NK Zvijezda Gradačac

Bhfanatic8989
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 07 jun 2021, 12:41

To samo kod nas ima, da covjek iz uprave ima svoju agenciju i svoje igrace...a o husari je suvisno i pricati...*ebali vas menadzeri, nema napretka u zvijezdi dok se ne ostavite samoprozvanih facebook menadzera, pa covjeka ismijava citava drzava samo je nasoj upravi dobar SRAMOTA

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 jun 2021, 14:23

Vi svoj poso mi svoj poso, ko može bolje bujrum u klub mi ćemo svi napolje... imali ste priliku pustite nas koju godinu da stabilizujemo klub. Ne može preko noći...

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 07 jun 2021, 16:25

zmajo je napisao/la:
07 jun 2021, 11:28
Opet valjanje gluposti od direktora, kakvo Orašje! Skupina menadžera okupirala Klub, Best, Mato, Husara, a ti tražiš alibi u neuspjehu prvog tima sad i juniora.
zmajevac je napisao/la:
07 jun 2021, 12:18
zmajo je napisao/la:
07 jun 2021, 11:28
Opet valjanje gluposti od direktora, kakvo Orašje! Skupina menadžera okupirala Klub, Best, Mato, Husara, a ti tražiš alibi u neuspjehu prvog tima sad i juniora.
Nisam znao i onaj konobar naku agenciju ima njegovi juniori i kadeti a u upravi kluba i sjedi na klupi direktan sukob interesa. Sve vam najbolje zelim Al to vodi propasti kluba od najmanjih uzrasta
zmajo je napisao/la:
07 jun 2021, 08:40
Loš imidz kluba se nastavlja, pljuvanje i psovanje prema sudiji se nastavlja.
slika

slika

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 07 jun 2021, 16:31

E ovo vam sve govori koga ste pustili u klub. Pare vam se smiješe jelde? uništiti i otjerati če nam zbog njegovih igrača i ono malo što je mislilo ostat. Kad igrači vide k nam je glavni svi što su i mislili doć bježati glavom bez obzira. Eto zovite me pljuvaćem al vam je to tako.I jes opet bilo lajanja i to ružno.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 jun 2021, 16:52

Ma druže kažem ti dodji u klub zauzmi naše mjesto donosi lovu, radi u klubu i kroji politiku, Husara je ok lik, nije cvjecka on ima svoj interes, klub ima svoj od njega i svaki klub saraduje sa menadžerima, ima tu još 10 menadžera koji nude i prodaju igrače i vrte se, al vi vidite njega on je nebitan lik, nama je dvojicu igrača promovirao u Repku nama će to donjeti nešto a vi svoje price pišite pljujete nama je bitno da klub vrati sto vise dugova i to je plan u ovoj sezoni. Smeta vam Edo Best, smeta vam Husara, onima prije smetao kosta Bjedov a naši kokoši ne mogu prodati, istina klub je prodao neke igrače prošle sezone, a vjerovatno će i ove imati neke koristi od transfera niste svjesni koliko smo dugov naslijedili, niste svjesni koliko novca treba za klub, ovdje samo znate pametovati i ništa vise.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jun 2021, 20:01

Kolko je Husara platio Pajdu za ovu dvojicu u najboljem timu sezone :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zmaj35
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj35 » 07 jun 2021, 22:51

Koji debili i pljuvaci za nepovjerovat

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 08 jun 2021, 11:29

Priča se po gradu i da je gradska uprava nezadovoljna piskom i piskicima. Zato je i tako malo odobreno za svetinju. Živi bili pa vidjeli sta ce politika na skupštini reći.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 jun 2021, 12:38

Ja mislim da ovaj brat sanja pisku kad god zaspi👆
Svaki post piska piska piska, jbt led
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 jun 2021, 17:39

Izvinite na upadu, jer cu malo o ne fudbalskim temama ;)

Bio u nedjelju u Gradačcu. Malo me kisa pomela, pa nisam po gradu puno hodao.

Obisao ljiljan na Jasenici - fin spomenik, fino mjesto i lijep pogled, uglavnom dobra i zanimljiva lokacija :thumbup:

Bio na kuli/gradini, zanimljivo mjesto. Takodje lijep pogled na grad i okolicu.

