FK Mladost DK

Steelman
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la Steelman » 08 jun 2021, 23:56

Wolffire je napisao/la:
08 jun 2021, 23:24
redbull93 je napisao/la:
08 jun 2021, 23:02
Wolffire je napisao/la:
08 jun 2021, 22:14

Po ovome izgleda da nam jeste Čelik na kraju presudio.
Ne razumijem zašto nisu i njih kontaktirali i ne bi bilo ovog sranja.
Morali smo do sada imate te j.... sijalice ali ne mogu se oteti dojmu da su ovi odlučili da preko naših ledja vode svoje bitke.
Podjednako mi je glup i ovaj komentar kako je drugostepena komisija bila u pravu. Ali sami smo se doveli u ovakvu situaciju.
Od 33:00 pricaju ono sto vas interesuje i izgleda je ipak Musija gresku napravio, a ovi iz saveza jedva docekali. I dalje vjerujem da je mafija iz saveza izbacila pod direktivom necijom mladost, ali dijelom i mladost je kriva sto im to dopustila.

Jest napravio grešku bez daljnjeg. Trebao je obe strane pitati. S druge strane savez je tražio da se vaša uprava izjasni sto je ovaj u garaži i rekao da su se izjasnili da MDK ne može koristiti stadion sto je izgleda na kraju i presudilo.
Kao što rekoh sami smo krivi (kriv). Za ovih šest godina se morao ovo riješiti. Ali i očito da vaša uprava je ovo iskoristila da se preko naših ledja bori sa Fudom. Isto tako leigitimno pravo vas stadion i imate pravo raditi sta hoćete. Vjerovatno se moglo i drugačije ovo riješiti.
Iskreno se nadam da ćemo nekada napraviti te reflektore pa da ne moramo cigancit i moljakat druge klubove za stadion.
Momak je 2 puta ponovio da je Čelik svjesno zaobidjen, ne samo od Fude nego i od Musije i to je cinjenica. Nije to neznanje... Vi se dobro trebate zapitati zasto je to bilo svjesno u slucaju da zelite braniti interes svog kluba.

@FKMLADOSTDK

Reprezentacija ima poseban ugovor s Gradom jos od ranije za koji su Grad i bivsa vlast u Zenici prozvani davno.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 09 jun 2021, 00:07

Mislis da je ovdje pokusano se zavrsiti sve ispod stola, dobar ti, dobar ja. Ako ste slusali, momci su rekli da su vidjeli taj ugovor u kojem ne stoji cijena najma uopste. Sad se postavlja pitanje sto je onda sarajevo do sada islo preko Čelika? Sto je savez kontaktirao Čelik da se ocituje? Nije da ni vi niste upravu, ovo je bezveze stvar da se licenca ne dobije i za puno vise se dobijala i sad nasli traziti dlaku u jajetu vama. Znali ste da su vas uzeli na zub, niste smjeli nista prepustiti slucaju. Ja licno smatram da je ovdje fudo preveslao musiju, jer mu je obecavao svasta, a uvjeren sam da je znao da to nije ispravno, al eto seljacki mentalitet i ono nase dogovaranje po kafanama.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 09 jun 2021, 02:44

Vi ovdje ne branite svoj klub,vi samo branite i glavom klimate sta vam Musija kaze..Zasto ne postavite pitanje sto je prekinut sporazum sa savezom za ugradnju reflektora i zasto je zaobidjen NK Celik u pregovorima ako je to savez insistiro.Pusti pricu Fudinu prevaranstsku ,jel vidite sta kazu momci potpisan ugovor a nema ni koliki je novcani uznos ni nista i kakav je to sporazum.Kako Sarajevo nije imalo problem kad su sve po redosljedu odradili i nisu klub zaobisli.
Vidjet cemo sta ce bit savez nema nista sa licenciranjem nit moze promijenit odluku a hocel uefa presudit za to cisto sumnjam al kako god sretno vam al bgm Musija veliku gresku napravio sto je NK Celik zaobiso da li svijesno il nesvjesno ne znam al da ga nije niko upozorio na to ne kontam.
Ja bi svakom pomogo za Europu dao stadion svakom klubu al za cijelu sezonu ne ni dao nikom nijednom klubu jer je stadion napravljen za Celik i nekad za repku.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 jun 2021, 06:02

Evo sad je pravi trenutak ako danas, ipak, dobijete licencu da uradite nešto po pitanju reflektora. Ima dovoljno vremena do početka prvenstva da bi se taj projekat možda mogao i završiti.

Kompletna bh. sportska javnost je na vašoj strani, dobili ste podršku na sve moguće strane, a što je najbitnije, Općina je prva digla glas kad je trebalo. Svi znaju zbog čega niste dobili licencu i šta vam još fali na stadionu.

