FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi za prvo pretkolo KL imamo ok ekipu, Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro, Adukor, Đokanović, Zinedin, Fanimo, Jukić, Mešanović. Već za drugo pretkolo bi se trebalo angažovati par igrača.
Vjerovatno kad mu otkriju plan za sezonu samo ce se okrenuti.. al haj pregovara se 
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro a kakav je status recimo Fanimu i Mešanoviću? Zar se oni nešto ne spore za lovu sa nama?
Mislim ono, natežemo se, a oni igraju i daju sve od sebe...malo sutra.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Evo kaze Akrapovic i za ** da su ga kontaktirali,kaze ima jos ponuda.Pa ce vidjeti u narednim danima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tresla se gora a rodio se miš.
Tako ce biti i sa izborom trenera
Tako ce biti i sa izborom trenera
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ima lik više ponuda, to je normalno za takvog trenera. Treba ići na kartu da se vraća u svoju domovinu pošto je Bosanac i makar pristojne uslove za njega. Obavezno isplatiti igrače koje želimo zadržati i dovesti par pojačanja, ubaciti kojeg akademca i to je to. Ima još vremena za to k'o što @historičar kaže, samo da se reaguje pravovremeno. Najbolja stvar zasad su ovi raskidi sa lošim igračima, nadam se da će se nastaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Akrapoivć bi bio odlično rješenje, prije svega zbog insotranog iskustva. Nije čovjek bezveze posao odradio do sada
PogrešnoMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:49Ma ima lik više ponuda, to je normalno za takvog trenera. Treba ići na kartu da se vraća u svoju domovinu pošto je Bosanac i makar pristojne uslove za njega. Obavezno isplatiti igrače koje želimo zadržati i dovesti par pojačanja, ubaciti kojeg akademca i to je to. Ima još vremena za to k'o što @historičar kaže, samo da se reaguje pravovremeno. Najbolja stvar zasad su ovi raskidi sa lošim igračima, nadam se da će se nastaviti.
Treba ici sa projektom, reci da stojimo kao klub iza njegovog rada iduce 3 godine. Da se napokon napravi poveznica akademije i prvog tima i da ima odriješene ruke sto se tiče dovodjenja igraca.
Prije ce ga ovo privući nego neke cifre. Garaantujem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali moraš mu nešto dati. Ako mu ti nudiš 5K a neko drugi 20K on će se zahvaliti sve i da ima mladog Ronalda u akademiji i da klub stoji 20 godina iza njega, na to mislim. Onda mu se približiš na lupam 15K i predstaviš to što si ti naveo.Pantelija je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:53PogrešnoMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 10:49Ma ima lik više ponuda, to je normalno za takvog trenera. Treba ići na kartu da se vraća u svoju domovinu pošto je Bosanac i makar pristojne uslove za njega. Obavezno isplatiti igrače koje želimo zadržati i dovesti par pojačanja, ubaciti kojeg akademca i to je to. Ima još vremena za to k'o što @historičar kaže, samo da se reaguje pravovremeno. Najbolja stvar zasad su ovi raskidi sa lošim igračima, nadam se da će se nastaviti.
Treba ici sa projektom, reci da stojimo kao klub iza njegovog rada iduce 3 godine. Da se napokon napravi poveznica akademije i prvog tima i da ima odriješene ruke sto se tiče dovodjenja igraca.
Prije ce ga ovo privući nego neke cifre. Garaantujem.
Isplatilo bi se sacekat i desetak dana dok covjek odmori ako ce se raditi na projektu od par godina sa Brunom a do tad i Dzeno da vodi necemo nista izgubiti.
Akrapovic je za nasih uslova vise nego odlican trener samo sigurno da ima jos dosta ponuda,vidjet cemo sta ce se desiti
Akrapovic je za nasih uslova vise nego odlican trener samo sigurno da ima jos dosta ponuda,vidjet cemo sta ce se desiti
Moze li mi neko objasnit sa obtirom da nemamo trenera joooooooooooooooossss ni sportskog kordinatora i da Sabina koja po samoj svojoj izjavi nema puno veze sa terenom pregovara sa tipom ovim iz 2 tuzrske lige. Samo pitam zvuci li ikom to besmisleno poremecenho il je do mene ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Pa ja sam na liniji toga da cim nas spominje da smo tu blizu 
Ako smo duplo slabiji s ponudom logicno da mozes samo šuplju bacati.
Ako smo duplo slabiji s ponudom logicno da mozes samo šuplju bacati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Svi se ibrete i ja sam pitao da nije ona novi SD,tako da ne sekiraj se nije do tebepaulus je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:10Moze li mi neko objasnit sa obtirom da nemamo trenera joooooooooooooooossss ni sportskog kordinatora i da Sabina koja po samoj svojoj izjavi nema puno veze sa terenom pregovara sa tipom ovim iz 2 tuzrske lige. Samo pitam zvuci li ikom to besmisleno poremecenho il je do mene ?!

- Shategabri
- Kontakt:
To znači da je ona i ranije aminovala i suflirala ko da se dovede ili kome je nula bodova za dolazak u FKS.paulus je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:10Moze li mi neko objasnit sa obtirom da nemamo trenera joooooooooooooooossss ni sportskog kordinatora i da Sabina koja po samoj svojoj izjavi nema puno veze sa terenom pregovara sa tipom ovim iz 2 tuzrske lige. Samo pitam zvuci li ikom to besmisleno poremecenho il je do mene ?!
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj ali me opra ova reklama ''doživi Srpsku''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Kera1403, SamoDaKazeem i 67 gostiju.