Daj meni sifru i id od team viewera na ppalan_kardec je napisao/la:može li mi neko objasniti postupak kako da počnem igrati. skinuo sam i instaliro onaj patch, ušao na forum, šta treba sljedeće?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: SportSport.ba PES 6 liga
Zna li neko jel' moraju biti ukljucena oba porta i 5730 i 5739 za online igru...kod mene je ovaj 5730 iskljucen i nemam blage kako ga aktivirati?...sve sam ostalo odradio ali ne moze da se konektuej na server...
Pokreni PES 6. Nakon toga, u izborniku idi na "Network", te kada ti se ucita vidit ces serial code, ispod njega upisi password i zapamti ga. Nakon toga kreiraj profil i spreman si da igras.alan_kardec je napisao/la:može li mi neko objasniti postupak kako da počnem igrati. skinuo sam i instaliro onaj patch, ušao na forum, šta treba sljedeće?
jel ko od BHTelecom korisnika imao problema sa UDP Portom 5739 i ako jeste kako ste rijesili taj problem
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Napokon sam uspio...a jest mi pojelo zivaca...jos sad samo da odigram neku partiju da vidim kako mi fercera net...adnan24 je napisao/la:Zna li neko jel' moraju biti ukljucena oba porta i 5730 i 5739 za online igru...kod mene je ovaj 5730 iskljucen i nemam blage kako ga aktivirati?...sve sam ostalo odradio ali ne moze da se konektuej na server...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Podijeli sa nekim kako si uspio ?adnan24 je napisao/la:Napokon sam uspio...a jest mi pojelo zivaca...jos sad samo da odigram neku partiju da vidim kako mi fercera net...adnan24 je napisao/la:Zna li neko jel' moraju biti ukljucena oba porta i 5730 i 5739 za online igru...kod mene je ovaj 5730 iskljucen i nemam blage kako ga aktivirati?...sve sam ostalo odradio ali ne moze da se konektuej na server...
Samo F.K.S !! je napisao/la:Podijeli sa nekim kako si uspio ?adnan24 je napisao/la:Napokon sam uspio...a jest mi pojelo zivaca...jos sad samo da odigram neku partiju da vidim kako mi fercera net...adnan24 je napisao/la:Zna li neko jel' moraju biti ukljucena oba porta i 5730 i 5739 za online igru...kod mene je ovaj 5730 iskljucen i nemam blage kako ga aktivirati?...sve sam ostalo odradio ali ne moze da se konektuej na server...
Ma na kraju nije uopste bilo do portova...stavio sam na ovaj 5739 koji mi radi i to je to...nego sam zaboravio da iskljucim firewall pa me je to blokiralo...
Meh, valjda je moglo i bolje, ali nisam nezadovoljan. Nadao sam se Atletico Madridu. Benfica doduse ima finih igraca. Samo im je odbrana uzasna.

Cardozooooooo!

Cardozooooooo!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Haj ako ima neko budan da odigramo jednu pripremnu sa nasim klubovima
Jao laga kad sam igrao sa bavarianom
Morali smo prekinuti utakmicu obostrano
evropa 1
ss.ba 2
pass ss.ba
Jao laga kad sam igrao sa bavarianom
evropa 1
ss.ba 2
pass ss.ba
- Donnie Darko
- Kontakt:
eto medrH je napisao/la:Haj ako ima neko budan da odigramo jednu pripremnu sa nasim klubovima
Jao laga kad sam igrao sa bavarianom![]()
Morali smo prekinuti utakmicu obostrano
![]()
evropa 1
ss.ba 2
pass ss.ba
Prve dvije pripremne tekme i prve dvije pobjede. 3:2 i 3:0. Zadovoljan sam, pogotovo napadom. Malo me brine odbrana, te cu najvjerovatnije igrati ja 5 igraca u odbrani. Jos nisam odlucio.
PINO - odusevio me
SABRI - takodjer
Arda - takodjer
Cana - stijena
Ostali solidni

Mora i moze bolje!
PINO - odusevio me
SABRI - takodjer
Arda - takodjer
Cana - stijena
Ostali solidni
Mora i moze bolje!
- samir_tm87
- Kontakt:
u meneBegAx je napisao/la:Prve dvije pripremne tekme i prve dvije pobjede. 3:2 i 3:0. Zadovoljan sam, pogotovo napadom. Malo me brine odbrana ali cu najvjerovatnije igrati ja 5 igraca u odbrani. Jos nisam odlucio.
PINO - odusevio me
SABRI - takodjer
Arda - takodjer
Cana - stijena
Ostali solidni![]()
Mora i moze bolje!
cazorla, solidan
ostali ispod prosjeka
Uigrat' ces se sutra... ima vremena do ligesamir_tm87 je napisao/la:u meneBegAx je napisao/la:Prve dvije pripremne tekme i prve dvije pobjede. 3:2 i 3:0. Zadovoljan sam, pogotovo napadom. Malo me brine odbrana ali cu najvjerovatnije igrati ja 5 igraca u odbrani. Jos nisam odlucio.
PINO - odusevio me
SABRI - takodjer
Arda - takodjer
Cana - stijena
Ostali solidni![]()
Mora i moze bolje!
cazorla, solidan
ostali ispod prosjeka
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kako ide momci jeste zadovoljni ?
PS necu da cujem nikakvo odustajanje ako treba igrat cete sa defaultom
PS necu da cujem nikakvo odustajanje ako treba igrat cete sa defaultom
Je li se u ligi igra sa normalnom fomom i bez povreda?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
1 STRANA pravilaTrasimaco je napisao/la:Je li se u ligi igra sa normalnom fomom i bez povreda?
Evo odigrao i prvi mec i to odmah na produzetke...nista ne laga...sve je ok samo sto sam bas zaboravio igrati ovu sesticu...
P.S. Steta sto zakasni na ovu vasu ligu

P.S. Steta sto zakasni na ovu vasu ligu
- Donnie Darko
- Kontakt:

3:1 i 3:2 protiv Evertona (drH).
dominacija je otpocela
ajde samnom donnie
napravi sobu ja ulazim
napravi sobu ja ulazim
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Donnie Darko
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:ajde samnom donnie
napravi sobu ja ulazim
sutra care, jedva gledam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.