Daj da te dodam u prijateljeB0SANAC je napisao/la:Ubacio sam ga na fb.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Daj da te dodam u prijateljeB0SANAC je napisao/la:Ubacio sam ga na fb.
Ne vidim nigdje slower download.Željovac je napisao/la:Pa je li vidiš dole slower download? Šta kaže, što neće?tanzla je napisao/la:Link us.
Spusti dole. Jedina zelena stvar na cijeloj stranici, maltene.tanzla je napisao/la:Ne vidim nigdje slower download.Željovac je napisao/la:Pa je li vidiš dole slower download? Šta kaže, što neće?tanzla je napisao/la:Link us.![]()
Gdje treba biti, u ovom tjub prozoru?
edo3majka je napisao/la:Daj da te dodam u prijateljeB0SANAC je napisao/la:Ubacio sam ga na fb.ustvari dodaj me sanel hrustic
Nope. Na tjubu samo pise da je video nedostupan zbog copyrighta bla bla. Nista zeleno. (Il "narod ne zna")Željovac je napisao/la: Spusti dole. Jedina zelena stvar na cijeloj stranici, maltene.
B0SANAC je napisao/la:Said Huseijnovic je zajednicki
A Dzeko mi je na profilnoj
http://www.fileserve.com/file/ug7ZmHmtanzla je napisao/la:Nope. Na tjubu samo pise da je video nedostupan zbog copyrighta bla bla. Nista zeleno. (Il "narod ne zna")Željovac je napisao/la: Spusti dole. Jedina zelena stvar na cijeloj stranici, maltene.
Pa nisi ni dao link dosad.Željovac je napisao/la:http://www.fileserve.com/file/ug7ZmHmtanzla je napisao/la:Nope. Na tjubu samo pise da je video nedostupan zbog copyrighta bla bla. Nista zeleno. (Il "narod ne zna")Željovac je napisao/la: Spusti dole. Jedina zelena stvar na cijeloj stranici, maltene.
Kakav tjub crni![]()
E taj post sam previdio!Željovac je napisao/la:Zadnji post na 810. stranici. Kontam šta mu je tjub prozor. Ništa ni slično nema
Ništa ti ne znam, a gledao sam to maloprije da skontam gdje bi mogao. Rutube jeste inače mnogo fleksibilniji...tanzla je napisao/la:E taj post sam previdio!Željovac je napisao/la:Zadnji post na 810. stranici. Kontam šta mu je tjub prozor. Ništa ni slično nema
Smorih se bezveze, ebo ga slower download na tjubu.
Skidam. Hvala lijepo.
Sta mislis moze li se kako ubaciti na google videos, ili onaj rutube, ili ce i tu bit sr.anja sa pravima ?
Jesam, ali ko me sad dodao Edmir???don_burza je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Daj da te dodam u prijateljeB0SANAC je napisao/la:Ubacio sam ga na fb.ustvari dodaj me sanel hrustic
jesil ovaj sto nam je dzeko zajednicki prijatelj
Ne moraš me javno prozivatiedo3majka je napisao/la: Jesam, ali ko me sad dodao Edmir???
Haos je video, nije neki kvalitet slike, al' klasa je očigledna.Željovac je napisao/la:Ništa ti ne znam, a gledao sam to maloprije da skontam gdje bi mogao. Rutube jeste inače mnogo fleksibilniji...tanzla je napisao/la:E taj post sam previdio!Željovac je napisao/la:Zadnji post na 810. stranici. Kontam šta mu je tjub prozor. Ništa ni slično nema
Smorih se bezveze, ebo ga slower download na tjubu.
Skidam. Hvala lijepo.
Sta mislis moze li se kako ubaciti na google videos, ili onaj rutube, ili ce i tu bit sr.anja sa pravima ?
Ipak sam propustio jedan odličan potez Džeke. Ide ubrzo veći kvalitet videa sa baš svim akcijama.tanzla je napisao/la: Haos je video, nije neki kvalitet slike, al' klasa je očigledna.
Hvala još jednom.
EDIT: Bosanac, moze li se nekako stavit da je taj tvoj video javan, pa nam postavis link ovdje?!
Jel treba proci neki odredjeni period vremena da se video moze staviti na tjub, ili ne moze bas nikad!!Željovac je napisao/la:Ipak sam propustio jedan odličan potez Džeke. Ide ubrzo veći kvalitet videa sa baš svim akcijama.tanzla je napisao/la: Haos je video, nije neki kvalitet slike, al' klasa je očigledna.
Hvala još jednom.
EDIT: Bosanac, moze li se nekako stavit da je taj tvoj video javan, pa nam postavis link ovdje?!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 24 gosta.