FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo bi mi drago da ovaj Ciofi pokaze se kao pun pogodak bas zbog ovakvih kao Torlak. Kao Igrac ok za nasu ligu ali samo za nasu ligu. Kao trener nista, truba, 0!
Nisu bas ispali, idu u fuziju sa drugim klubom nekim manjim pa ce i ime mijenjati. Ako to ne urade gase se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rezultati omladinskog pogona govore kakvi su treneri bili. Samo čistiti ove,, legende "
- ElCartel11
- Kontakt:
Sasvim dovoljno, da neko ko je strucan vidi znaš li posao ili ne. Ovaj Cioffi bi mogao biti najbolje pojacanje u zadnjih 10 godina.Zukanovic je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:04Nekadašnji fudbaler i kapiten Sarajeva Sedin Torlak kritikovao je svoj bivši klub.
Torlak je svojevremeno upisao 141 nastup u dresu Sarajeva, u dva navrata je dobio i nagradu “Ismir Pintol” od strane navijača, a nakon karijere radio je u omladinskom pogonu.
Ipak, tome je u međuvremenu došao kraj.
– I tako dođe tamo neki Cioffi Matteo iz Italije u januaru, pregleda dva tvoja trenigna i jedno poluvrijeme utakmice, čak ti ni ime ne zapamti, i kaže hvala na dosadašnjoj saradnji. Ali valjda to tako treba. Što bi moj Čala (Mehmed Janjoš op.a) rekao: ‘Kod trenera su koferi uvijek spremni’ Bahatost i bezobrazluk ljudi koji vode moje voljeno Sarajevo je dno, napisao je Torlak.
Čuj tamo neki Cioffi a lik radio u jednoj Fiorentini koju mogu sanjati Torlak i svi naši treneri kako kod nas u klubu tako i u cijeloj državi

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 07 jun 2021, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahaha dodje Cioffi iz Italije nekom Torlaku iz Hrasnice hahahaha i kaže mu pedala ti je.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- feniksptica
- Kontakt:
Sta hoces ti. Pa u dvije utakmice se vidi da l trener ima sustav il se cak i omladinskom pogonu oslanja na pojedince. To sto si bio doabr igrac ne znaci da nas morac cijedit dozivotno.
Zato je za mene Safet legenda...Dao nam puno vala dali smo i mi njeu i svako na svoju stranu..nit nam daje sta al vala nit trazi nit se mijesa. TITO
Zato je za mene Safet legenda...Dao nam puno vala dali smo i mi njeu i svako na svoju stranu..nit nam daje sta al vala nit trazi nit se mijesa. TITO
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
cekam jos i da se dzemo legenda oglasi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Cioffi je analizirao treninge kroz zapise i plus pogledao i imao šta vidjet , jednostavno čovjek kaže da ništa se nije ispravno radilo , trener Mladosti mi je licno rekao da nije upoznao ne školovanije igrače od naših , misleći ba omladince ….
Ta ce čiofi da je valjao osto bi u Fiorentini, Gospodara mi !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Primož Gliha
Ovaj hvala Bogu nece nikad vise raditi ko trener.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma Vule Trifunović ako ništa.
Igrači će odmah na trening.
- belosevic23
- Kontakt:
šener bajramovic
Hodzic
Pejovic
Handzic
Milanovic
Torlak
Dosad su sve nehljebe istjerali
Nadam se da ce bit jos
Ahmetovic
Dzafic
Hebibovic
Susic
Cmiljenic
Jukic
Tamo neki italijan doso i zahvalio se torlaku, bosanskom morinju
Pejovic
Handzic
Milanovic
Torlak
Dosad su sve nehljebe istjerali
Nadam se da ce bit jos
Ahmetovic
Dzafic
Hebibovic
Susic
Cmiljenic
Jukic
Tamo neki italijan doso i zahvalio se torlaku, bosanskom morinju
Bosanski Nagelsman se javio, njemu kao trebamo vjerovati, a ne Cioffiu

-
- Kontakt:
Merso je produzio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lik bio trener drugog tima U15 ekipe. i tamo bio na uzeo 4 mjesto u Sarajevo lige.
TorlaCe, jel mozda do tebe? 
Cim se omo uhvati "ja sam klubu puno dao" znas da je ko trener qurcina.
Ceraj Cioffi svee...

Cim se omo uhvati "ja sam klubu puno dao" znas da je ko trener qurcina.
Ceraj Cioffi svee...
Evo jedna dobra anketa s obzirom na stanje u klubu i igrackom kadru. Sarajevo ce ponovo biti prvak:
1. Sezona 2021/2022
2. Sezona 2022/2023
3. Sezona 2023/2024
4. Sezona 2024/2025
Nakon ovakvog fijaska od sezone i skupine od nekih 10-tak beskorisnih igraca za koje sad treba vremena da se otjeraju, pa onda dovedu novi igraci kako Bog zapovijeda, pa dok se to sve vremenom uigra, pa dok se vrati pobjednicki mentalitet koji se lago gubi a tesko stice tipujem na br.4
1. Sezona 2021/2022
2. Sezona 2022/2023
3. Sezona 2023/2024
4. Sezona 2024/2025
Nakon ovakvog fijaska od sezone i skupine od nekih 10-tak beskorisnih igraca za koje sad treba vremena da se otjeraju, pa onda dovedu novi igraci kako Bog zapovijeda, pa dok se to sve vremenom uigra, pa dok se vrati pobjednicki mentalitet koji se lago gubi a tesko stice tipujem na br.4
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Guest1945, laznokrilo, MaroonBjelave, MikiPirs, mnon46, mosarajvosa83, Proximic i 83 gosta.