FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bruno bi definitivno bio korak naprijed u odnosu na Vinka i Husrefa (da ove prije ne spominjem). Trener koji piznaje mentalitet a u isto vrijeme ima relevantno fudbalsko i trenersko iskustvo. Za mustuluka ako se ispostavi tacnim.
- Shategabri
- Kontakt:
Čovjek ima dosta dobar CV, teško da možemo boljeg dovesti.Amca007 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:39Treba nam trener sa evropskim iskustvom i koji igra napadacko, a to je Bruno sigurno. Nadam se da ce ga dovesti iako je i meni nerealno. Odlicno se suprostavio Murinju, pa sto nebi i Dudicu
P.S Nikad necu zaboravit njegov go protiv Izraela sa centra, a kosa do ledja ko Valderama...
Al koje koristi kad treba napasti sa Krletom i kompanijom napasti titulu.
Ali..."Svaki trener treba biti počaščen kada se povezuje sa klubom kao što je FK Sarajevo. To je kompliment kada vas želi Sarajevo. Sarajevo je jedan od jačih klubova na Balkanu".
Čovjek bi da se odmori, a nama treba trener odmah. Nema od ovog ništa."Ima nekih naznaka za novi posao, ali ništa nije gotovo, pa nisam od onih koji će o tome pričati. Ne razmišljam puno o tome, treba se i dobro odmoriti, te spremiti za nove izazove", dodao je Akrapović.
Koševo Zapad
Ma Bruno je imao puno bolju karijeru u Njemačkoj, oko 300 utakmica u Bundesligi i Cvajti, pravi čovjek za nasShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:41Samo ako ne bi bilo kao kod komšija Slavko što je donio![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se, mislim da bi bio pun pogodak.gandi je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:45Ma Bruno je imao puno bolju karijeru u Njemačkoj, oko 300 utakmica u Bundesligi i Cvajti, pravi čovjek za nasShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:41Samo ako ne bi bilo kao kod komšija Slavko što je donio![]()
![]()
![]()
![]()
Koševo Zapad
Nasi mokri snovi,Sabrina dovedi Brunu i dobijas novi mandat.-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Meni nije brate,kad je bio na korak da dodje Ljupko Petrovic koji ima osvojenu ligu prvaka kao trener sto je ovaj nerealan?Ali mislim da ovaj nece doci,nekako mi nezainteresovano puno djeluje ali eto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovako nešto i ja očekujem, trenera koji ima barem neko iskustvo da se ne uči na nama kao većina koji su prošli kroz klub.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Poslije ide prica nisam ja bila zaduzena za igrace i taj dio,pa otkaz dobije neko treciShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 08:21I trener moliću lijepo.
Kad može anamo kod njih onaj što ne bi mogla i Sabrina biti sve u klubu![]()
Režemo troškove![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta misliš o Bruni?Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:53Poslije ide prica nisam ja bila zaduzena za igrace i taj dio,pa otkaz dobije neko treciShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 08:21I trener moliću lijepo.
Kad može anamo kod njih onaj što ne bi mogla i Sabrina biti sve u klubu![]()
Režemo troškove![]()
![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ma za nas Murinjo, al...
Jasno je da se licitira imenima koja nešto znače, bar je to neki napredak, međutim završićemo mi sa Nalićem ko što gledam.
Koševo Zapad
Kako ba sad se pregovara sa Akrspovicem, a nemamo para.
Opet nas u dugove tjeraju, majku Him
Opet nas u dugove tjeraju, majku Him
-
- Kontakt:
Upravo ovo,covjek bi da se odmara neko vrijeme.A nama treba neko odma sad HITNO.Jer nemamo vremena.Vidjet cemo sta ce biti,ja bi prije reko da nece doci nego da hoce.Jer dok ga nasi konkretno kontaktiraju,dok on dodje ovdje,dok se par puta obave pregovori.I pitanje hoce li on htjeti.Nemamo mi toliko vremena
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvlačenje prvog pretkola je u utorak, neka dođe sljedeće sedmice ako se dogovorimo i mislim da bi svima to bilo ok.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:57Upravo ovo,covjek bi da se odmara neko vrijeme.A nama treba neko odma sad HITNO.Jer nemamo vremena.Vidjet cemo sta ce biti,ja bi prije reko da nece doci nego da hoce.Jer dok ga nasi konkretno kontaktiraju,dok on dodje ovdje,dok se par puta obave pregovori.I pitanje hoce li on htjeti.Nemamo mi toliko vremena
- forza_juve
- Kontakt:
Ma da nemamo para mačku o rep. Da nemamo ne bi se sa ovim imenima povezivali a to što uprava najavljuje Evropu možda da smiri navijače i da ne bude velik pritisak sljedeće sezone.
Bukvalno yebe se vas navijače za pare, vaše je da navijate a ne da o parama brinete.
Bukvalno yebe se vas navijače za pare, vaše je da navijate a ne da o parama brinete.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- Shategabri
- Kontakt:
Nek vodi Dženo dok se čovjek ne odmori.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:57Upravo ovo,covjek bi da se odmara neko vrijeme.A nama treba neko odma sad HITNO.Jer nemamo vremena.Vidjet cemo sta ce biti,ja bi prije reko da nece doci nego da hoce.Jer dok ga nasi konkretno kontaktiraju,dok on dodje ovdje,dok se par puta obave pregovori.I pitanje hoce li on htjeti.Nemamo mi toliko vremena
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Brate mi sa pripremama trebamo poceti za 3-4 dana.On koliko vidim odmara u Dalmaciji i ne namjerava sad da radi.Predugo bi to trajalo dok bi se oko svega dogovorili on upozno sa ekipom i sve ostalo i papirologija,nama treba neko odma sad.Ali eto,vidjet cemo.Dobar je trener,volio bi da dodjeMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:59Izvlačenje prvog pretkola je u utorak, neka dođe sljedeće sedmice ako se dogovorimo i mislim da bi svima to bilo ok.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:57Upravo ovo,covjek bi da se odmara neko vrijeme.A nama treba neko odma sad HITNO.Jer nemamo vremena.Vidjet cemo sta ce biti,ja bi prije reko da nece doci nego da hoce.Jer dok ga nasi konkretno kontaktiraju,dok on dodje ovdje,dok se par puta obave pregovori.I pitanje hoce li on htjeti.Nemamo mi toliko vremena
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma ja,nek Dzeno vodi pa nek on onda dodje 7 dana pred Evropu hahahaha.Dzeno je vracen u omladinski pogon.Mi moramo imenovati trenera u naredna 3-4 dana max.I moraju se poceti pripreme sto prije.Oni najbolje znaju sta treba raditi,vidjet cemo sta ce bitiShategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:04Nek vodi Dženo dok se čovjek ne odmori.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:57Upravo ovo,covjek bi da se odmara neko vrijeme.A nama treba neko odma sad HITNO.Jer nemamo vremena.Vidjet cemo sta ce biti,ja bi prije reko da nece doci nego da hoce.Jer dok ga nasi konkretno kontaktiraju,dok on dodje ovdje,dok se par puta obave pregovori.I pitanje hoce li on htjeti.Nemamo mi toliko vremena
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Dobar bi bio Akrapovic
Upravo tako.Ponudi mu dobar keš, nacrtat će se u Sarajevu koliko je večeres.
Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986 i 20 gostiju.