Da bi došlo do realizacije, morate pokazati ozbiljnost i početi s bilo kakvim radovima, a ne prebacivati odgovornost na Općinu, Tvornicu cementa itd..

Ja bih Hadžića džaba pustio u Sarajevo i odrekao se procenta od prodaje Fanima, a da vam i Sarajevo pomogne u cijeloj toj priči.

Načina ima i sigurno se to može u ovako jakom gradu završiti.

A da li ima volje? Bar sad nakon svega ovog?!
#samoRudar #zauvijek

Javier4
Kontakt:

Post Postao/la Javier4 » 09 jun 2021, 06:30

Celikovci se opet Brinu za buducnost MDK a voljeli vi da ovi propadnu skroz :mrgreen:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 jun 2021, 07:00

redbull93 je napisao/la:
09 jun 2021, 00:07
Mislis da je ovdje pokusano se zavrsiti sve ispod stola, dobar ti, dobar ja. Ako ste slusali, momci su rekli da su vidjeli taj ugovor u kojem ne stoji cijena najma uopste. Sad se postavlja pitanje sto je onda sarajevo do sada islo preko Čelika? Sto je savez kontaktirao Čelik da se ocituje? Nije da ni vi niste upravu, ovo je bezveze stvar da se licenca ne dobije i za puno vise se dobijala i sad nasli traziti dlaku u jajetu vama. Znali ste da su vas uzeli na zub, niste smjeli nista prepustiti slucaju. Ja licno smatram da je ovdje fudo preveslao musiju, jer mu je obecavao svasta, a uvjeren sam da je znao da to nije ispravno, al eto seljacki mentalitet i ono nase dogovaranje po kafanama.
Ma to sto kažeš nije se trebalo prepuštate slučaju ništa. Trebalo je kontaktirati sve koji imaju vezu za stadion.
Pružena je prilika savezu da kalkulise i jbg.
Zao mi je sto se stvara neka nepotrebna napetost na relaciji MDK Čelik ponovno. Infrastruktura jeste bitna i ako su odlučili da stanu u kraj s tim onda ok ali drži iste aršine za sve.
Musiju su očito uzeli na zub od onog sastanka poslije toga je došlo i raskida ugotovora i svega.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 jun 2021, 07:06

L' Imperator je napisao/la:
09 jun 2021, 06:02
Evo sad je pravi trenutak ako danas, ipak, dobijete licencu da uradite nešto po pitanju reflektora. Ima dovoljno vremena do početka prvenstva da bi se taj projekat možda mogao i završiti.

Kompletna bh. sportska javnost je na vašoj strani, dobili ste podršku na sve moguće strane, a što je najbitnije, Općina je prva digla glas kad je trebalo. Svi znaju zbog čega niste dobili licencu i šta vam još fali na stadionu.

Da bi došlo do realizacije, morate pokazati ozbiljnost i početi s bilo kakvim radovima, a ne prebacivati odgovornost na Općinu, Tvornicu cementa itd..

Ja bih Hadžića džaba pustio u Sarajevo i odrekao se procenta od prodaje Fanima, a da vam i Sarajevo pomogne u cijeloj toj priči.

Ma moglo se ovo davno završiti kao i krov ali zašto nije ko zna.
Prica oko reflektora se vrti sigurno tri godine. Pa prije dvije godine se postavljala trafo stanica na parkingu iza južne trbine.
U klubu def fali kadra stručnog prije svega. I neko ko ce hodati od firme do firme i dosadjivati. Kao sto si rekao ako iko moze onda moze Kakanj.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 09 jun 2021, 07:21

Citava sportska javnost osim komsija iz zenice...

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 jun 2021, 08:26

Ja stvarno ne znam čemu ovakav stav Zenice prema MDK, ne samo od početka ove situacije oko licence nego još od vremena dok smo bili skupa u Premijer ligi???
Niko vam nikad nije pokušao oduzeti BP, barem nikad niko s naše strane. BP je Čelik, a Čelik je Zenica. Ako mislite da nam je drago igrati na BP potpuno griješite. Naš stadion je zna se gdje i mi nismo nimalo sretni što nećemo igrati kući, a jasno smo rekli Mušiji da želimo da se što prije vratimo. BP je prelazno rješenje, nikako trajno i sve priče o toj nekoj fuziji, Mušijinim aspiracijama ka Zenici I Čeliku su čista glupost i apsolutno nisu tačne.

U vrijeme kad niko nema ništa protiv što Olimpik igra na Koševu, što TC City igra na Tušnju, što će evo Posušje igrati vjerovatno na Pecati a Rudar na Boriku, u vrijeme kad je svako normalan stao na stranu Mladosti I pravde samo ste vi ustali protiv nas.