Ali je mene i ove sto su bili sa mnom najvise odusevio oklopni voz :thumbup: . Ko da smo upali u neku igricu ili neki film :) . Jedino sto bih ga ja prebacio negdje u centar grada. Sad je malo van grada i dosta ljudi ga vjerovatno i ne obidje jer ne znaju za njega. Inace je li ono njegova stvarna lokacija gdje je unisten ili je dovezen na ono mjesto?

Na jezerima (Hazna, Vidara) nisam bio. Nisam stigao, a i malo nas je kisa poremetila.

Hvala svima koji su mi svojim preporukama prije 20-ak dana pomogli da obidjem ova bitnija mjesta :thumbup:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 jun 2021, 17:52

Sljedeci put castis pivu i kvit smo :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 08 jun 2021, 21:49

Auh,ostade Mato,pun ko brod a mora slusat "velkog" menađera. Sad znamo 5 igrača koji će sigurno igrat. Dovesće on još svojih pa će postati i većinski vlasnik Zvijezde. Ko li će nam ostat. Uprava? Pitate se vi šta.

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 08 jun 2021, 22:00

Maslic, vidovic, mato ostaju...napustili mazic,culum...zna li se jos kakvih informacija ko ostaje ko odlazi?

Azdaja21
Kontakt:

Post Postao/la Azdaja21 » 08 jun 2021, 22:31

spiska je napisao/la:
06 jun 2021, 22:59
Gdje su sad oni sto sve znaju da smo prodali pa da laprdaju da komentarisu... napisao bi vam roman al niste vi moj nivo većina vas ovdje sto dodje pametuje jajare jedne.... trebali ste doći vidjeti lavovsku borbu i suze dječaka sto nema cijenu... stidite se vaši kafansih priča olosi!!!
Ne ide pa ne ide,ne moze "direktor" izdrzati dugo a da ne pljuje...jajare,olosi,usljo usljivi,itd. Ne vidim da drugi forumasi vrijedjaju i pljuju osim onih sto mu ledja cuvaju.
Moram priznati,jedno je u pravu....nismo mi njegov nivo. Mi smo puno elokventniji,vaspitaniji...bolji ljudi.
Kaze prodao auto i kupio jeftiniji, hahahaha...ne kaze da je pored auta uzeo i motor koji haman i ne zna voziti jer ga je slupao.
Svi nam igraci odose,bjeze kao od kuge...ostadose samo taldjije,znamo koje.
Da li je bar isplacen zaostatak martovske plate u cjelosti a da ne pitam za aprilsku i majsku?
Ko ce nam uopste igrati...Husarini i juniori?
Nije cudo da gradske vlasti ne mirisu "direktora" i njegove satelite jer je srozao ugled kluba do temelja.
P.S. Usput,ne kaze se "rjesaje" i "sumljiv" vec rijesava i sumnjiv...**** ga,nismo isti nivo.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 08 jun 2021, 22:33

kraljttbvb je napisao/la:
08 jun 2021, 17:39
Izvinite na upadu, jer cu malo o ne fudbalskim temama ;)

Bio u nedjelju u Gradačcu. Malo me kisa pomela, pa nisam po gradu puno hodao.

Obisao ljiljan na Jasenici - fin spomenik, fino mjesto i lijep pogled, uglavnom dobra i zanimljiva lokacija :thumbup:

Bio na kuli/gradini, zanimljivo mjesto. Takodje lijep pogled na grad i okolicu.

Ali je mene i ove sto su bili sa mnom najvise odusevio oklopni voz :thumbup: . Ko da smo upali u neku igricu ili neki film :) . Jedino sto bih ga ja prebacio negdje u centar grada. Sad je malo van grada i dosta ljudi ga vjerovatno i ne obidje jer ne znaju za njega. Inace je li ono njegova stvarna lokacija gdje je unisten ili je dovezen na ono mjesto?

Na jezerima (Hazna, Vidara) nisam bio. Nisam stigao, a i malo nas je kisa poremetila.

