FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma i ovi portali bubaju samo koliko je bilo price oko Beciraja i onda izadje celo i kaze nema para tako dok ne bude sta zvanicno ne treba se lozit na ovo
Šta mislite o Tataru iz Goražda 24 utakmice 11 golova.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
O Akrapovicu sam pisao i prije nego što je Vinko dobio otkaz.
Solidan trener, CSKA odveo do grupne LE, odlično su igrali čak su i ako se sjećam Romu dobili.
Bajramovic koliko vidim je prebačen na poziciju pomoćnog trenera, zato bi i mogao kod nas.
Solidan trener, CSKA odveo do grupne LE, odlično su igrali čak su i ako se sjećam Romu dobili.
Bajramovic koliko vidim je prebačen na poziciju pomoćnog trenera, zato bi i mogao kod nas.
-
- Kontakt:
Evo kaze Akrapovic,ima naznaka ali nista konkretno jos
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jun 2021, 09:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Akrapovic potvrdio kontakt. On bi bio odlican izbor, najbolji od dosadasnjih imena koja su se vrtila.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ovo bi vec bilo fino ime za trenera.
Slažem se da imamo nekad napisati Ratatatatata

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je i fali nam svakako lijevo krilo

Trener poput Akrapovića se ne dovodi da bi se borio za Evropu, niti bi se on time zadovoljio.Što neko napisa sinoć, nije baš da nemamo za kifle, Akrapović sigurno nije jeftin.
Sto ne znaci da je jeftin a i sigurno nece doci da bi svoje ime dao za borbu u evropi u ovakvoj ligi
kad bi dosao Akrapovic znacilo bi sigurno da bi napadali prvo mjesto i da love ima 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se, borba za Evropu bi značila ostavi Dženu da ti vodi ekipu.samoSA je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:34Sto ne znaci da je jeftin a i sigurno nece doci da bi svoje ime dao za borbu u evropi u ovakvoj ligi
Nema logike dati izjavu da ćemo kokuzno jel, bez nekih značajnih pojačanja u sezonu, a ovamo dovodiš trenera koji bi trebao titulu osvojiti.
Koševo Zapad
Posebno mi se sviđa što bi donio njemačku disciplinu i sistem.samoSA je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:34Sto ne znaci da je jeftin a i sigurno nece doci da bi svoje ime dao za borbu u evropi u ovakvoj ligi
- Shategabri
- Kontakt:
A opet jel ono onaj rekao da ćemo imati veći budžet

U ovoj situaciji jeste, pitanje je ima li nekih drugih ponuda, ako ima teško da ćemo mu mi biti izbor.
Koševo Zapad
Treba nam trener sa evropskim iskustvom i koji igra napadacko, a to je Bruno sigurno. Nadam se da ce ga dovesti iako je i meni nerealno. Odlicno se suprostavio Murinju, pa sto nebi i Dudicu 
P.S Nikad necu zaboravit njegov go protiv Izraela sa centra, a kosa do ledja ko Valderama...
P.S Nikad necu zaboravit njegov go protiv Izraela sa centra, a kosa do ledja ko Valderama...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Shategabri
- Kontakt:
Samo ako ne bi bilo kao kod komšija Slavko što je donio

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, MaroonBjelave, nedimmmm1337, skoJaa, WeekendOffender i 46 gostiju.