Nemojte te priče mi se borimo za Čelik jer se borite protiv Mladosti. Borite se vi koliko god želite i ja vam lično želim svu sreću, ali nije to tako i svi to vide.

Nećemo zaboraviti i niko neće da ste jedini pravili problem Mladosti, nećemo zaboraviti ni one ulete još dok smo bili rivali u PL, one poruke mržnje i uvrede. Pustite ovu priču u finim rukavicama, eto mi smo na vašoj strani ali ne damo BP. Pa ko vam dira BP? Ko vam je oduzeo pravo da igrate tamo?

A nećemo ni mi zaboraviti koliko vam je Mladost pomogla kad vam je bilo najteže. Niste svjesni, pune vam glavu, a 2 puta smo vas ostavili u ligi. Bez ičega, niste nam ništa dali zauzvrat, 2 puta smo vam glavu spasili, a napadali ste nas i tada. Treći put vam niko nije mogao pomoći, a da se moglo i tada bismo budite sigurni. Ne mogu sve pisati ovdje, ne pišu se neke stvari ali znate svi I znaju svi o čemu pričam.

Prvo ste pričali mi vam eto uzeli Dilavera, Isakovića, Horića, Babalu, pa Dedića, Mahmića, da ne nabrajam sad dalje, kao da se to tako može uzeti igrač, a svi bili slobodni i kod vas igrali bez marke, pa kad ih je Mladost zovnula I ponudila ugovor znali su da će igrati za platu, redovnu, dotrčali su nama kao što bi svako normalan. Ali ne eto, mi vama njih oteli, a vaš klub svoju djecu izvarao 100 puta. Da sad ne ulazim u to, nije to moja stvar, nije me ni briga uostalom. Eto ja vam želim svu sreću, vratite se u PL sutra ako može ikako, eto vam BP, and ja bih volio da nikad ne zaigramo tamo, ako se može ikako taj stadion promijeniti volio bih da idemo na Koševo, a više od svega bih volio da se čim prije vratimo u Doboj. Na svoju 'livadu' I u svoje 'selo' kako to vi zove te, ali neću vam nikad zaboraviti ove stvari. Vjerovatno vas boli k.... I OK je to, ali nije lako biti sam, ne zaboravite to, a mogli smo sad postati najveći prijatelji. Interes je važan u sportu, danas Mladost Čeliku može samo pomoći, nikako odmoći, ali eto, vama to ponos nikad neće dozvoliti da kažete to.

A to batistuta, seljačino iz Arnauta, sjećam se ja dobro šta si pisao ovdje. Vidim još se nisi opismenio za ove godine, uglavnom na pisanje na nivou trećeg razreda osnovne. Mojne te priče, hinjaka na finjaka, ko te yebe kretenu retardirani, ni tvoji te tamo na forumu ne vole pa nema potrebe da se tu nešto pazimo.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 09 jun 2021, 09:03

Addict je napisao/la:
08 jun 2021, 23:24
Daduli je napisao/la:
08 jun 2021, 22:18
Kad god udjem u ovaj dio foruma , tu je Mladost. Sto su moderatori ovako spori pa ih ne prebacuju tamo gdje im je mjesto ?
Daduli hajd nam ga podiduli
Mladost Kakanj, član 1. lige F BiH za sezonu 2021/22
Glory Glory Man United

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 jun 2021, 09:19

Iskreno, mene licno je iznenadio stav Celika, necu da ulazim u dubiozu problema,ali kakvi god bili odnosi na relaciji izmedju njih i Kasumovica, misljenja sam da su trebali stati na stranu MDK jer su i sami godinama bili izloženi slicnim malverzacijama od strane organa NS BiH.

Nema potrebe za bilo kakvo pustanje Hadzica dzaba u Sarajevo ili odricanje od Fanimovog procenta,jer Sarajevo bi stalo i pokusalo pomoci bilo kom klubu,osim listice.

