FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar igrač, nadam se da će doći.
-
- Kontakt:
Nisam bio kuci,nisam upratio ovo.Ima li sta od ovog Cajica ili je suplja?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobar je Cajic znam ga jos iz vremena U-21. Samo je pitanje isplati li se financijski? Moramo se pobrinuti da nam neko ne raskine ugovor i ne ode djaba zbog plata! To je ozbiljan problem.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Pise da je obostrana zelja da dodje do saradnje.Sad nez jel istina ovo?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nez puno o ovom Cajicu.Statistika i nije mu nesto kad pogledamo da igra ofanzivnog veznog.Ali igra u dosta jacoj ligi i on je najvise sto mozemo sebi trenutno priustiti.Mislim da je ekstra za nase lige.Samo nez jel tacno ovo ili opet suplje nam valjaju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Normalno da nismo. To što ovdje imaš 4-5 likova koji su mrtvi mentoli, koji jedva čekaju da ispolje frustracije i preuveličavaju stvari, to je drugi par opanaka. Mjesec dana nekakva kuknjava, poređenje s Željom (smiješno), uhvatili se Kasumove izjave za Evropu k'o pijan plota. Svaki dan kmečanje kako nema trenera i SD-a, a znaće se sve kroz koji dan.
Pare će doći, biće isplaćeno sve što treba biti isplaćeno i idemo dalje. Evo danas je riješena i zvanično sudbina Handžića i Milanovića.
Kako vas ne smori više kukati iz dana u dan..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Gasimo se, legende kluba ce da nas izvuku 

Po mišljenjima pojedinih forumaša nas 5 kokuma išćupat ne može

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
S obzirom da je bilo njih koji su tvrdili da je Vinko u talu s Vicom, te kako je namjerno sabotirao ekipu i zijanio titulu, onda vas više ništa nema iznenaditi.
Zar nije bilo riječi da će ostati Uščuplić, da nećemo imati poziciju SD i da će sve to voditi Sabrina i Cioffi?
Zar nije bilo riječi da će ostati Uščuplić, da nećemo imati poziciju SD i da će sve to voditi Sabrina i Cioffi?

Čudi me da ne napadaju upravu što nisu produžili sa Handžom i Milanovićem.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:48Normalno da nismo. To što ovdje imaš 4-5 likova koji su mrtvi mentoli, koji jedva čekaju da ispolje frustracije i preuveličavaju stvari, to je drugi par opanaka. Mjesec dana nekakva kuknjava, poređenje s Željom (smiješno), uhvatili se Kasumove izjave za Evropu k'o pijan plota. Svaki dan kmečanje kako nema trenera i SD-a, a znaće se sve kroz koji dan.
Pare će doći, biće isplaćeno sve što treba biti isplaćeno i idemo dalje. Evo danas je riješena i zvanično sudbina Handžića i Milanovića.
Kako vas ne smori više kukati iz dana u dan..

- feniksptica
- Kontakt:
Kad se sjetim sta nam je ovaj optimizam i ismijavanje isto ovako, od istih ljudi na zimu.. donijelo poslije, strah me sad Bgmi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Falio si nam, koliko nam se lijepog desava govori tvoj povratak, 4 mjeseca je trebalo da se javis, ja mislio da si umro od stida i gluposti koje si piskaraoAlfredNobel je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:04S obzirom da je bilo njih koji su tvrdili da je Vinko u talu s Vicom, te kako je namjerno sabotirao ekipu i zijanio titulu, onda vas više ništa nema iznenaditi.
Zar nije bilo riječi da će ostati Uščuplić, da nećemo imati poziciju SD i da će sve to voditi Sabrina i Cioffi?![]()
NEMA NAZAD
Samo vjerujte zvaničnim vijestima iz kluba, nikako šta novinari pišu. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Talijan sto je neko spomenuo ranije...citam bio mu zabranjen rad u fudbalu 10 godina! Od 2011. do 1. juna 2021.
Ove godine oslobodjen optuzbi oko kladjenja i namjestanja i dozvoljen mu povratak nazad.
Sad, koliko je to ozbiljan trener, pogotovo jer nema iskustva nikakvog...a mozda je samo suplja za njega.

Sad, koliko je to ozbiljan trener, pogotovo jer nema iskustva nikakvog...a mozda je samo suplja za njega.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne s.erite bezveze, prosutih 13 bodova su nekome trebali dati razloga za optimizam, plus desavanja u klubu (tužbe i predtužbe zbog neisplaćenih primanja)
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Mozda je i bolje ovako, iz ovakvih situscija dolaze najbolji rezultati.
Kad god smo se uzdigli, bili smo spusteni.
Ovako, lijepo ljeto treba ocekivati

- AlfredNobel
- Kontakt:
Javio sam se nedavno, usput sam ti se sjetio nanulice, zar se ne sjećaš? I ovim putem je pozdravljam.holyman je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:12Falio si nam, koliko nam se lijepog desava govori tvoj povratak, 4 mjeseca je trebalo da se javis, ja mislio da si umro od stida i gluposti koje si piskaraoAlfredNobel je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:04S obzirom da je bilo njih koji su tvrdili da je Vinko u talu s Vicom, te kako je namjerno sabotirao ekipu i zijanio titulu, onda vas više ništa nema iznenaditi.
Zar nije bilo riječi da će ostati Uščuplić, da nećemo imati poziciju SD i da će sve to voditi Sabrina i Cioffi?![]()

Ne treba dati nadu za optimizam, ali srrati i izmišljati teorije zavjere kako je Vinko prodao titulu, te kako smo se s Borcem prošle godine dogovorili da nam daju 'korona' titulu, a mi njima završimo ove godine. To mogu samo izvrsni debili u glavi i takve treba handriti na svakom koraku.
Kritike i sve ostalo stoje, to podržavam maksimalno.
Bukvalno samo kad se sjetim Atalante nema šta raja nije mislila kad ono dupla, možda i ove sezone iznenadimo ako se otvori prostor.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Klub nam je ko prosječan student, kad kane lova bahatimo se i daj svima svega i sve je potaman pa onda pola mjeseca jedemo makarone.
Ovaj način poslovanja kluba ne donosi stabilnost, ali hajde bolje da keš kasni nego da ga nema nikako. Nije mi jasno kako se ne dogovori neki stabilniji model s kakvom bankom pa da se mjesečno sve uplaćuje da nemamo ovu dramu svakih par mjeseci.
Ovaj način poslovanja kluba ne donosi stabilnost, ali hajde bolje da keš kasni nego da ga nema nikako. Nije mi jasno kako se ne dogovori neki stabilniji model s kakvom bankom pa da se mjesečno sve uplaćuje da nemamo ovu dramu svakih par mjeseci.
Takav trener i treba u ovoj državi i sa ovim lopovima u savezu.muhamedhulk je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:13Ovaj Talijan sto je neko spomenuo ranije...citam bio mu zabranjen rad u fudbalu 10 godina! Od 2011. do 1. juna 2021.Ove godine oslobodjen optuzbi oko kladjenja i namjestanja i dozvoljen mu povratak nazad.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], johntravolta123, nedimmmm1337, skoJaa, TETRAPAK i 47 gostiju.