Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Igokea
pa ti da pratis sport to bi trebao znati sam a ne da gledas na sajtu..mogu i ja babu svoju poslati na sajt i reci joj da procita i zapamti...
- lolo d pitar
- Kontakt:
ali ona se toga nikad sama ne bi sjetilaserbian man je napisao/la:pa ti da pratis sport to bi trebao znati sam a ne da gledas na sajtu..mogu i ja babu svoju poslati na sajt i reci joj da procita i zapamti...
nazalost veceras cete da napustite skenderiju pognute glave, i dobiti po guzici ono sto zasluzujete,kakav amal, veceras kad ga elvir zatvori nece moci meda, a castle je sad namjerno proigrao, pa nek pogodi dva suta sutra,kad mu vlada stavi sehu nece vise nista do kraja proci,jest stvarno bosna sili suteve za tri poena,samo ima jedna kvaka tu,jer sutra ce vecinom to da zabodu, i covjek sa brojem 7 ce vas opet da razludi tricama, povedite sutra vozda, i ponesite onu zgradu sa sobom da sudije potplatite, ups. izvnite sinoc smo sredili to sa sudijama pare su dobili ,sve su dobili,nemate se razloga maltretirati....
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 12 maj 2009, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
valjda veceras!?neno#4 je napisao/la:nazalost sutra cete da napustite skenderiju pognute glave, i dobiti po guzici ono sto zasluzujete,kakav amal, sutra kad ga elvir zatvori nece moci meda, a castle je sad namjerno proigrao, pa nek pogodi dva suta sutra,kad mu vlada stavi sehu nece vise nista do kraja proci,jest stvarno bosna sili suteve za tri poena,samo ima jedna kvaka tu,jer sutra ce vecinom to da zabodu, i covjek sa brojem 7 ce vas opet da razludi tricama, povedite sutra vozda, i ponesite onu zgradu sa sobom da sudije potplatite, ups. izvnite sinoc smo sredili to sa sudijama pare su dobili ,sve su dobili,nemate se razloga maltretirati....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Prijatelju da malo bolje pratiš ono što je se dešavalo u zadnjim utakmicama znao bi da Ovčimna rijetko kad dobije bananu jer nije igrač koji pošto poto ide na koš već razigrava svoje suigrače.lolo je napisao/la:lolo ce da sedi blizu vas,da vas razbijebig man je napisao/la:sva sreca pa nisi trenerserbian man je napisao/la:ja da sam trener poceo bi sutra prvih 5min sa zonom jer imam informacije da bosna u zadnje vreme sili na zonu sa ishitrenim sutevima...ali verujem ipak Rusu i igracima...castle je dovoljno iskusan da igra kada treba,zato je i poceo u zadnje vreme igrati...covek se cuvao,ima on iza sebe dosta sezona...a amal ce sutra pokazati ovcini sta je igrac...mislim da bo LOLO trebao sediti blizu parketa da kupi banane sto ce ovcina dobiti..![]()
Baba kako vidim ima slabo pamcenjeserbian man je napisao/la:pa ti da pratis sport to bi trebao znati sam a ne da gledas na sajtu..mogu i ja babu svoju poslati na sajt i reci joj da procita i zapamti...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nista izgleda od dodikovih premije...hehehe.....ova tekma je pokazala da nije sve u parama...bitan je kolektiv, timska igra i srce...
I feel devotion!!
- el-fighter
- Kontakt:
Slabo izdanje igrača Igokee. Od njih se očekivala bolja partija. Sada im preostaje da se kroz play-off bore za NLB ligu. Puno sreće.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Igokea je pred praznom dvoranom odigrala dosta lose,zaista ste kao kolektiv jedna od najslabijih ekipa u ligi 8!
Protiv Sirokog sa ovakvom igrom nemate sta traziti!
Protiv Sirokog sa ovakvom igrom nemate sta traziti!
Valjda će sad Igosi shvatiti da je za uspjeh potrebno i uigrati ekipu a ne samo nakupovati igrače pred ligu 8. Večetras se Bosna poigravala sa Igokeom i igrala tačno onoliko koliko im je bilo potrebno za pobjedu!
ako ispadnu od sirokog ove godine, dodiku ne preostaje nista drugo nego ako moze ikako da sastavi tim od igraca koji su igrali ovogodisnji FF u Berlinu...mozda tada konacno udje u nlb....
...ovo je treca godina za redom da pokusava parama napravit dream instant tim i uci u nlb....cak su i tri garniture dresova promjenili...prvo su imali zute, pa crvene (kad je markovic bio trener) i sad crne (zadnje dvije sezone)...cirkus klub nema sta...hehe!!

I feel devotion!!
