BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Ma samo debilni dijasporci i prate ovu repku,nas iz Bosne zivo k urac zaboli...a sad pgt...kazem vam sutra da se igra utakmica na Grbavici sa Francuzima na tribinama bi.bili sa.o oni sa gratis kartama ...mozda oko 5.milja max...
**** se meni za neke Sanicanine,Ahmedhodzice,Hadzikadunice,Gazibegovice,Nalice,Sarice,Civice,Prevljake itd itd...
**** se meni za neke Sanicanine,Ahmedhodzice,Hadzikadunice,Gazibegovice,Nalice,Sarice,Civice,Prevljake itd itd...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
35 igrača čovjek isprobao a ni jednog igrača nismo dobili za budućnost i tako će biti sve dok se pozivaju amateri iz naše lige da se prodaju negdje na bliski istok i turske drugoligaše.
Zato debilni domaci prate stilice, hebibovice, ahmetovice, mesanovice, dupovce itd itdmma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:01Ma samo debilni dijasporci i prate ovu repku,nas iz Bosne zivo k urac zaboli...a sad pgt...kazem vam sutra da se igra utakmica na Grbavici sa Francuzima na tribinama bi.bili sa.o oni sa gratis kartama ...mozda oko 5.milja max...

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Shategabri
- Kontakt:
Pa realno i oni su neki kvalitet ko i ovi naši domaći.mma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:01Ma samo debilni dijasporci i prate ovu repku,nas iz Bosne zivo k urac zaboli...a sad pgt...kazem vam sutra da se igra utakmica na Grbavici sa Francuzima na tribinama bi.bili sa.o oni sa gratis kartama ...mozda oko 5.milja max...
Nema viđe Džeke, Pjanića, Spahića, Misketa i te kompanije.
Ma repka je ispuhala nakon SP, mislim ta euforija i sve ono nema toga više.
Koševo Zapad
Ja i?Maestro je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:26Zato debilni domaci prate stilice, hebibovice, ahmetovice, mesanovice, dupovce itd itdmma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:01Ma samo debilni dijasporci i prate ovu repku,nas iz Bosne zivo k urac zaboli...a sad pgt...kazem vam sutra da se igra utakmica na Grbavici sa Francuzima na tribinama bi.bili sa.o oni sa gratis kartama ...mozda oko 5.milja max...
**** se meni za neke Sanicanine,Ahmedhodzice,Hadzikadunice,Gazibegovice,Nalice,Sarice,Civice,Prevljake itd itd...![]()
FK SARAJEVO.
Skupi ekipu iz PL BiH protiv ovih Gazibegovica,Nalica i slicnih pa pojesce ih ovi "nasi"Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:28Pa realno i oni su neki kvalitet ko i ovi naši domaći.mma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:01Ma samo debilni dijasporci i prate ovu repku,nas iz Bosne zivo k urac zaboli...a sad pgt...kazem vam sutra da se igra utakmica na Grbavici sa Francuzima na tribinama bi.bili sa.o oni sa gratis kartama ...mozda oko 5.milja max...
FK SARAJEVO.
Kao sto ste pojeli one bjeloruse prosle godine.mma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:33Skupi ekipu iz PL BiH protiv ovih Gazibegovica,Nalica i slicnih pa pojesce ih ovi "nasi"Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:28Pa realno i oni su neki kvalitet ko i ovi naši domaći.mma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:01Ma samo debilni dijasporci i prate ovu repku,nas iz Bosne zivo k urac zaboli...a sad pgt...kazem vam sutra da se igra utakmica na Grbavici sa Francuzima na tribinama bi.bili sa.o oni sa gratis kartama ...mozda oko 5.milja max...

A o borcu iz bl da ne pricamo.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Koliko znam Borac je u PLBIH i u Bosni...doduse mozda da su se tvoji roditelji pitali bili bi u SrbijiMaestro je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:39Kao sto ste pojeli one bjeloruse prosle godine.mma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:33Skupi ekipu iz PL BiH protiv ovih Gazibegovica,Nalica i slicnih pa pojesce ih ovi "nasi"Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:28
Pa realno i oni su neki kvalitet ko i ovi naši domaći.
A o borcu iz bl da ne pricamo.![]()

FK SARAJEVO.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jesmo, da si gledao vidio bi da smo gore oštećeni nego BiH kontra Nigerije na SP. Pa ti vidi.Maestro je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:39Kao sto ste pojeli one bjeloruse prosle godine.mma_hz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:33Skupi ekipu iz PL BiH protiv ovih Gazibegovica,Nalica i slicnih pa pojesce ih ovi "nasi"Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:28
Pa realno i oni su neki kvalitet ko i ovi naši domaći.
A o borcu iz bl da ne pricamo.![]()
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
A od koga smo to izgubili? Vidiš li ti šta ta ekipa generalno radi?
Oni jednom Milanu strpaju petaka ko s poslom, al eto obrukali smo se što smo primili 8 komada.
Mi iz jedne neuređene državice na Balkanu, mi koji smo s istom tom Atalantom igrali 2-2 u gostima.
Ono kad odeš iz neke vukojebine, al ostane mentalitet

