FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da bi doveo kvalitetnog igraca koji ce biti pojacanje u pravom smislu rijeci moras mu ponuditi odlicne uslove u suprotnom moras cekati hoce li im proci ino transfer ili ponuda od vodecih i finansijski najjacih klubova u BiH. Po pravilu nismo dobijali nikad zeljene nego dostupne igrace i to u zadnjim danima prelaznog rokaz za ciju registraciju prodju redovno 5-6 kola.
Najvise bi volio kada bi me iz kkuba demantovali.
Najvise bi volio kada bi me iz kkuba demantovali.
samo Sloboda
Bukvalno. Koliko puta se to potvrdilo.Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:02Ma kod nas se brate sve mjenja u 22 stotinke zato nije dobro na prvu sve rijesiti i objaviti. Moras vise puta vagati.Sky9 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:27Vidim došlo je do obrata kad je Deda u pitanju. Drago mi je, danas sam se bio razočarao jer je čovjek najbolji trener golmana u ligi...Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:13Ja govorim imamo trenera i da je završeno vi ovdje nesto. Deda nije u Slogi.
Inače ja lično bi sto puta prije uzeo Ubiparipa nego Krpića npr.
Vojo legendo dolazi!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobro je sto Zizovic ostaje,izgleda da nam dolaze bolji dani.
Znal neko jel ima kakve sanse od info da Bradonjic dolazi na posudbu?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lendric i Ubiparip nam zabili 50 golova do sada.
-
- Kontakt:
.Sky9 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:19Bukvalno. Koliko puta se to potvrdilo.Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:02Ma kod nas se brate sve mjenja u 22 stotinke zato nije dobro na prvu sve rijesiti i objaviti. Moras vise puta vagati.
Vojo legendo dolazi!
Ma Krpic ce gore. A Vojo je nerealno za nas da dodje
Sloboda je moja nacija
Neko napisa pa maštam haha.Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:40.Sky9 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:19Bukvalno. Koliko puta se to potvrdilo.Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:02
Ma kod nas se brate sve mjenja u 22 stotinke zato nije dobro na prvu sve rijesiti i objaviti. Moras vise puta vagati.
Vojo legendo dolazi!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ako Musemic zeli dovesti Krpica i onog iz Borca a Ubiparipa precrtati u svojim kombinacijama je cisti dokaz da su mu kupovali titule u Sarajevu, a vidjeli smo da je kita od trenera kad sa onom ekipom Slobode nije osvojio ni prvenstvo a ni kup, Celo mu svrsavo po faci u finalu.....Ubiparip je odlican spic i cisti dokaz kako se Husref pitar izivljava na igracima....Sky9 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:48Neko napisa pa maštam haha.Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:40
.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Pa Peri Iveticu majku psovao na treningu. Peru ne volim sto je pakas, ali makar se imal muda suprotstaviti njemu.Skver je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:06Ako Musemic zeli dovesti Krpica i onog iz Borca a Ubiparipa precrtati u svojim kombinacijama je cisti dokaz da su mu kupovali titule u Sarajevu, a vidjeli smo da je kita od trenera kad sa onom ekipom Slobode nije osvojio ni prvenstvo a ni kup, Celo mu svrsavo po faci u finalu.....Ubiparip je odlican spic i cisti dokaz kako se Husref pitar izivljava na igracima....Sky9 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:48Neko napisa pa maštam haha.Sunderland je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:40
.
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Vojo Krpicu kopacke moze samo cistiti, od emocija prema Slobodi, do zalaganja, godina, iskustva i svega ostalog.
Jedan je Krpic, iako cu mu tesko halliti odlazak u Slogu, medjutim pare su pare.
Jedan je Krpic, iako cu mu tesko halliti odlazak u Slogu, medjutim pare su pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Isto sam mislio o Sulji Killeru sve dok nije prešaou kmelju, i dok nije došla tekma protiv njih. Kako se zaboravlja lako da smo mu psovali od do. Jer je bio đubre. Pa onda on je kmeljin manjejak itd.
Za mene je prekrižen, ssh mu odlično pristaje...
Ali ovo ne pišem zbog toga, nego zato što je Vojo bolji igrač od njega.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 07 jun 2021, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Žižović ostao znači da će biti solidna ekipa koja može igrati sa svima to se svi slažemo ovdje. Vidjeti ćemo koga će dovesti, a isto je bitno i riješiti se igrača koji nisu nivo za premijer lige, Sale, Ristić, karlos,... Nadam se da će Bega ostvariti neki transfer što bi bilo dobro i za njega i za klub, jer Osmić ovu sezonu mora dobiti šansu da pokaže sve što zna na svom mjestu. Nadam se i da nije tačna informacija da mladi igrači potpisuju ugovore 1+1. Minimum na dvije godine treba potpisati Osmića, Maksimovica, Kurtalica, Alića, Avdić ne znam možda sam nekoga zaboravio. Devedzic i Bega imaju još godinu ugovora to treba produžiti isto, ako ostaju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Bolji je igrač Ubiparip od Krpica i po mom mišljenju, a zaboravili smo i AIK pa povratak pa zavrzlame sa ugovorom i odlazak, koštao nas je krpic prilično.Sky9 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:26Isto sam mislio o Sulji Killeru sve dok nije prešaou kmelju, i dok nije došla tekma protiv njih. Kako se zaboravlja lako da smo mu psovali od do. Jer je bio đubre. Pa onda on je kmeljin manjejak itd.
Za mene je prekrižen, ssh mu odlično pristaje...
Ali ovo ne pišem zbog toga, nego zato što je Vojo bolji igrač od njega.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Rasprava je ko bi nam bio bolji Krpic il Ubiparip, a realnost je da nam se vrati Smajic 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Beganovica prodati kako znaju i umiju, a te pare skrsiti na par boljih igraca, prijaviti ih na minimalac + nesto para ispod stola i mirna Bosna.
Nadam se da ce tako uraditi i sa ostalim igracima, samo prijaviti na minimalac, ustedi dinar gdje god mozes, uceraj i drzavi i Savezu.
Nadam se da ce tako uraditi i sa ostalim igracima, samo prijaviti na minimalac, ustedi dinar gdje god mozes, uceraj i drzavi i Savezu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Ne kvari mi dan.
Inače, izgleda da je Krpić u ssh završena stvar...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Cuo sam kako to Sisoja radi na "posten" nacin. Prijavi osnovicu igracima na minimalac, a u ugovore ukljuci bonuse, npr za pobjedu 1000KM, za poraz 500KM, za gol 1000KM i slicno. Na papiru sve posteno, na bonuse ne mora placati porez i tako izbjegava dodatne troskove.Beduin je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:43Beganovica prodati kako znaju i umiju, a te pare skrsiti na par boljih igraca, prijaviti ih na minimalac + nesto para ispod stola i mirna Bosna.
cuj Krpic bolji od Voje ma nema šanse daj nam Lendrica i Voju i da se igramo malo 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- ASD
- Kontakt:
Ubiparip je mnogo pao. Ove sezone 4 gola iz igre i 3 iz penala.
Ali da je bio 2 nivoa iznad Krpića, to da.
Mislim da ove sezone Alić treba da pokaže da zaslužuje da bude u užem krugu igrača,
Ali da je bio 2 nivoa iznad Krpića, to da.
Mislim da ove sezone Alić treba da pokaže da zaslužuje da bude u užem krugu igrača,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.