Znaš kako kažu, razočarati te može samo onaj ko te prethodno očarao. E iz tog razloga sam pisao svakakve postove, nazivao Sabrinu svakojakim imenima, jer jednostavno zbog gore pomenutih +13 u minus. S.rao sam svašta iz razloga što sam želio štrumfove prcati zbog njihove bijedne stogodišnjice, a zbog pomenutih dešavanja kod nas, nisam mogao, imali su dovoljno razloga za kontru.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:16Javio sam se nedavno, usput sam ti se sjetio nanulice, zar se ne sjećaš? I ovim putem je pozdravljam.holyman je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:12Falio si nam, koliko nam se lijepog desava govori tvoj povratak, 4 mjeseca je trebalo da se javis, ja mislio da si umro od stida i gluposti koje si piskaraoAlfredNobel je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:04S obzirom da je bilo njih koji su tvrdili da je Vinko u talu s Vicom, te kako je namjerno sabotirao ekipu i zijanio titulu, onda vas više ništa nema iznenaditi.
Zar nije bilo riječi da će ostati Uščuplić, da nećemo imati poziciju SD i da će sve to voditi Sabrina i Cioffi?![]()
Ne treba dati nadu za optimizam, ali srrati i izmišljati teorije zavjere kako je Vinko prodao titulu, te kako smo se s Borcem prošle godine dogovorili da nam daju 'korona' titulu, a mi njima završimo ove godine. To mogu samo izvrsni debili u glavi i takve treba handriti na svakom koraku.
Kritike i sve ostalo stoje, to podržavam maksimalno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma sve u redu druže, nisam na tebe ni mislio. Kakvih sam provala vidio u zadnjih mjesec-dva, koliko teorija i nebuloza, da bih nekad volio da upoznam te ljude uživo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Kad slusas Nobla reko bi napadamo grupe LP,sve bajno i sjajno,a klub nema plana i cilja ni za 6 mjeseci unaprijed,tuzbe skoro od pola ekipe,direktorica ti pregovara sa igracima i to bez trenera uopste,pripreme samo sto nisu pocele ti ne znas ko je trener,pa kad bude raspad sistema opet za godinu dana i kad bude Sabra trazila opet neku reorganizaciju, onda ce se opet ispariti odavde da ga ljudi ne ismijavaju,nikakvog smisljenog plana i cilja nema jos ni na vidiku jer je Sabra nesposobna za takvo vodjenje kluba,ona je samo ono drzi vodu dok majstori odu..
- feniksptica
- Kontakt:
On i ti pretjerujete, podjednako, svako u svom pravcu. Istina je sigurno negdje na sredi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:55Kad slusas Nobla reko bi napadamo grupe LP,sve bajno i sjajno,a klub nema plana i cilja ni za 6 mjeseci unaprijed,tuzbe skoro od pola ekipe,direktorica ti pregovara sa igracima i to bez trenera uopste,pripreme samo sto nisu pocele ti ne znas ko je trener,pa kad bude raspad sistema opet za godinu dana i kad bude Sabra trazila opet neku reorganizaciju, onda ce se opet ispariti odavde da ga ljudi ne ismijavaju,nikakvog smisljenog plana i cilja nema jos ni na vidiku jer je Sabra nesposobna za takvo vodjenje kluba,ona je samo ono drzi vodu dok majstori odu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako je bio lijep mir na temi dok se nobel nije opet pojavii.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa je li se traži trener uopšte, zna li se ko su potencijalni? Ja navijam za Nalića pod uslovima da klub i navijači stanu uz njega od početka do kraja sezone i onda mu sude, uz opciju produženja na još jednu godinu. Ne dozvoliti više ikom da izađe i obogati se na klubu, kao posljednja dva trenera.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ma kakav Nalic druze,taj gdje god je bio klub je upropastio.Puno prica a malo to ostvaruje na terenu,ako razumijes.TV strucnjakZeko87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:01Pa je li se traži trener uopšte, zna li se ko su potencijalni? Ja navijam za Nalića pod uslovima da klub i navijači stanu uz njega od početka do kraja sezone i onda mu sude, uz opciju produženja na još jednu godinu. Ne dozvoliti više ikom da izađe i obogati se na klubu, kao posljednja dva trenera.
Nez,fakat je vrijeme da imenuju trenera.Neko danas mislim napiso do cetvrtka da ce imenovati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Boli cinjenica da je Vinko ispao gospodin, dogovorio se sa klubom, a onaj koji voli taj klub vise od sebe, nije.
Pa, valja to sad opravdati blacenjem kluba, izmisljanjem stvari koje nemajj veze sa stvarnoscu, itd...
Doci ce sve na svoje aBd
Pa, valja to sad opravdati blacenjem kluba, izmisljanjem stvari koje nemajj veze sa stvarnoscu, itd...
Doci ce sve na svoje aBd
I opet ćemo pripreme početi bez pojačanja, i opet Evropu dočekati nespremni i koliko puta ovo opet?!
Hajde uredu je ovo što polovnjaci odlaze, ali dovedite nekoga na vrijeme već jednom, pizda vam materina.
