Da,ali Igokea ce igrati na sve ili nista,i treba biti oprezan jer u Sarajevu nemaju sta izgubiti,ukoliko zele biti prvi u Ligi 8 ,sto osim NLB lige znaci i prednost domaceg parketa u borbi za titulu prvaka BIH! Ali realno,Bosna je veliki favorit u toj utakmici ,kako zbog kvaliteta tako i zbog domaceg parketa!el-fighter je napisao/la:Pobjedom nad Širokim Igokea je pokazala da ima tim koji se može nositi sa vodećim klubovima bh. košarke. Međutim, u Skenderiji protiv Bosne nemaju velikih šansi.
Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Igokea sutra ide na sve ili nista..stvarno ne bih znao na kome je veci pritisak,da li na domacina ili goste..
Ali Igokea po mom misljenju je jaca od Bosne i mislim da bi to trebala da uzme,iako ce biti jako tesko igrati pored Bosne,domaceg terena jos i protiv sudija..tj protiv Obradovica i jovanica...ima da uniste Igokeu kad god im se ukaze prilika...
Ali Igokea po mom misljenju je jaca od Bosne i mislim da bi to trebala da uzme,iako ce biti jako tesko igrati pored Bosne,domaceg terena jos i protiv sudija..tj protiv Obradovica i jovanica...ima da uniste Igokeu kad god im se ukaze prilika...
-
- Kontakt:
sutra idemo na pobedu u sarajevo... imamo kvalitet imamo sve ali se samo bojim sudija....
i castle kao da je proradio u zadnjoj utakmici 

Castle ima kvalitet samo se izgleda do sada nije forsirao..Kao Amal,pa on moze sve da pojede u reketu,realno...ali covjek igra sa malo motiva..zajebava se...Institut je napisao/la:i castle kao da je proradio u zadnjoj utakmici
-
- Kontakt:
E to je ono sto je problem Igokee... Dobra imena ali nemaju motivabig man je napisao/la:Castle ima kvalitet samo se izgleda do sada nije forsirao..Kao Amal,pa on moze sve da pojede u reketu,realno...ali covjek igra sa malo motiva..zajebava se...Institut je napisao/la:i castle kao da je proradio u zadnjoj utakmici
-
- Kontakt:
Danas su ih motivisalielvir.vogosca je napisao/la:E to je ono sto je problem Igokee... Dobra imena ali nemaju motivabig man je napisao/la:Castle ima kvalitet samo se izgleda do sada nije forsirao..Kao Amal,pa on moze sve da pojede u reketu,realno...ali covjek igra sa malo motiva..zajebava se...Institut je napisao/la:i castle kao da je proradio u zadnjoj utakmici

-
- Kontakt:
ja da sam trener poceo bi sutra prvih 5min sa zonom jer imam informacije da bosna u zadnje vreme sili na zonu sa ishitrenim sutevima...ali verujem ipak Rusu i igracima...castle je dovoljno iskusan da igra kada treba,zato je i poceo u zadnje vreme igrati...covek se cuvao,ima on iza sebe dosta sezona...a amal ce sutra pokazati ovcini sta je igrac...mislim da bo LOLO trebao sediti blizu parketa da kupi banane sto ce ovcina dobiti..
sva sreca pa nisi trenerserbian man je napisao/la:ja da sam trener poceo bi sutra prvih 5min sa zonom jer imam informacije da bosna u zadnje vreme sili na zonu sa ishitrenim sutevima...ali verujem ipak Rusu i igracima...castle je dovoljno iskusan da igra kada treba,zato je i poceo u zadnje vreme igrati...covek se cuvao,ima on iza sebe dosta sezona...a amal ce sutra pokazati ovcini sta je igrac...mislim da bo LOLO trebao sediti blizu parketa da kupi banane sto ce ovcina dobiti..

-
- Kontakt:
hvala na podrsci

- lolo d pitar
- Kontakt:
lolo ce da sedi blizu vas,da vas razbijebig man je napisao/la:sva sreca pa nisi trenerserbian man je napisao/la:ja da sam trener poceo bi sutra prvih 5min sa zonom jer imam informacije da bosna u zadnje vreme sili na zonu sa ishitrenim sutevima...ali verujem ipak Rusu i igracima...castle je dovoljno iskusan da igra kada treba,zato je i poceo u zadnje vreme igrati...covek se cuvao,ima on iza sebe dosta sezona...a amal ce sutra pokazati ovcini sta je igrac...mislim da bo LOLO trebao sediti blizu parketa da kupi banane sto ce ovcina dobiti..![]()
-
- Kontakt:
e morao sam otici da presvucem gace,jer sam se toliko prepao...zao mi je sto se ne znamo da vidim tu junacinu koja preti...ti ne znas nabrojati 5igraca bosne,samo si ovde da bi se sa nekim prepucavao...imas moju podrsku,samo nastavi..ne smeta mi...srbija do tokija...
idemo igosi
idemo igosi
- lolo d pitar
- Kontakt:
ja znam da nabrojim samo srbe,vucurovic rakic ivanovic djordjevic ikonic,jel 5serbian man je napisao/la:e morao sam otici da presvucem gace,jer sam se toliko prepao...zao mi je sto se ne znamo da vidim tu junacinu koja preti...ti ne znas nabrojati 5igraca bosne,samo si ovde da bi se sa nekim prepucavao...imas moju podrsku,samo nastavi..ne smeta mi...srbija do tokija...
idemo igosi
ps.znam da trojica nisu srbi al eto tebe nako kopiram
nadam se da ces sedeti negde blizu mene,pa da dobijes po usima u svojoj dvorani.. 

- lolo d pitar
- Kontakt:
evo sad sam i ja otisao da gace promenimbig man je napisao/la:nadam se da ces sedeti negde blizu mene,pa da dobijes po usima u svojoj dvorani..
mislis srbija ko nokia......heheserbian man je napisao/la:e morao sam otici da presvucem gace,jer sam se toliko prepao...zao mi je sto se ne znamo da vidim tu junacinu koja preti...ti ne znas nabrojati 5igraca bosne,samo si ovde da bi se sa nekim prepucavao...imas moju podrsku,samo nastavi..ne smeta mi...srbija do tokija...
idemo igosi
I feel devotion!!
-
- Kontakt:
LOLO ne trebas menjati gace jer si se ti usran rodio...ajde nabroj tri igraca barselone u kosarci da vidim da li se makar raspravljam sa normalnom osobom,posto imam drugaiji osecaj...evo ti jednog,npr bazile...
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa ti si mi dao jednog,jel znaci da ja jos trebam 2serbian man je napisao/la:LOLO ne trebas menjati gace jer si se ti usran rodio...ajde nabroj tri igraca barselone u kosarci da vidim da li se makar raspravljam sa normalnom osobom,posto imam drugaiji osecaj...evo ti jednog,npr bazile...
lakovic,andersen,iljasova,basile,navaro,barton,trias,vaskez,rodzer,sada
mada mislim da nije bilo potrebe da ti se pravdam,al eto
-
- Kontakt:
ostao sam bez teksta...kako im se zove pomocni trener i doktor kad si vec usao na njihov klubski sajt?hvala
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa znaci da sam normalna osoba cim sam otisao na njihov website,igraci vise nisu ni bitni,a te doktore fakat ne znamserbian man je napisao/la:ostao sam bez teksta...kako im se zove pomocni trener i doktor kad si vec usao na njihov klubski sajt?hvala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Google Adsense [Bot], Rule_hz, TETRAPAK i 12 gostiju.