FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce l osvanut ova objava: Hvala na svemu Hebibe, pa da zalijem ko covjek vise
S obzirom na očajne rezultate omladinaca logični da sve te trenere treba otjerati.
Cioffi samo oštro nastavi....
Cioffi samo oštro nastavi....
Ove škart igrače je trebalo već prošle sezone nabit nogom. Milanović nije problem što je otišo, problem je što će oni dovesti novog Milanovića i Pejovića.
A što se kluba tiče, u teškoj smo situaciji generalno. U vrlo teškoj situaciji. A zahvaliti se Sabrini i ostalim krembilima koji nisu dorasli da vode granap a ne klub.
A što se kluba tiče, u teškoj smo situaciji generalno. U vrlo teškoj situaciji. A zahvaliti se Sabrini i ostalim krembilima koji nisu dorasli da vode granap a ne klub.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Cioffi jedina pozitivna stvar u 2021. godini za klub uz ugovor za stadion.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- belosevic23
- Kontakt:
bozovic10 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:07Strahovito me nerviraju objasnjenja sa poteskocom prebacivanja novca. I tvrdoglav kao mazga sad guglam i naletim na tekst gdje ima objasnjeno. Koliko sam mogao skontati postoje ogranicenja ali ako redovno se placa porez onda svaki dan moze prebaciti 215.000 dolara. Evo link.zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:13Daj ba denchi nemoj zayebavati vise,bjezi ba tamo i ti i ta tvoja objasnjenjaDenchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:04
Ako smo u finansijskom problemu, kako radimo na akademiji, kampu i stadionu? To je rekao Kasum da su nam prioriteti akademija i stadion...znaci sad laze?
Nema novca? Ili je zaokret u planu i funkcionisanju kluba? Promjena prioriteta?
Ili pak treba ne citati izjave nego trazit da vincijev kod u tim izjavama?![]()
Nema sitnih Nam, ne prebacuje ispod 1mil ojra
Pa valjda nam je cilj proci bar ta prva dva pretkola u Evropi, gdje smo nosioci, a ne da nas ko zadnje levate izbaci neko iz Andore, Luksemburga, Gibraltara... Imamo milion problema, od kojih apsolutno nijedan nije rijesen. Zrtvovali smo vec jednu titulu, svaka sljedeca je jos veca tragedija.
Treba ici utakmicu po utakmicu. Kao prvo, regulisati plate, ako ne zelimo da nam za dzabe odu Fanimo, Mili, Oremus, Mesanovic, Zinedin itd. Rijesiti se jos ovo malo hrdje sto je ostalo. Pruziti sansu mladjim koje imaju na umu i dovesti par igraca koji ce igrati za neku normalnu platu. Za kraj, najveci belaj koji se zove NFSBIH i to je jedino sto nije u nasoj moci.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sto ne mogu ovih što misle da ako su dobri fudbaleri, da će biti dobri treneri. Mlade ekipe, sve odron, sad za vikend gledao ovaj zeljin turnir, samo Čelik iz 06 generacije izgleda kao potencijalan fudbaler, ostalo sve ni za rekreacije nije.
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- ElCartel11
- Kontakt:
Vec 2h niko nije napustio klub sta rade ovi naši?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma to je to za danas
Moraju nekog ostavit i za sutra
Da nam ne bude dosadno nikad hahahaha
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
TorlaCe, moRes u TC sad. Ne trening centar, nego u Tuzla City.
Aj cao
Next.....
Aj cao
Next.....

-
- Kontakt:
Talijan je dovoljno vidio sta se desava
Odlazak Dusana, Slobodana, Harisa sigurno preko 15k KM mjesecno se oslobodilo obaveze placanja.
Jos Hebib aBd.
Bit ce ih jos, taman da se ne osjeti Susiceva plata
Jos Hebib aBd.
Bit ce ih jos, taman da se ne osjeti Susiceva plata

-
- Kontakt:
I vise brate sigurno,mislim da njih trojica uz Pejovica nisu imali ispod 3k eura mjesecno.I to ti je odma 24.000 KM mjesecno manje.I Heba kad ode 30.000 KM+ manje sto ce nam puno pomoci.Da hoce doci za Susic neka ponuda,bar 100k eto neka ide.To bi nam bas puno pomoglo.Ali tesko,ko ce dati pare za igraca iz nase lige od skoro 30 godina koji je vise sjedio na klupi nego igrao..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ko da gledam da ce Hebib ostati kao i Krle sto je osto. I Ahmet npr.
