FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Damir Kasum najavio prodaju novih majica u fan shopu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dizajn potpisao Sema SaimSe
Hronično kasnimo barem dva mjeseca, i sa dobrim i sa lošim potezima. Netipično za privatne kapitalističke firme.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ovo nam je novi centarfor
Vidi nobela sto pokusava dobiti posao u klubu. Dobro si saopstenje napisao ja bi te zaposlioAlfredNobel je napisao/la: ↑09 jun 2021, 00:08Šta da kaže? "Katastrofa nam se desila, izgubili smo titulu, izvinjavam se navijačima, daćemo sve od sebe da analiziramo i popravimo situaciju kako bi naredne sezone opet bili prvaci. Analiziraćemo tržište, dati sve od sebe da nađemo odlične igrače, odličnog trenera s vizijom. Budite uz nas."Zastone je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:08E pa to sam i procitao. Valjda bi se nekad i on trebao izjasniti o situacijiAlfredNobel je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:05
Jel fino danas rekao Bajramović da je kontaktiran od strane Ilievskog i Sabrine? To što ne visi pod medijima, ne znači da drka qurac u fotelji.
![]()
Jel ovo očekuješ?

You are someone else I am still right here
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma uhljebio se vec...fera je napisao/la: ↑09 jun 2021, 11:41Vidi nobela sto pokusava dobiti posao u klubu. Dobro si saopstenje napisao ja bi te zaposlioAlfredNobel je napisao/la: ↑09 jun 2021, 00:08Šta da kaže? "Katastrofa nam se desila, izgubili smo titulu, izvinjavam se navijačima, daćemo sve od sebe da analiziramo i popravimo situaciju kako bi naredne sezone opet bili prvaci. Analiziraćemo tržište, dati sve od sebe da nađemo odlične igrače, odličnog trenera s vizijom. Budite uz nas."
Jel ovo očekuješ?![]()
Ima samo jednu stavku u ugovoru, da ne Pise kilometarske tekstove...
Evo ja jos citam onaj od decembra...

-
- Kontakt:
Kakav vam je Miljan Govedarica kao riješenje za lijevo krilo
U protekle dvije sezone imao je učinak od 8 golova i tri asistencije na 39 utakmica.
Obzirom na naše finansije, upitno je možemo li baratati jačim imenima.

-
- Kontakt:
Strasan igrac meni,statistika mu isto nije losa kada pogledamo da nije spic i da je dosta od tih 39 utakmica ulazio sa klupe,imao je i neke probleme sa povredama.Tako da statistika sasvim okHistoricar je napisao/la: ↑09 jun 2021, 13:52Kakav vam je Miljan Govedarica kao riješenje za lijevo krilo![]()
U protekle dvije sezone imao je učinak od 8 golova i tri asistencije na 39 utakmica.
Ja bi ga doveo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Često povrijeđen u posljednje vrijeme.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 13:56Strasan igrac meni,statistika mu isto nije losa kada pogledamo da nije spic i da je dosta od tih 39 utakmica ulazio sa klupe,imao je i neke probleme sa povredama.Tako da statistika sasvim okHistoricar je napisao/la: ↑09 jun 2021, 13:52Kakav vam je Miljan Govedarica kao riješenje za lijevo krilo![]()
Ja bi ga doveo
Dobar igrac al zbog povreda ne bi rizikovao. Nismo imali srece s tim do sad.Historicar je napisao/la: ↑09 jun 2021, 13:52Kakav vam je Miljan Govedarica kao riješenje za lijevo krilo![]()
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
To da,ali on kada nema nikakvi problema sa povredama i kad je u formi on je jedan od bolji krila u ligiMadafaka je napisao/la: ↑09 jun 2021, 14:00Često povrijeđen u posljednje vrijeme.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 13:56Strasan igrac meni,statistika mu isto nije losa kada pogledamo da nije spic i da je dosta od tih 39 utakmica ulazio sa klupe,imao je i neke probleme sa povredama.Tako da statistika sasvim okHistoricar je napisao/la: ↑09 jun 2021, 13:52Kakav vam je Miljan Govedarica kao riješenje za lijevo krilo![]()
Ja bi ga doveo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
S kim danas pregovaraju, a ne mogu dovesti!?
Jeste spremni za sutra? 

-
- Kontakt:
Nista se nece desiti danas izgleda... 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Evo Sport Centar piše da smo kontaktirali Mladost zbog malog Hadžića 

Kako saznaje portal ****.ba, FK Sarajevo je već kontaktirao ekipu Mladosti u vezi mladog napadača Nedima Hadžića. Razgovori između dvije strane su u toku.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 83 gosta.