Ja otisao do BCC-a u 10 do 6 da kupim nesto i kasnim na tekmu 5-10 minuta, ispred Binga i u garazi se bukvalno nemas gdje parkirati, a na svim semaforima guzva. Ovu reprezentaciju sad gotovo niko ne gleda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:20Kakvo blamiranje, desava se ono upravo sto su realni i predvidjali, a to je da 95% ljudi i ne gleda ovo.
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
**** ti Naliću tatu svog
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Normalno da mogu, ti idi gledaj Shitty
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ovo Nalic konta, da je Messi 
Vec drugu tekmu kako sve nesto sam pokusava, klasični menadzerski igrač, da se preko repke proda.

Vec drugu tekmu kako sve nesto sam pokusava, klasični menadzerski igrač, da se preko repke proda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nalić najbolji za sad
- Goalgetter
- Kontakt:
Zlatanov mali umislio da je Messi; ovo bi bio cist zicer za Demirovica da mu je poslao loptu
Ko su ovi igrači?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Nalic je dobro pojacanje za reprezentaciju! A ovaj Danilovic sto prija otjerati iz reprezentacije nek se vrati u Borcu gdje mu je mijesto. Ako nas suspenduje nece nikada više poziv dobiti!
Što se prije prihvati da je to - to i da bolje teško da će biti. Generacija Brazil se desila tada, a sa sadašnjom kvalitetom BH lige i scoutingom koji je znamo već kakav, teško da će više ikada.
- legenda reala
- Kontakt:
Sto smo losi, il sto niko nema Nova BHGhuraba je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:26Ja otisao do BCC-a u 10 do 6 da kupim nesto i kasnim na tekmu 5-10 minuta, ispred Binga i u garazi se bukvalno nemas gdje parkirati, a na svim semaforima guzva. Ovu reprezentaciju sad gotovo niko ne gleda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:20Kakvo blamiranje, desava se ono upravo sto su realni i predvidjali, a to je da 95% ljudi i ne gleda ovo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kontrasviju
- Kontakt:
I isto tako najlakša grupa u historiji, i to smo tad bili u 3. potu.
1921
I Petev je jel? Odbrana skola bhpl? Ko ?
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 06 jun 2021, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma vise ne mozemo ni reci "menadzerski igraci" kad je proslo 40 igraca kroz reprezentaciju u proteklih godinu dana i sve je ispod prosjeka. Mi jednostavno nemamo kvalitetnih igraca i kraj. Dzeko, Pjanic, Rade, Sehic i to je to. To je ono sta imamo ostali koga god stavis isto je.
Dugo nije bilo zanimljivije pratiti reprezentaciju. Vidi se sistem u igri i ima ovdje nekoliko mladih igraca sa potencijalom. Steta za nesretno primljen gol protiv dosta jakog protivnika.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
jel igra djokanovic
Ili sto Bosnje nisu za sport generalno zainteresovane.legenda reala je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:33Sto smo losi, il sto niko nema Nova BHGhuraba je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:26Ja otisao do BCC-a u 10 do 6 da kupim nesto i kasnim na tekmu 5-10 minuta, ispred Binga i u garazi se bukvalno nemas gdje parkirati, a na svim semaforima guzva. Ovu reprezentaciju sad gotovo niko ne gleda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 18:20Kakvo blamiranje, desava se ono upravo sto su realni i predvidjali, a to je da 95% ljudi i ne gleda ovo.
Vise kladionica, nargila, kafica.
e moj demiroviću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.