Ja se zaista nadam da ce danas MDK dobiti licencu i da ce svoje tekme igrati na Kosevu,dok ne rijesi problem reflektora.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 09 jun 2021, 09:26

Meni sad ovo nije jasno
Ako je stav drugostepene komisije jasan i konacan i na njega nema pravo zalbe,kako danas moze MDK dobiti licencu?
Znaci onda samo jedno a to je da su ovi u savezu radili malverzacije i zbog toga bi bilo najbolje suspendovat savez dok se kriminalci ne sklone.
A Mladosti zelim da nastavi igrati PL i da ovo izguraju do kraja

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 jun 2021, 09:28

samoSA je napisao/la:
09 jun 2021, 09:26
Meni sad ovo nije jasno
Ako je stav drugostepene komisije jasan i konacan i na njega nema pravo zalbe,kako danas moze MDK dobiti licencu?
Znaci onda samo jedno a to je da su ovi u savezu radili malverzacije i zbog toga bi bilo najbolje suspendovat savez dok se kriminalci ne sklone.
Izgleda su usrali gaće zbog ovih rupa i propusta.
Onda će ih Radnik tužiti ako MDK daju licencu :mrgreen:

Sama činjenica da je dnevna tačka reda žalba MDK na nešto na što se ne možeš žaliti baca sumnju.
Koševo Zapad

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 09 jun 2021, 10:00

samoSA je napisao/la:
Meni sad ovo nije jasno
Ako mdk dobije nekim cudim licencu onda savez mora smjeniti citavu drugostepenu komisiju i na taj nacin sebe oprati. Jedno bez drugog ne ide

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 jun 2021, 11:12

worchester je napisao/la:
09 jun 2021, 10:00
samoSA je napisao/la:
Meni sad ovo nije jasno
Ako mdk dobije nekim cudim licencu onda savez mora smjeniti citavu drugostepenu komisiju i na taj nacin sebe oprati. Jedno bez drugog ne ide
Njima je najmanji problem smijeniti drugostepenu, predsjednika Eniza Špagu su več smijenili, a ove ostale poslušnike će samo prebaciti u neke druge komisije. Pitanje je kako će savez FK MLADOST odgovoriti od pokretanja tužbe.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 09 jun 2021, 11:14

Javier4 je napisao/la:
09 jun 2021, 06:30
Celikovci se opet Brinu za buducnost MDK a voljeli vi da ovi propadnu skroz :mrgreen:
Daleko od istine. Zasluzili ste na terenu da ostanete u ligi, ali i zbog vasih navijaca poput Wolffire zelim da ostanete u najvisem rangu. Nek vam je sa srecom!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jun 2021, 11:37

Vanja8 je napisao/la:
09 jun 2021, 09:19

Iskreno, mene licno je iznenadio stav Celika, necu da ulazim u dubiozu problema,ali kakvi god bili odnosi na relaciji izmedju njih i Kasumovica, misljenja sam da su trebali stati na stranu MDK jer su i sami godinama bili izloženi slicnim malverzacijama od strane organa NS BiH.

Nema potrebe za bilo kakvo pustanje Hadzica dzaba u Sarajevo ili odricanje od Fanimovog procenta,jer Sarajevo bi stalo i pokusalo pomoci bilo kom klubu,osim listice.

Ja se zaista nadam da ce danas MDK dobiti licencu i da ce svoje tekme igrati na Kosevu,dok ne rijesi problem reflektora.
Odavno su oni zenicanima trn u oku samo sto su sad tek pokazali pravo lice.
Podrska za mladost valjda ce se spasiti.
You are someone else I am still right here

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 jun 2021, 11:40

Steelman je napisao/la:
09 jun 2021, 11:14
Javier4 je napisao/la:
Daleko od istine. Zasluzili ste na terenu da ostanete u ligi, ali i zbog vasih navijaca poput Wolffire zelim da ostanete u najvisem rangu. Nek vam je sa srecom!
Al mojne na naš stadion jelde?

Nije to u redu. U nevolji i zažmiriti na jedno oko. Vi zbog sukoba sa onim govedom političkim ljudima napraviste problem.
Koševo Zapad

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 jun 2021, 11:40

Steelman je napisao/la:
09 jun 2021, 11:14
Javier4 je napisao/la:
Ma drug ovo je sada samo mlaćenje prazne slame. Kriva je prije svega nas uprava koja je dala savezu povoda da pravi ova sranja.
Ove tužbe će pokazati da li je savez napravio grešku.
Vama svako sve najbolje da izgurate sve te probleme i ovi ublehu na čelu Zenice. Pa da se sportski opet borimo na zelenom terenu.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 jun 2021, 11:41

FKMLADOSTDK je napisao/la:
09 jun 2021, 11:12
worchester je napisao/la:
09 jun 2021, 10:00
samoSA je napisao/la:
Meni sad ovo nije jasno
Njima je najmanji problem smijeniti drugostepenu, predsjednika Eniza Špagu su več smijenili, a ove ostale poslušnike će samo prebaciti u neke druge komisije. Pitanje je kako će savez FK MLADOST odgovoriti od pokretanja tužbe.
Ako ponište odluku drugostepene i smjene članove svejedno trebate ostati dosljedni i tjerati do kraja.
Šteta je učinjena i treba je naplatiti.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.