Hajde uredu je ovo što polovnjaci odlaze, ali dovedite nekoga na vrijeme već jednom, pizda vam materina.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
U narednim danima jos odlazaka, potpisuju se raskidi.
Jos divna direktorica na pressu kaze nije da nismo navikli na taj sistem, uvijek kasnimo

Koliko znam samostalno je vodio Tuzlu i Slobodu, po Švedskoj bio asistent . Ono malo što sam upratio svidjelo mi se kako pristupa fudbalerima, moderni pristup neki, elokventan, sigurno da želi učiti i napredovati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:06Ma kakav Nalic druze,taj gdje god je bio klub je upropastio.Puno prica a malo to ostvaruje na terenu,ako razumijes.TV strucnjakZeko87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:01Pa je li se traži trener uopšte, zna li se ko su potencijalni? Ja navijam za Nalića pod uslovima da klub i navijači stanu uz njega od početka do kraja sezone i onda mu sude, uz opciju produženja na još jednu godinu. Ne dozvoliti više ikom da izađe i obogati se na klubu, kao posljednja dva trenera.
Nez,fakat je vrijeme da imenuju trenera.Neko danas mislim napiso do cetvrtka da ce imenovati
Kažem sve pod uslovom ako dovodimo domaćeg trenera, više bih volio njega nego neke Ješiće, Hurtiće isl
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
U Švedskoj je samo kratko radio u nekom treceligašu i dobio otkaz, ovdje znamo da ništa nije uradio sa Slobodom i Tuzlom. Stavio njega ili Varešanovića isto ti dođe.Zeko87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:15Koliko znam samostalno je vodio Tuzlu i Slobodu, po Švedskoj bio asistent . Ono malo što sam upratio svidjelo mi se kako pristupa fudbalerima, moderni pristup neki, elokventan, sigurno da želi učiti i napredovati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:06Ma kakav Nalic druze,taj gdje god je bio klub je upropastio.Puno prica a malo to ostvaruje na terenu,ako razumijes.TV strucnjakZeko87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:01Pa je li se traži trener uopšte, zna li se ko su potencijalni? Ja navijam za Nalića pod uslovima da klub i navijači stanu uz njega od početka do kraja sezone i onda mu sude, uz opciju produženja na još jednu godinu. Ne dozvoliti više ikom da izađe i obogati se na klubu, kao posljednja dva trenera.
Kažem sve pod uslovom ako dovodimo domaćeg trenera, više bih volio njega nego neke Ješiće, Hurtiće isl
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve što je lijepo kratko traje.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:00Kako je bio lijep mir na temi dok se nobel nije opet pojavii.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Zasto se ne dovede prvo trener i SD pa onda igrace koje oni zele. Ovo je naopako
Malo ko prica da ima i krivice vlasnika.
Mozemo mi pricati sta hocemo o Sabrini i Damiru ali cisto sumnjam da se ista moze uraditi a da Nam nije odobrio. Po meni, barem sto se tice organizacije kluba, on je najvise kriv. A bez organizacije, ne mozes nista drugo ocekivati.
Mozemo mi pricati sta hocemo o Sabrini i Damiru ali cisto sumnjam da se ista moze uraditi a da Nam nije odobrio. Po meni, barem sto se tice organizacije kluba, on je najvise kriv. A bez organizacije, ne mozes nista drugo ocekivati.
-
- Kontakt:
Ma nama treba trener koji ce cijelu utakmicu stajati pored aut linije i davati instrukcije.Isto tako **** im sve po spisku ne budu li igrali kako treba.I naravno trener koji zna motivisati igrace.Vinko da je imao ove stvari ostao bi kod nas jos 5 sezonaZeko87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:15Koliko znam samostalno je vodio Tuzlu i Slobodu, po Švedskoj bio asistent . Ono malo što sam upratio svidjelo mi se kako pristupa fudbalerima, moderni pristup neki, elokventan, sigurno da želi učiti i napredovati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:06Ma kakav Nalic druze,taj gdje god je bio klub je upropastio.Puno prica a malo to ostvaruje na terenu,ako razumijes.TV strucnjakZeko87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 23:01Pa je li se traži trener uopšte, zna li se ko su potencijalni? Ja navijam za Nalića pod uslovima da klub i navijači stanu uz njega od početka do kraja sezone i onda mu sude, uz opciju produženja na još jednu godinu. Ne dozvoliti više ikom da izađe i obogati se na klubu, kao posljednja dva trenera.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Za 4-5 dana pripreme bi trebalo da počnu s ništa se ne zna niti ko šta piše
valjalo bi da dođe ovaj Cajic. Igrom slučaja sam mu na kratko upoznao oca i pričamo o fudbalu, govorim samo SA pratim, lik mi spominje sina koji igra za Duklu, pitar žestoki, govori njemu je želja bila probat u Sarajevu zaigrat.
-
- Kontakt:
Ja nesto cisto sumnjam bas da ce doci ali eto.Vidjet cemo.Citirajte me poslije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Rule_hz i 23 gosta.