Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad je UEFA saznala da ce tzv veleez igrati kvalifikacije, odma izmislili novo takmicenje da im vrabcicki migranti ne opogane le ili nedo bog lp.
Plođeni, plođeni
Još jedan u nizu političkih projekata...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
@wolfie zamisli šta piše Sabrini

Ne diraj macana dok spava!
Zao mi komsija, kad ih uzme saketati nayebali su. Sabrina ga je poflautala svakako.
Licno i personalno su dva razlicita pojma!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sjedim sa poznanikom koji je fudbalski sudija i kaže mi konta se progurati PL da sudi dok je Vico predsjednik, rekoh mu nemoj samo kao Gigović. On meni kaže ne diraj mi Gigi on je moj brat 

Spomenem mu utakmicu Borac-Velež, kaže on Gigović nije nikakva budala i zna on odlično šta i zašto radi. Neke se stvari jednostavno unaprijed znaju
Spomenem mu utakmicu Borac-Velež, kaže on Gigović nije nikakva budala i zna on odlično šta i zašto radi. Neke se stvari jednostavno unaprijed znaju
Good morning Kristofer.FoSte95 je napisao/la: ↑06 jun 2021, 23:37Sjedim sa poznanikom koji je fudbalski sudija i kaže mi konta se progurati PL da sudi dok je Vico predsjednik, rekoh mu nemoj samo kao Gigović. On meni kaže ne diraj mi Gigi on je moj brat
Spomenem mu utakmicu Borac-Velež, kaže on Gigović nije nikakva budala i zna on odlično šta i zašto radi. Neke se stvari jednostavno unaprijed znaju![]()
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Zelju da nisu sudije izyebale bili bi sesti na tabeli! Pravda za zelja!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Ne vidim problem. Željo rotira svoje kadroveUmjesto direktora Omladinske škole FK Željezničar Harisa Alihodžića svoje mjesto našao je Admir Raščić, trener drugoligaša Azota, te vlasnik škole fudbala PRO, a pomoćnik je Edim Hadžialagić koji je svojevremeno radio na Grbavici.
Raščić je nekadašnji napadač Željezničara
Zaboravili su napisati propalih.Omladinska škola FK Željezničar je jedan od najboljih sporstkih pogona u Bosni i Hercegovini
Nisu mladog igrača izbacili ima 5 godina.
Onog malog iz Grčke ne računam što ga ćaća gura, od njega ionako nikad fudbalera.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Ćaća sto ga gurnu
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i sin proslavljenog fudbalera Željezničara, Crvene zvezde i AEK-a Refika Šabanadžovića, ostat će u Željezničaru do kraja sezone, a spekuliše se da bi klub sa Grbavice trebao zaraditi čak milion eura na ime obeštećenja, što će biti najveća prodaja u historiji tima iz Zvorničke 27.
Ovu vijest je u izjavi za grčki portal Gazzetta.gr potvrdio i njegov otac Refik Šabanadžović, koji je i sam nosio dres atinskog kluba.
- Dogovor između dva kluba je postignut. Ubrzo ćemo Anel i ja doći u Atinu kako bismo dogovorili i lične uslove. Svima je dobro poznato šta sam dao atinskom klubu i koliko sam se borio za njega. Imao sam priliku da igram u drugim klubovima u inostranstvu, ali nisam pogriješio što sam izabrao AEK - kazao je bivši fudbaler Željezničara.
Inače, dosadašnji rekord, kada je riječ o visini obeštećenja, drži transfer Semira Štilića za kojeg je Lech platio 540.000 funti.
Plus 100 000€ sto je AEK usao u grupe EL
Pitari su cudo
Oni nama da pricaju o transferima

