opravdao taj epitet. Baš tuga kad pogledaš sastav, pa i da su tu Džeko i Pjanić opet žalosno, jednostavno nemaš se čemu ni nadati. Dovelo se do tog nivoa da uopšte ništa i ne očekuješ. A potrajat' će još ko zna koliko.
Što je najgore, meni ovaj sastav uopće nije toliko loš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vezni red je baš užasan, nek je sa srećom.
Očekujem malo više prostora gore za Nalića i Demirovića u napadu.
Očekujem malo više prostora gore za Nalića i Demirovića u napadu.
⚜️~⚜️~⚜️
Sutra da igramo protiv Francuske na Grbavici i da je dozvolje a publika mislim da bi bilo 5 milja i to sponzorskih podjeljenih karata i ljudi koji su dosli da vide uzivo Mbapea,Grizmana,Pogbu itd itd
FK SARAJEVO.
- legenda reala
- Kontakt:
Nera posto Danac, uzo njihov pasos nastupa za njihovu reprezentaciju u PS, cak mu je i Tajland preci od domovineArtVandelay je napisao/la: ↑06 jun 2021, 16:40Ima li gdje Nerminovića, da nam javi kakva je atmosfera u hovedstaden? Hvata li ga pomalo euforija?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Djokanovic i Danilovic hahahahahahahahahahahahahaha
-----------------Malmo----Freiburg---------------
Ferenc----Sarajevo--Nacional--Konya--Sturm
------------Partizan--Rostov--Malmo----------
---------------------St. Pauli--------------------

Ferenc----Sarajevo--Nacional--Konya--Sturm
------------Partizan--Rostov--Malmo----------
---------------------St. Pauli--------------------

da je stavio sadikovica umjesto djokanovica i moda jos da su povrijedjeni sehic i saric umjesto vasilja i danilovica to bi bilo najbolje sta se iz ovog kadra (!) moze izvuci. mislim da je najslabiji u prvih 11 djokanovic, a niko sretniji od mene da me djokan demantuje

Sve ispod 5 komada bit' ce dobro.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.