pa dozivi je
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa rekose da ce opet ici varijanta da samo ona i jos jedna clan imaju kontakt sa Namom pa logicno je da ona pregovara kad raspolaze parama, nigdje ne pise da je Cajic njena zelja i da ga na svoju inicijativu dovodi.paulus je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:10Moze li mi neko objasnit sa obtirom da nemamo trenera joooooooooooooooossss ni sportskog kordinatora i da Sabina koja po samoj svojoj izjavi nema puno veze sa terenom pregovara sa tipom ovim iz 2 tuzrske lige. Samo pitam zvuci li ikom to besmisleno poremecenho il je do mene ?!
Fina imena se spominju u vezi trenerske pozicije bar cemo tu izgleda biti zadovoljni.
You are someone else I am still right here
Ma ovi naslovi da se kao pregovara sa Akrapovicem,Bajramovicem i sl.,su samo placeni oglasi. Vjerovatno oni/ona mozda i uspostave neki kontakt ali bez ozbiljne namjere.
Na kraju kada imenuju nekog šklj trenera da ne bude sto ste njega zar nije bio niko bolji. Namazana je Sabra.
Na kraju kada imenuju nekog šklj trenera da ne bude sto ste njega zar nije bio niko bolji. Namazana je Sabra.
Ubi te gledanje zadrugezagorski je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:36Ma ovi naslovi da se kao pregovara sa Akrapovicem,Bajramovicem i sl.,su samo placeni oglasi. Vjerovatno oni/ona mozda i uspostave neki kontakt ali bez ozbiljne namjere.
Vidjeces na kraju sta ce biti.alacious je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:42Ubi te gledanje zadrugezagorski je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:36Ma ovi naslovi da se kao pregovara sa Akrapovicem,Bajramovicem i sl.,su samo placeni oglasi. Vjerovatno oni/ona mozda i uspostave neki kontakt ali bez ozbiljne namjere.
Šta god da bude sigurno neće biti iz razloga koje ti navodišzagorski je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:46Vidjeces na kraju sta ce biti.alacious je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:42Ubi te gledanje zadrugezagorski je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:36Ma ovi naslovi da se kao pregovara sa Akrapovicem,Bajramovicem i sl.,su samo placeni oglasi. Vjerovatno oni/ona mozda i uspostave neki kontakt ali bez ozbiljne namjere.
Hvala brate , mislim djete iz vrtica bi reklo, ajmo prvo nac trenera pa vidjet sta on trazi . Iako je jasno da nam je vezni red havarija ipak trenera i SD sacekaj da znas kakvog igraca zele pobogu.samoSA je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:13Svi se ibrete i ja sam pitao da nije ona novi SD,tako da ne sekiraj se nije do tebepaulus je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:10Moze li mi neko objasnit sa obtirom da nemamo trenera joooooooooooooooossss ni sportskog kordinatora i da Sabina koja po samoj svojoj izjavi nema puno veze sa terenom pregovara sa tipom ovim iz 2 tuzrske lige. Samo pitam zvuci li ikom to besmisleno poremecenho il je do mene ?!![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Najbolje se dozivi Srpska kad posjetis memorijalne centre i vidis na kakvom je genocidu nastala. Nadam se da su objektivni, pa to i reklamiraju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma to su samo kontakti, opipavanje pulsa sto bi se reklo. Izmedju redova Kasum je rekao da ce biti sve gotovo ove sedmice, sto bi i trebalo, jer za vikend ili pocetkom naredne sedmice moraju poceti pripreme. Izbor trenera ce biti kao sto se i dovodi igrac na jednoj poziciji, bit ce 2-3 veca imena koja bi bili potpuni upgrade, izaci ce neka imena koja niko ne zeli od navijaca jer su losa/slabi, a dovest ce se neko osrednji.
Najsretniji bi bio kad bi novi trener bio Akrapovic, ali iz njegove izjave vidis da nije nista ozbiljno bilo, a u narednih par dana se imenuje sef strucnog staba,
Najsretniji bi bio kad bi novi trener bio Akrapovic, ali iz njegove izjave vidis da nije nista ozbiljno bilo, a u narednih par dana se imenuje sef strucnog staba,
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sabra platila Akrapovicu da kaze da smo ga kontaktirali i da je zainteresovan.