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i sin proslavljenog fudbalera Željezničara, Crvene zvezde i AEK-a Refika Šabanadžovića, ostat će u Željezničaru do kraja sezone, a spekuliše se da bi klub sa Grbavice trebao zaraditi čak milion eura na ime obeštećenja, što će biti najveća prodaja u historiji tima iz Zvorničke 27.
Ovu vijest je u izjavi za grčki portal Gazzetta.gr potvrdio i njegov otac Refik Šabanadžović, koji je i sam nosio dres atinskog kluba.
- Dogovor između dva kluba je postignut. Ubrzo ćemo Anel i ja doći u Atinu kako bismo dogovorili i lične uslove. Svima je dobro poznato šta sam dao atinskom klubu i koliko sam se borio za njega. Imao sam priliku da igram u drugim klubovima u inostranstvu, ali nisam pogriješio što sam izabrao AEK - kazao je bivši fudbaler Željezničara.
Inače, dosadašnji rekord, kada je riječ o visini obeštećenja, drži transfer Semira Štilića za kojeg je Lech platio 540.000 funti.
Plus 100 000€ sto je AEK usao u grupe EL
Pitari su cudo
Oni nama da pricaju o transferima
- Shategabri
- Kontakt:
Znači nije tačno ovo na tm što piše za obeštećenje
Pa ja ćaća jok eto otišao u AEK što je razvaljivao u Želji
Što ga vratiše na posudbu u Želju kad je tako dobar
I što nije igrao taj supertalent ovo na proljeće
Pa ja ćaća jok eto otišao u AEK što je razvaljivao u Želji
Što ga vratiše na posudbu u Želju kad je tako dobar
I što nije igrao taj supertalent ovo na proljeće
Koševo Zapad
Naravno da nije tacno ako pise na TM. ja to stavljam i ja samo lazem u korist Sarajeva.
- Shategabri
- Kontakt:
Koga su još prodali osim ovog ćaćinog malog posljednjih godina
Ove godine sigurno omladinca Bekrića prodaju za dobre pare
Ove godine sigurno omladinca Bekrića prodaju za dobre pare
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
FK Željezničar i turski klub Boluspor realizovali su transfer Harisa Hajdarevića koji je potpisao ugovor na dvije i pol godine s turskim prvoligašem
Za Željezničar je odigrao 79 utakmica i postigao tri gola. U tekućoj sezoni nosio je dres na 17 utakmica. Boluspor je turski klub koji se takmiči u TFF Prvoj ligi, a nakon jesenjeg dijela prvenstva zauzimaju 13. poziciju na tabeli.
- FK Željezničar zahvaljuje se Hajdareviću na profesionalnom odnosu i dostojnom predstavljanju dresa, te mu želi mnogo sreće u nastavku karijere. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar, poručuju sa Grbavice.
Znamo prodat igraca
Sta ces
Za Željezničar je odigrao 79 utakmica i postigao tri gola. U tekućoj sezoni nosio je dres na 17 utakmica. Boluspor je turski klub koji se takmiči u TFF Prvoj ligi, a nakon jesenjeg dijela prvenstva zauzimaju 13. poziciju na tabeli.
- FK Željezničar zahvaljuje se Hajdareviću na profesionalnom odnosu i dostojnom predstavljanju dresa, te mu želi mnogo sreće u nastavku karijere. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar, poručuju sa Grbavice.
Znamo prodat igraca
Sta ces
Dobili 50.000 €
Evo iz 2018
"Prva rata u iznosu 200.000 je legla, a ukupno transfer iznosi 450.000 eura. U Cifra o milion eura obeštećenja nije bila tačna".
Evo iz 2018
"Prva rata u iznosu 200.000 je legla, a ukupno transfer iznosi 450.000 eura. U Cifra o milion eura obeštećenja nije bila tačna".
- Shategabri
- Kontakt:
Bolje da ste ga džabe dalisvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:48FK Željezničar i turski klub Boluspor realizovali su transfer Harisa Hajdarevića koji je potpisao ugovor na dvije i pol godine s turskim prvoligašem
Znamo prodat igraca
Sta ces
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.