Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne sjecam se da sam gledao vece gasenje od ovog,znaci lik se popisao na dva krvavo osvojena seta za 20 min bukvalno..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ocekivan pad. Nije fer sad drvlje i kamenje po momku kad bi svako ovdje dao ruku da ce biti 3-0 i to laganih prije pocetka. Sjedis na klupi i skontas da vodis 2-0 na svom prvom RG-u protiv Novaka, ne mozes ostati normalan. Pored toga, Novak je vratio sigurnost u svaki udarac, pocevsi od returna i dobijemo to sto dobijemo. Zanima me kako ce se postaviti u petom setu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
MukiMuki02
- Kontakt:
17min ne sjecam se kraceg seta.
- LlullSergio
- Kontakt:
Bas nevjerovatno.
Ok nivo igre je morao pasti jer ono kako je igrao prva dva seta je bas brutalno bilo. Ali ovo sad, 12:1 poslije drugog tie breaka.
Ok nivo igre je morao pasti jer ono kako je igrao prva dva seta je bas brutalno bilo. Ali ovo sad, 12:1 poslije drugog tie breaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa na tippingu stavili svi 3:0 i sad ga pljujuS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:32Ocekivan pad. Nije fer sad drvlje i kamenje po momku kad bi svako ovdje dao ruku da ce biti 3-0 i to laganih prije pocetka. Sjedis na klupi i skontas da vodis 2-0 na svom prvom RG-u protiv Novaka, ne mozes ostati normalan. Pored toga, Novak je vratio sigurnost u svaki udarac, pocevsi od returna i dobijemo to sto dobijemo. Zanima me kako ce se postaviti u petom setu.
Pa nesto sa njim uredu, frajer ne može poslat duboku lopticu, sve su kratke
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Vidis da jeste
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa bolje mu je bilo 3-0 izgubiti, makar za forum.LlullSergio je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:35Pa na tippingu stavili svi 3:0 i sad ga pljujuS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:32Ocekivan pad. Nije fer sad drvlje i kamenje po momku kad bi svako ovdje dao ruku da ce biti 3-0 i to laganih prije pocetka. Sjedis na klupi i skontas da vodis 2-0 na svom prvom RG-u protiv Novaka, ne mozes ostati normalan. Pored toga, Novak je vratio sigurnost u svaki udarac, pocevsi od returna i dobijemo to sto dobijemo. Zanima me kako ce se postaviti u petom setu.![]()
41.21.1.
Svasta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema Nolo se sad bolje namjesta na udarce,ne kasni vidi se odmah ta razlika,mora da ga malo i vlaga omela na pocetku 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja nesto sve kontam da ce Museti ipak jos stisnuti i barem malo neizvjesnosti unjeti u 5-ti set. Jbm kad ces ako ne sad dati 120% od sebe
Hoćemo biciklo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Najjace od svega je sto ce mu Mateo biti laksi protivnik.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja raspada 
Svi ga vole!
Na kraju kao neka povreda,hajd da vjerujemo 
- LlullSergio
- Kontakt:
Smijesno sad izgleda kad citas sta smo pisali, ali mali je fakat prejako igrao u prva 2 seta. Ja prije mislim da je mali fizicki pao nakon ona 2 iscrpljujuca seta.
jajarski potez Lorenza....
Predugo je Novak ostao na terenu... ceka ga potpuno odmoran zabar....
A onda i to finale pre finala... ako Siner ne napravi cudo.
Predugo je Novak ostao na terenu... ceka ga potpuno odmoran zabar....
A onda i to finale pre finala... ako Siner ne napravi cudo.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 07 jun 2021, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.