FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne bi bilo lose dovesti Graovca iz Astre.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
U trenutku kad se okrecemo domacim snagama i smanjujemo budzet pregovara se sa vjerovatnom najskupljim trenerom koji bi nas vodio ikada. U isto vrijeme se u novinama spominje pojacanje koje sigurno nece igrat za manje od 10 000 eur.
Samo se sejtite zime i od Matavza i Catakovica smo dosli do Cmiljanica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
I opet Cmiljanic skuplji od Catakovica, a i Matavz nije nesto puno skuplji od Cmiljanica, a mozda nije nikako ni skuplji. Za jednog ima para, za drugog nema, dvojni arsini od strane Sabrine, cudno.feniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:28U trenutku kad se okrecemo domacim snagama i smanjujemo budzet pregovara se sa vjerovatnom najskupljim trenerom koji bi nas vodio ikada. U isto vrijeme se u novinama spominje pojacanje koje sigurno nece igrat za manje od 10 000 eur.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
Skupo ne znači nužno dobro.
Koliko se Barsa isprosipala sa transferima 100+ miliona.
Ne poredim nas, al to je isto kao i da li ćeš dati Čatakoviću ili Cmiljaniću 10 milja platu.
Koliko se Barsa isprosipala sa transferima 100+ miliona.
Ne poredim nas, al to je isto kao i da li ćeš dati Čatakoviću ili Cmiljaniću 10 milja platu.
Koševo Zapad
Ja ga na leđima donosim plus kupujem sve što mu se svidi do Sarajeva samo neka dođe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:18Steta za Bajramovica.
Bruno Akrapovic je odlican izbor, to bi bio ogroman upgrade u odnosu na Husrefa i Vinka, jos ne igra mrtvu 4231, nego 343![]()
Bruno, odmori se ti sa sinom jos 3-4 dana u dalmaciji, i dodji da sarnes taj ugovor![]()
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Izgleda je to to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma dogovoriti online sastanak, pokusati sve dogovoriti, ako uspijemo, nek dodje u ponedjeljak na zvanicni potpis i cao.Foux87 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:36Ja ga na leđima donosim plus kupujem sve što mu se svidi do Sarajeva samo neka dođe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:18Steta za Bajramovica.
Bruno Akrapovic je odlican izbor, to bi bio ogroman upgrade u odnosu na Husrefa i Vinka, jos ne igra mrtvu 4231, nego 343![]()
Bruno, odmori se ti sa sinom jos 3-4 dana u dalmaciji, i dodji da sarnes taj ugovor![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mole Boga husrinovci da ne dovedemo Brunu. Kazu suplja, mazu oci, samo pregovaraju haha a da ga nismo kontaktirali bilo bi "Akrapovic slobodan, ublehe ga ne znaju dovesti" i slicno.
Sad bi se raskopcao k'o Svrakic od muke, poj'o 24 kifle kod Runde i otisao timariti konje u Osijek k'o Danac...
Sad bi se raskopcao k'o Svrakic od muke, poj'o 24 kifle kod Runde i otisao timariti konje u Osijek k'o Danac...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Bruno ako dodje on je znaci ustasa koji je poslan sad od strane Beusa da nas i on j malo. Ima l ko naš bolan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Sta oni znaju..trebali su Svrakica pitat ko ce igrati.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zoran28 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:50Mole Boga husrinovci da ne dovedemo Brunu. Kazu suplja, mazu oci, samo pregovaraju haha a da ga nismo kontaktirali bilo bi "Akrapovic slobodan, ublehe ga ne znaju dovesti" i slicno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Odite na fb i pogledajte zvanicnu stranicu kluba
Bitna objava
Bitna objava

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jun 2021, 13:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo za Cajica. Ova utakmica mi prva padne na pamet kada ga neko spomene. Na 1:50 njegov sjajan gol. Takodjer na toj utakmici dva gola Mesanovica i jedan Duljevica. Mozda uskoro budu svi strijelci iz FKS. Selektor Jado Vlagodic.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ode ljubav naša jedina? Gdje li je puklo?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 13:09Odite na fb i pogledajte zvanicnu stranicu kluba
Objava koju smo svi cekali![]()

A sto se čisti klub?
Je li neko upratio na **** da je Velež zainteresiran za Hebibovića.
-
- Kontakt:
Kaze meni drug iz Mostara(navija za Velez)Heba sve vec dogovorio sa njima.Ja konto zajebaje se,on ozbiljan izgleda
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jun 2021, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Akrapovic, onaj igrac od jucer, jedan bek, da ostanu fanimo i ovi vazniji, da se isplate dugovi pa onda mozemo razmisljati o tituli. Za sada nsamo puste zelje
NEMA NAZAD
ja kako imam informaciju on je sve dogovorio s njima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, johntravolta123, rimljanin90, Rodman i 51 gost.