Po meni previse „staraca“ koji mogu dati 15% tokom sezone, sto se minutaze tice. Pogotovo Hebib koji je sad samo staticar, cisto da igra..nit zna naprijed nit hoce da trci nazad. Nije ni za klupe.
Talijan cisti. Napokon da nisi trener u Akademiji po caci/mami i sl vezama, nego po strucnosti.
Po meni previse „staraca“ koji mogu dati 15% tokom sezone, sto se minutaze tice. Pogotovo Hebib koji je sad samo staticar, cisto da igra..nit zna naprijed nit hoce da trci nazad. Nije ni za klupe.
Talijan cisti. Napokon da nisi trener u Akademiji po caci/mami i sl vezama, nego po strucnosti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Smanjujemo troskove.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:33I vise brate sigurno,mislim da njih trojica uz Pejovica nisu imali ispod 3k eura mjesecno.I to ti je odma 24.000 KM mjesecno manje.I Heba kad ode 30.000 KM+ manje sto ce nam puno pomoci.Da hoce doci za Susic neka ponuda,bar 100k eto neka ide.To bi nam bas puno pomoglo.Ali tesko,ko ce dati pare za igraca iz nase lige od skoro 30 godina koji je vise sjedio na klupi nego igrao..
Vidjet cemo sta ce se desiti.
Ako bi Mesanovic otisao a doveli N Hadzica, nebi puno na kvaliteti izgubili a dobili bi bas dobru situaciju sto se troskova tice.
Tesko je ocekivati ulaganja u stadion i ulaganja u prvi tim. Treba biti realan.
-
- Kontakt:
Heba koliko je zicera fulio u ovo 5 godina trebao bi nama platiti da ide realno...Ali znao je dosta puta uci sa klupe i rijesiti utakmicu,ali brate ja igraca da vise fula nisam vidio...Nez,za Hebu mi je nekako svjedeno,mislim da bi bilo bolje za nas da ide u finansijskom smislu.Ali i ja ko da gledam,produzit ce i njemu samo zato sto je dugo u klubu.A Dzafic i Cruz moraju ici pod hitnomuhamedhulk je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:35Ko da gledam da ce Hebib ostati kao i Krle sto je osto. I Ahmet npr.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško da će otići sa takvim ugovorom, skoro pa nemoguće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ako dovedu dobrog napdaca kao Nedima Hadzica ili Catakovica,Mesanovicu mogu dati slobodno papire(zbog dugova)Zip je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:45Smanjujemo troskove.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:33I vise brate sigurno,mislim da njih trojica uz Pejovica nisu imali ispod 3k eura mjesecno.I to ti je odma 24.000 KM mjesecno manje.I Heba kad ode 30.000 KM+ manje sto ce nam puno pomoci.Da hoce doci za Susic neka ponuda,bar 100k eto neka ide.To bi nam bas puno pomoglo.Ali tesko,ko ce dati pare za igraca iz nase lige od skoro 30 godina koji je vise sjedio na klupi nego igrao..
Vidjet cemo sta ce se desiti.
Ako bi Mesanovic otisao a doveli N Hadzica, nebi puno na kvaliteti izgubili a dobili bi bas dobru situaciju sto se troskova tice.
Tesko je ocekivati ulaganja u stadion i ulaganja u prvi tim. Treba biti realan.
Bilo koja ponuda za Susica i Pidru trebaju prihvatiti
100k eura-Susic
350k eura-Pidro
Bilo bi ekstra
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jun 2021, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne treba se ni šaliti o mogućnosti ostanka Hebibovica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:47Heba koliko je zicera fulio u ovo 5 godina trebao bi nama platiti da ide realno...Ali znao je dosta puta uci sa klupe i rijesiti utakmicu,ali brate ja igraca da vise fula nisam vidio...Nez,za Hebu mi je nekako svjedeno,mislim da bi bilo bolje za nas da ide u finansijskom smislu.Ali i ja ko da gledam,produzit ce i njemu samo zato sto je dugo u klubu.A Dzafic i Cruz moraju ici pod hitnomuhamedhulk je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:35Ko da gledam da ce Hebib ostati kao i Krle sto je osto. I Ahmet npr.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, mnon46, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, riki46, skoJaa, Tatamata1946, ubipara, Vanja8, Zagor, Zeko87 i 75 gostiju.