Gledaj ti Bajern i uživaj

Koševo Zapad
Tako je, uvijek ima neki izgovor za najveci poraz jednog domacina u historiji tog takmicenjaShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:37A od koga smo to izgubili? Vidiš li ti šta ta ekipa generalno radi?
Oni jednom Milanu strpaju petaka ko s poslom, al eto obrukali smo se što smo primili 8 komada.
Mi iz jedne neuređene državice na Balkanu, mi koji smo s istom tom Atalantom igrali 2-2 u gostima.
Ono kad odeš iz neke vukojebine, al ostane mentalitet![]()
Gledaj ti Bajern i uživaj![]()

Toliko su bili strasni te sezone da nisu ni uspjeli doci do grupne faze

E vidis to nisam znao. Mislio sam da taj rekord drzi mozda neka ekipa iz luxemburga.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Shategabri
- Kontakt:
Pa te sezone su završili treći u Seriji A, ispred Rome, Milana, Intera...Vucevich je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:43Tako je, uvijek ima neki izgovor za najveci poraz jednog domacina u historiji tog takmicenjaShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:37A od koga smo to izgubili? Vidiš li ti šta ta ekipa generalno radi?
Ono kad odeš iz neke vukojebine, al ostane mentalitet![]()
Gledaj ti Bajern i uživaj![]()
Toliko su bili strasni te sezone da nisu ni uspjeli doci do grupne faze![]()
Potcijenili su Kopenhagen koji nije nimalo naivna ekipa i ispali na penale.
Nema izgovora, ali bijedno je naslađivati se takvim nečim. Ponavljam opet, uslovi u kojima se radi kod nas, čudo uopšte ima fudbala.
I to nije nikakav izgovor, to je činjenica.
A ti i dalje prati Bajern, šta drugo da ti kažem. Nemoj ove bh ekipe što ih kantaju i što se brukaju.
Koševo Zapad
Ja sam u Bjelorusijo samo vidio Sabrinine prljave nokte i nista vise.
Neke slike nikada ne umiru!!!!
Neke slike nikada ne umiru!!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Priznaj da te to loži i dan danas

Koševo Zapad
Ismijavati Sarajevo zbog poraza od Atalante nema smisla.
Sarajevo je amaterski klub, gdje igraci komotno mogu raditi i igrati i ne bi bilo nikakve razlike u kvalitetu.
PL BiH je rang cetvrte lige Njemacke.
Sarajevo je amaterski klub, gdje igraci komotno mogu raditi i igrati i ne bi bilo nikakve razlike u kvalitetu.
PL BiH je rang cetvrte lige Njemacke.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa veće je čudo onih 2-2 nego 0-8.
Mislim igraju ekipa od 10 miliona i od 400.
Koševo Zapad
Naravno, realna razlika je 6,7 golova razlike za Atalantu.Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:02Pa veće je čudo onih 2-2 nego 0-8.
Mnogi su nakon 2:2 podigli ocekivanja, ali su ljudi potvrdili svoju klasu.
Sarajevo mora ocistiti svoje redove, skupiti ljude koji ce raditi za dobrobit kluba, polako nabijati koeficijent iz sezonu u sezonu i cekati da im se otvori raspored do grupa, ne ide se preko Atalante i Celtica u grupe.
- Shategabri
- Kontakt:
Teško je to vjeruj u ovom uslovima.Wanderson je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:10Naravno, realna razlika je 6,7 golova razlike za Atalantu.Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:02Pa veće je čudo onih 2-2 nego 0-8.
Mnogi su nakon 2:2 podigli ocekivanja, ali su ljudi potvrdili svoju klasu.
Sarajevo mora ocistiti svoje redove, skupiti ljude koji ce raditi za dobrobit kluba, polako nabijati koeficijent iz sezonu u sezonu i cekati da im se otvori raspored do grupa, ne ide se preko Atalante i Celtica u grupe.
Vidiš da je savez opet u dubiozi.
Sve se to odrazi na ionako ne sjajno stanje na klubovima.
Pa ova nova liga odlična prilika da neki klub iz BiH konačno zaigra grupnu fazu, međutim kako kažeš i za to treba kontinuitet a ne raspadi svako 2-3 sezone.
Eto FKS koje ima najveći budžet realno troši siću za evropske prilike. Tako da su ti neki playoffovi krajnji i realan domet u odnosu na uloženo.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.