Hvala svima koji su mi svojim preporukama prije 20-ak dana pomogli da obidjem ova bitnija mjesta :thumbup:
Drago mi je da si uživao, (Hazna,Vidara)imaš razloga da opet dođeš a nadam se da će te slijedeći put poslužit vrijeme. Da ta lokacija voza je orginalna. Ako te zanima nešto više o vozu ukucaj na youtubu "dokumentarni film o oklopnom vozu". Imaš također druge snimke kad skidaju naoružanje sa njega. A bio je negdje i klip kada mašinovođa tog voza priča kako taj voz može i bez šina da ide. :D

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 08 jun 2021, 23:00

Azdaja21 je napisao/la:
08 jun 2021, 22:31
spiska je napisao/la:
06 jun 2021, 22:59
Gdje su sad oni sto sve znaju da smo prodali pa da laprdaju da komentarisu... napisao bi vam roman al niste vi moj nivo većina vas ovdje sto dodje pametuje jajare jedne.... trebali ste doći vidjeti lavovsku borbu i suze dječaka sto nema cijenu... stidite se vaši kafansih priča olosi!!!
Ne ide pa ne ide,ne moze "direktor" izdrzati dugo a da ne pljuje...jajare,olosi,usljo usljivi,itd. Ne vidim da drugi forumasi vrijedjaju i pljuju osim onih sto mu ledja cuvaju.
Moram priznati,jedno je u pravu....nismo mi njegov nivo. Mi smo puno elokventniji,vaspitaniji...bolji ljudi.
Kaze prodao auto i kupio jeftiniji, hahahaha...ne kaze da je pored auta uzeo i motor koji haman i ne zna voziti jer ga je slupao.
Svi nam igraci odose,bjeze kao od kuge...ostadose samo taldjije,znamo koje.
Da li je bar isplacen zaostatak martovske plate u cjelosti a da ne pitam za aprilsku i majsku?
Ko ce nam uopste igrati...Husarini i juniori?
Nije cudo da gradske vlasti ne mirisu "direktora" i njegove satelite jer je srozao ugled kluba do temelja.
P.S. Usput,ne kaze se "rjesaje" i "sumljiv" vec rijesava i sumnjiv...**** ga,nismo isti nivo.
Bhfanatic8989 je napisao/la:
08 jun 2021, 22:00
Maslic, vidovic, mato ostaju...napustili mazic,culum...zna li se jos kakvih informacija ko ostaje ko odlazi?
Čekamo da Ćiro dođe sa večere sa ekipom,eno objavio na fb sliku,na njoj fali jedan menadzer :crazy: Ljudi se dogovaraju,pa kad se vrati fino će nam se ispsovat i svašta nagovorit.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 09 jun 2021, 09:37

Radi takvih kao ti samo sto pročitaš na službenoj stranici, a nije bila večera nego druženje veterana MAtica i nas iz Zvijezde mi dole bili prije 15 dana sad uzvratili gostoprimstvu, samo ti mene prozivaj al vjeruj da nećeš gledati mene budalu kao prošle sezone. A sto se tiče menadžera on na ove ljude nema ni 1% uticaja s njim strogo poslovno!

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 09 jun 2021, 10:52

Pa valjda je službena stranica za to da se čitaju tačne informacije.I izvini sto sam pobrko večeru i druženje i drago mi je što ste uzvratili gostoprimstvo, tako i treba,važimo za takav narod.I šta ti znači to što kažeš da te neću gledat ko budalu ko prošle sezone. Ti nikako da skontaš da ja mislim da ti hoćeš dobro Zvijezdi al Ćiro bolan samo govorim mišljenje. Bliski smo mi druže dosta i reknem ja tebi neke stvari i kad se vidimo al ti si nekad ko june.Ne možeš bolan ni svakog pustit u klub.I nije tacno to sto govoriš da Husara nema uticaja na te ljude i na vas sve.Daj bože da se to sa njim izdobri. Koliko puta sam napiso da ima boljih igrača od njegovih al ti ne igraju zbog njih. A i Mato mora stavit njegove. Mora.Pa eto pravite ekipu od njegovih i Edinih. Bogami meni svaka pobjeda puno znači al hajd vidječemo,brzo će i ova pauza proć pa ćemo vidjet kakva nam je ekipa.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 09 jun 2021, 10:59

Bravo Piskiću, ovako se to radi. Ostaviš na kraju sezone trenera i glavnog igrača, i sad oko njega gradiš ekipu. Želim vam svu sreću i da se ubrzo vratite u PLBiH.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 09 jun 2021, 11:02

Ti ako imalo mene znaš, da na nisam potkupljiv i da imam svoje mišljenje, desvalo je se dodjem pred utamicu pitam ko igra jer jednostavno mi se bavimo jednim a trener i pomoćnici drugim poslom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.