-
- Kontakt:
S obzirom na klupsku politiku Igokee najbolje bi im bilo da kupe kompletan tim - trenera i igrace koji su UIGRANI... Ili da konacno shvate da treba da stvore SVOJE IGRACE.
Nije sramota prepisati od Bosne, Sirokog, Slobode... pa i od Leotara, sto da ne. S obzirom koliko su para imali samo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i uigranosti postigli su ono sto su postigli. A vjerujem da su imali manje para nego recimo Vitez
Nije sramota prepisati od Bosne, Sirokog, Slobode... pa i od Leotara, sto da ne. S obzirom koliko su para imali samo zahvaljujuci ljubavi prema klubu i uigranosti postigli su ono sto su postigli. A vjerujem da su imali manje para nego recimo Vitez
Hvala Castle-u sto je potpiso za Igokeu, frajer je promasio jedno 10 slobodnih bacanja. Cak se i Pasalic naigro protiv njega. Ko ono rece da je bolji od Djordjevica
Taylor je prosjecan igrac, al takodjer slobodna katastrofa. McAskilla je Ovcina rasturio, imo je par dobrih poteza al protiv Ovcine se malo naigro. Sve u svemu Bosna je dobila i pored velikog opustanja u pojedinim momentima (vodili i po 20 razlike i pustali ih da se vrate u utakmicu). Igokea je instant ekipa koja nema nikakvu perspektivu i koju ce Siroki (uz oporavljenog Spralju) izbaciti u playoffu.

-
- Kontakt:
Bosna ASA BHT
Sut za 2 poena: 16/29 (55%) (Ovcina 6/8)
Sut za 3 poena: 9/20 (45%) (Sehovic 3/7)
Sut iz igre: 25/49 (51%)
Slobodna bacanja: 24/36 (67%) (Ivanovic 11/12)
Skokovi: 5 u napadu i 20 u odbrani = 25 (Ovcina 2+6)
Licne greske: 23
Lopte: 14 izgubljenih i 7 osvojenih (Ovcina 3 osvojene)
Blokade: 1 (Ovcina)
Asistencije: 15 (Ovcina 6, Djordjevic 3)
Igokea Partizan
Sut za 2 poena: 25/39 (64%) (McCaskill 6/10)
Sut za 3 poena: 4/19 (21%) (Taylor 2/8)
Sut iz igre: 29/58 (50%)
Slobodna bacanja: 15/24 (62%) (Castle 4/9)
Skokovi: 6 u napadu i 18 u odbrani = 24 (Djerasimovic 1+4)
Licne greske: 28
Lopte: 11 izgubljenih i 8 osvojenih (Taylor i Micic po 2 osvojene)
Blokade: 5 (McCaskill 3, Taylor i Misanovic po 1)
Asistencije: 10 (Taylor 3)
Sut za 2 poena: 16/29 (55%) (Ovcina 6/8)
Sut za 3 poena: 9/20 (45%) (Sehovic 3/7)
Sut iz igre: 25/49 (51%)
Slobodna bacanja: 24/36 (67%) (Ivanovic 11/12)
Skokovi: 5 u napadu i 20 u odbrani = 25 (Ovcina 2+6)
Licne greske: 23
Lopte: 14 izgubljenih i 7 osvojenih (Ovcina 3 osvojene)
Blokade: 1 (Ovcina)
Asistencije: 15 (Ovcina 6, Djordjevic 3)
Igokea Partizan
Sut za 2 poena: 25/39 (64%) (McCaskill 6/10)
Sut za 3 poena: 4/19 (21%) (Taylor 2/8)
Sut iz igre: 29/58 (50%)
Slobodna bacanja: 15/24 (62%) (Castle 4/9)
Skokovi: 6 u napadu i 18 u odbrani = 24 (Djerasimovic 1+4)
Licne greske: 28
Lopte: 11 izgubljenih i 8 osvojenih (Taylor i Micic po 2 osvojene)
Blokade: 5 (McCaskill 3, Taylor i Misanovic po 1)
Asistencije: 10 (Taylor 3)
serbian man je napisao/la:LOLO ne trebas menjati gace jer si se ti usran rodio...ajde nabroj tri igraca barselone u kosarci da vidim da li se makar raspravljam sa normalnom osobom,posto imam drugaiji osecaj...evo ti jednog,npr bazile...