HusrnaPrvaMotorizovana
HusrnaPrvaMotorizovana
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- Shategabri
- Kontakt:
Izbor trenera je trebao biti do kraja prošle sezone, jasno je da je Dženo bio vatrogasac, trebali su još tad kaparisati Akrapovića, svakako je bio slobodan.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:58Ma to su samo kontakti, opipavanje pulsa sto bi se reklo. Izmedju redova Kasum je rekao da ce biti sve gotovo ove sedmice, sto bi i trebalo, jer za vikend ili pocetkom naredne sedmice moraju poceti pripreme. Izbor trenera ce biti kao sto se i dovodi igrac na jednoj poziciji, bit ce 2-3 veca imena koja bi bili potpuni upgrade, izaci ce neka imena koja niko ne zeli od navijaca jer su losa/slabi, a dovest ce se neko osrednji.
Tako da ovo su samo finese, na kraju će biti neko ime daj šta daš.
Koševo Zapad
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da, trener je trebao vec biti tu. Kao i Sportski direktor, koji bi ustvari doveo trenera.Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:06Izbor trenera je trebao biti do kraja prošle sezone, jasno je da je Dženo bio vatrogasac, trebali su još tad kaparisati Akrapovića, svakako je bio slobodan.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:58Ma to su samo kontakti, opipavanje pulsa sto bi se reklo. Izmedju redova Kasum je rekao da ce biti sve gotovo ove sedmice, sto bi i trebalo, jer za vikend ili pocetkom naredne sedmice moraju poceti pripreme. Izbor trenera ce biti kao sto se i dovodi igrac na jednoj poziciji, bit ce 2-3 veca imena koja bi bili potpuni upgrade, izaci ce neka imena koja niko ne zeli od navijaca jer su losa/slabi, a dovest ce se neko osrednji.
Tako da ovo su samo finese, na kraju će biti neko ime daj šta daš.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
S obzirom na rezultate, karijeru i ostalo daleko iznad domaćih stručnjaka. Ako se mogu ovi domaći nazvati stručnjacima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidjet cemo jel za Akrapovica prica tipa tresla se gora rodio se mis ili cemo ga stvarno dovesti. Ne kazem da ce ovdje biti uspjesan, jer su mu rezultati i igra jedino mjerilo toga, ali ubijedjen sam da je on uz Hadzibegica i Zekica najbolja opcija. To sam i prije govorio i uvijek cu govoriti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Akrapovic ima iskustvo , igra 343 koga god je vodio sa jakim pritiskom. Igra napadacki . ako mogu dovesti covjeka ja sam za , al mislim da je ovo mazanje ociju. Da hoce samo sto prije dovesti trenera i sta god misle od igraca . Trenera su morali dosad zavrsiti. Ne znam sto se ovo ponavlja stalno, da se kasni, kasni.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ako se Andrej ne proda. Ljuban je bio i sa Adukom beton u vezi. Aduka pokrivao sve , ovaj prenosio, mada je i Ljuban radilica.
Gledao sam interviju kod Harisa Mrkonje... Lik se popisao po njemu i plus je nevjerojatno dobar. Mislim da ne postoji nikakva sansa.
Max Allegri
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Steta za Bajramovica.
Bruno Akrapovic je odlican izbor, to bi bio ogroman upgrade u odnosu na Husrefa i Vinka, jos ne igra mrtvu 4231, nego 343
Bruno, odmori se ti sa sinom jos 3-4 dana u dalmaciji, i dodji da sarnes taj ugovor
Bruno Akrapovic je odlican izbor, to bi bio ogroman upgrade u odnosu na Husrefa i Vinka, jos ne igra mrtvu 4231, nego 343

Bruno, odmori se ti sa sinom jos 3-4 dana u dalmaciji, i dodji da sarnes taj ugovor

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, samoFKS, Sinfoc1986, Tatamata1946 i 36 gostiju.