I dotle se doslo.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da, ali zato im nije mrsko igrati da se preko ove sad vec jadne reprezentacije proguraju u neki bolji klub. Strucni stab isto tako. Prije nekoliko utakmica skutor Musa se smije i krevelji na nasu himnu, ali mu bosanske marke nisu mrskedinoze je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:58Pa zato pola strucnog staba ili pola repke nije ni skakalo. Onaj ko je voli neka skace niko mu ne brani.retromoos je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:56Kakav škart je sve šljego u reprezentaciju majcin sine. Koga god uspiju da prodaju za njih je dobro jer su svi u talu. Bice jos gore.
Oni jadnici na tribinama se slomise od navijanja "ko ne skace mrzi Bosnu", a ono pola reprezentacije i pola strucnog staba mrze nase drzavu
Knjigu u ruke. Mani se fudbala.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:59Realno, nikakav igrač. U njegovim godinama Džeko je bio najbolji strijelac Bundeslige, dok ovaj tamo statira u kukuruzu.
Realno, nemamo igrace. Ja ne mogu Petevu ništa zamjeriti kad čovjek naprosto nema igrace. Evo, recite mi JEDNO ime koje je trebao zvati, a nije.
Prijatelju dragi, ne blamiraj se.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jun 2021, 20:03Knjigu u ruke. Mani se fudbala.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:59Realno, nikakav igrač. U njegovim godinama Džeko je bio najbolji strijelac Bundeslige, dok ovaj tamo statira u kukuruzu.
Realno, nemamo igrace. Ja ne mogu Petevu ništa zamjeriti kad čovjek naprosto nema igrace. Evo, recite mi JEDNO ime koje je trebao zvati, a nije.
Kome su to marke mrske. Svi igraju fudbal za pare. Ni igrace ne vole klubove koji im milione daju.retromoos je napisao/la: ↑06 jun 2021, 20:02Da, ali zato im nije mrsko igrati da se preko ove sad vec jadne reprezentacije proguraju u neki bolji klub. Strucni stab isto tako. Prije nekoliko utakmica skutor Musa se smije i krevelji na nasu himnu, ali mu bosanske marke nisu mrskedinoze je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:58Pa zato pola strucnog staba ili pola repke nije ni skakalo. Onaj ko je voli neka skace niko mu ne brani.retromoos je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:56Kakav škart je sve šljego u reprezentaciju majcin sine. Koga god uspiju da prodaju za njih je dobro jer su svi u talu. Bice jos gore.
Oni jadnici na tribinama se slomise od navijanja "ko ne skace mrzi Bosnu", a ono pola reprezentacije i pola strucnog staba mrze nase drzavu
Petev ugrozio dance, ko Deen pichku.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 20:04Prijatelju dragi, ne blamiraj se.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jun 2021, 20:03Knjigu u ruke. Mani se fudbala.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 jun 2021, 19:59
Realno, nikakav igrač. U njegovim godinama Džeko je bio najbolji strijelac Bundeslige, dok ovaj tamo statira u kukuruzu.
Bundesliga je napisao/la: ↑06 jun 2021, 20:01Kurce se sto smo izgubili 2:0, a ne 5:0![]()
I dotle se doslo.
Sta hoces bajo moj,Danci naspanovani ,igraju euro,da ne igraju mi bi ovo uzeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.