Samo prelistaj 5 svojih zadnjih postova pa ces doznati da li su normalni ,
BOSNI sve cestitke sto su rasturili AMERICKI sastav iz ALEKSANDROVCA ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ono sto sam vam predvidio se i dogodilo, kevine **** ga ja sam uprsko,ali razbili smo vas, bez imalo muke,a sta ces kad je neko bolji bolji,jer smo puno jaci od vas,pa nemate organizatora igre,sve lafo neki suteri,ali **** ga ima dogodine,mozete u nlb nekad,moje iskreno saucesce ipak smo mnogo bolji..neno#4 je napisao/la:nazalost veceras cete da napustite skenderiju pognute glave, i dobiti po guzici ono sto zasluzujete,kakav amal, veceras kad ga elvir zatvori nece moci meda, a castle je sad namjerno proigrao, pa nek pogodi dva suta sutra,kad mu vlada stavi sehu nece vise nista do kraja proci,jest stvarno bosna sili suteve za tri poena,samo ima jedna kvaka tu,jer sutra ce vecinom to da zabodu, i covjek sa brojem 7 ce vas opet da razludi tricama, povedite sutra vozda, i ponesite onu zgradu sa sobom da sudije potplatite, ups. izvnite sinoc smo sredili to sa sudijama pare su dobili ,sve su dobili,nemate se razloga maltretirati....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sto meni ovdje govoris?neno#4 je napisao/la:ono sto sam vam predvidio se i dogodilo, kevine **** ga ja sam uprsko,ali razbili smo vas, bez imalo muke,a sta ces kad je neko bolji bolji,jer smo puno jaci od vas,pa nemate organizatora igre,sve lafo neki suteri,ali **** ga ima dogodine,mozete u nlb nekad,moje iskreno saucesce ipak smo mnogo bolji..neno#4 je napisao/la:nazalost veceras cete da napustite skenderiju pognute glave, i dobiti po guzici ono sto zasluzujete,kakav amal, veceras kad ga elvir zatvori nece moci meda, a castle je sad namjerno proigrao, pa nek pogodi dva suta sutra,kad mu vlada stavi sehu nece vise nista do kraja proci,jest stvarno bosna sili suteve za tri poena,samo ima jedna kvaka tu,jer sutra ce vecinom to da zabodu, i covjek sa brojem 7 ce vas opet da razludi tricama, povedite sutra vozda, i ponesite onu zgradu sa sobom da sudije potplatite, ups. izvnite sinoc smo sredili to sa sudijama pare su dobili ,sve su dobili,nemate se razloga maltretirati....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da ste bili bolji priznao bih ali niste..Covece Zurapovic vam je uradio ono za sta ste ga platili...pa covjek ladno iznosi svoja misljenja protiv Dodika i ostalih na facebooku i onda nam takav kreten treba suditi utakmicu sezone...ma daj molim te...i onda ste kao regularno dobili..jeste *****...kad smo vam prisli usrali ste se...sudija kad god je mogao(zurapovic)(ova dvojica su bili korektni),on nas je terorisao...**** ti sport i kosarku kad je stanje ovakvo kakvo je...popisam se na sve...
ja sam umjesto veceras napisao sutra.....moja greska...Kevin je napisao/la:sto meni ovdje govoris?neno#4 je napisao/la:ono sto sam vam predvidio se i dogodilo, kevine **** ga ja sam uprsko,ali razbili smo vas, bez imalo muke,a sta ces kad je neko bolji bolji,jer smo puno jaci od vas,pa nemate organizatora igre,sve lafo neki suteri,ali **** ga ima dogodine,mozete u nlb nekad,moje iskreno saucesce ipak smo mnogo bolji..neno#4 je napisao/la:nazalost veceras cete da napustite skenderiju pognute glave, i dobiti po guzici ono sto zasluzujete,kakav amal, veceras kad ga elvir zatvori nece moci meda, a castle je sad namjerno proigrao, pa nek pogodi dva suta sutra,kad mu vlada stavi sehu nece vise nista do kraja proci,jest stvarno bosna sili suteve za tri poena,samo ima jedna kvaka tu,jer sutra ce vecinom to da zabodu, i covjek sa brojem 7 ce vas opet da razludi tricama, povedite sutra vozda, i ponesite onu zgradu sa sobom da sudije potplatite, ups. izvnite sinoc smo sredili to sa sudijama pare su dobili ,sve su dobili,nemate se razloga maltretirati....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- lolo d pitar
- Kontakt:
izvini,ali ti nisi gledao utakmicubig man je napisao/la:Da ste bili bolji priznao bih ali niste..Covece Zurapovic vam je uradio ono za sta ste ga platili...pa covjek ladno iznosi svoja misljenja protiv Dodika i ostalih na facebooku i onda nam takav kreten treba suditi utakmicu sezone...ma daj molim te...i onda ste kao regularno dobili..jeste *****...kad smo vam prisli usrali ste se...sudija kad god je mogao(zurapovic)(ova dvojica su bili korektni),on nas je terorisao...**** ti sport i kosarku kad je stanje ovakvo kakvo je...popisam se na sve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.