FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci Kasum čita forum ovu sliku dimnjaka je neko jučer ovdje postavljao 

- ElCartel11
- Kontakt:
Juce je bio da za odlaske.
Danas dan za propale pregovore.
Sutra dan za dolaske?
Danas dan za propale pregovore.
Sutra dan za dolaske?
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 08 jun 2021, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jun 2021, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba vam neko napisati da radi svoj posao, da bi vi bili mirni? Radi svoj posao za koji je plaćen. Ne vidim zašto bi neko stalno morao izlaziti u javnost i govoriti naredne poteze? Isto kao što ne znači da ako se neko od njih ne oglašava, da automatski sjede skrštenih ruku i zaebavaju se ili pak, ako objavljuju, ne mora značiti da se slomiše.
Svako ko misli da su toliki klocevi, da ih ništa ne zanima i da troše dane uzalud, kako se to ovdje predstavlja, onda ne znam šta bih rekao. Ako vam treba stalno podnositi izvještaje, onda isto opet ne znam šta bih rekao.
Da ima malo vremena do priprema i Evrope, itekako, da treba već sad otpisivati narednu sezonu, ne budite budale. Ja se nadam da im je ova sezona dobar šamar, da su uvidjeli da nema zezancije i izvukli pouke, tako da mislim da će se naći dobro rješenje na klupi, a potom i sastaviti dobar kadar. Također, nemojte previše vjerovati raznoraznim insajderčićima kako nema love i kako smo u rangu Želje, jer to su nebuloze čiste.
Posložiće se stvari, od kuknjave i pesimizma iz dana u dan nema ništa, nikom to neće pomoći.
Svako ko misli da su toliki klocevi, da ih ništa ne zanima i da troše dane uzalud, kako se to ovdje predstavlja, onda ne znam šta bih rekao. Ako vam treba stalno podnositi izvještaje, onda isto opet ne znam šta bih rekao.
Da ima malo vremena do priprema i Evrope, itekako, da treba već sad otpisivati narednu sezonu, ne budite budale. Ja se nadam da im je ova sezona dobar šamar, da su uvidjeli da nema zezancije i izvukli pouke, tako da mislim da će se naći dobro rješenje na klupi, a potom i sastaviti dobar kadar. Također, nemojte previše vjerovati raznoraznim insajderčićima kako nema love i kako smo u rangu Želje, jer to su nebuloze čiste.
Posložiće se stvari, od kuknjave i pesimizma iz dana u dan nema ništa, nikom to neće pomoći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Amar Osim 

Ako si se vratio zbog ovakvih postova, bolje da nisi.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 jun 2021, 18:18Treba vam neko napisati da radi svoj posao, da bi vi bili mirni? Radi svoj posao za koji je plaćen. Ne vidim zašto bi neko stalno morao izlaziti u javnost i govoriti naredne poteze? Isto kao što ne znači da ako se neko od njih ne oglašava, da automatski sjede skrštenih ruku i zaebavaju se ili pak, ako objavljuju, ne mora značiti da se slomiše.
Svaki sat treba da se podnese izvjestaj. "Jer vi zivite od Sarajeva, mi za Sarajevo"
Brat moj lijepi, napaceni.
Sad nam i zarada familijarno krenulo od interneta

- 19BordoBijeli46
Bit ce mozda sutra bolja.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ako zafali napravicemo jos jednog malog zipka.Zip je napisao/la: ↑08 jun 2021, 18:36Brat moj lijepi, napaceni.
Sad nam i zarada familijarno krenulo od interneta![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Nagovorili Brunu da isto laze javnost u vezi pregovora, isto kao i Zlatana
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne shvatam zašto tražiti novog trenera pored čovjeka koji je u tri mandata osvojio tri trofeja. Jedino rješenje na duge staze je Dženan Uščuplić. Svi drugi osim Husrefa i Janjoša su bili samo skupi promasaji. Sjetite se Kodre, Jarnija, Marinovića...
-
- Kontakt:
Meni Marinovic nije promasaj,bez obzira sto nije osvojio titulu.Godinu dana bez poraza,play off EL,Nakon polusezone prvi sa 9 bodova ispred drugog i najvaznije,nije izgubio nijedan derbi,cak je i razvalio kone ovaj zadnji.Nije on kriv sto mu prodaju 2 najbolja igraca a ne dovedu nikoga
Osim ovog svega,Vinko je jedan veliki gospodin,mogao nas tuziti i za raskid ugovora i neisplacene plate covjek nam sve oprostio,e to se zove ljubav prema klubu.
Dzeno je vracen u akademiju
Husref ostaje u Tuzli
Janjos ima drugi posao,koji nije vezan za fudbal
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Naravno i Vinko je kriv sto titula nije osvojena,ali ovakva imena i vrijedjanja kakve ovdje procitam nije zasluzioNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:03Meni Marinovic nije promasaj,bez obzira sto nije osvojio titulu.Godinu dana bez poraza,play off EL,Nakon polusezone prvi sa 9 bodova ispred drugog i najvaznije,nije izgubio nijedan derbi,cak je i razvalio kone ovaj zadnji.Nije on kriv sto mu prodaju 2 najbolja igraca a ne dovedu nikoga
Osim ovog svega,Vinko je jedan veliki gospodin,mogao nas tuziti i za raskid ugovora i neisplacene plate covjek nam sve oprostio,e to se zove ljubav prema klubu.
Dzeno je vracen u akademiju
Husref ostaje u Tuzli
Janjos ima drugi posao,koji nije vezan za fudbal
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nakon što se posluša press i Hadzija suvišno je govoriti o krivici Vinka, nema ni sekunde njegove krivice.
Šteta što onakvog trenera otpustismo
Šteta što onakvog trenera otpustismo
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Dave, Google Adsense [Bot], Noke995, rimljanin90, stokastoka23, Varijantas8, ŠTA_JE i 99 gostiju.