Jes vala, ovo su strane korporacije, ne možeš ti to znat.tm01hzne je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:23Kad bude GS pod pokroviteljstvom BH Telecoma, onda možda![]()
Moj @forgempp u koga se ti uzdaš
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jes vala, ovo su strane korporacije, ne možeš ti to znat.tm01hzne je napisao/la: ↑07 jun 2021, 21:23Kad bude GS pod pokroviteljstvom BH Telecoma, onda možda![]()
Ljudi su predavali poen do kraja bez ikakvog povoda tako da je ovo totalno udureNukeR_G1970 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 22:12Nije imao povredu a predao 2 gema pre kraja? Lupio bih mu ha debelu kaznu i oduzimanje poena. Kakvo nepostovanje protivnika i turnira. Jajce malo zabarsko.
Sto se Novaka tice, ne znam da li je potcenio zabara ili sta se desilo, uglavnom sve ce se videti protiv Beretinija. Ili jeste ili nije.
MJ je legenda ali se ne moze poredit sa onim sto je Rafa uradio.
Što ne može?Goretzka je napisao/la: ↑08 jun 2021, 14:07MJ je legenda ali se ne moze poredit sa onim sto je Rafa uradio.![]()
Nikad niko nece moci nesto izdominirat kao Rafa RG. MJ 15 sezona 6 titula, ne znam kako moze biti isto. Jest legenda al ne mogu se poredit.Shategabri je napisao/la: ↑08 jun 2021, 14:58Što ne može?
Totalna dominacija, ne vidim razliku.
Ma 6/6 finale na to sam aludirao.Goretzka je napisao/la: ↑08 jun 2021, 15:28Nikad niko nece moci nesto izdominirat kao Rafa RG. MJ 15 sezona 6 titula, ne znam kako moze biti isto. Jest legenda al ne mogu se poredit.
JoeBleck je napisao/la: ↑08 jun 2021, 16:35Nemoguce je porediti individualni sport sa timskim.
Recimo uspjesi Bullsa se bukvalno pripisuju Jordanu a u ekipi imao jos 6 krema igraca generacije a u globalu ispade kao da je MJ sam igrao protiv ostatka Svijeta.
Isto vazi i za fudbal ili bilo koji drugi timski sport.
Usadi Nadalov mentalitet u bilo koji tim Svijeta u kolektivu dobit ces nepobjedive.Frajer je mentalna stjena.Eru citavu to pokazuje , od povreda , ponora i cega vec.Gospodin na i van terena ,sampion na terenu a jos veci van njega.Bez mrlje od svoje 16te godine karijere.Bez ispada ili uleta , bez lose rijeci za nekoga , bez kontroverze , bez bacanja reketa , bez psovke.Najveci sportista na terenu i van njega ikada.Roll model kako jedan sportista treba da se ponasa , trenira,hrani se , zivi sport , ima osmjeh , bude ponizan.
Ne osvojio ni jedan turnir do kraja karijere , svom sinu cu govoriti da treba biti kao Rafael Nadal ako se bude zelio baviti sportom , a nije vazno kojim.Ne samo sportom jer njegova etika , poniznost i stav su karta za bilo koju zivotnu sferu.Fascinantna licnost.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.