Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Seria A nije spremna za Xhaku.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
A gdje će drugo nego u Romu, samo nek je propalitet odmah može kod nas.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Alegri se vratio u seria a,mourinho se vratio,sarri se vratio,steta sto je Conte napustio inace bi imali bas dobre strucnjake na klupama.
Da ne zaboravim i da se Spaletti vratio u ligu. Nekako me raduje iduca sezona jer bi se trebali i navijaci vratiti,danas su italijani objavili da im je plan 40% kapaciteta na pocetku sezone
Da ne zaboravim i da se Spaletti vratio u ligu. Nekako me raduje iduca sezona jer bi se trebali i navijaci vratiti,danas su italijani objavili da im je plan 40% kapaciteta na pocetku sezone
Starter pack
wtf Tottenham
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva dva cobana u dva gradska rivala, bice zanimljiv Rimski derbi 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Gennaro Gattuso could leave Fiorentina only two weeks after he’s been appointed as new manager.
#Fiorentina
There are problems between Gattuso and Fiorentina board due to different views about transfer strategies with him and his agent, Jorge Mendes.
There are problems between Gattuso and Fiorentina board due to different views about transfer strategies with him and his agent, Jorge Mendes.
Dugo se Gatusso zadrza 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nek odradi jedno dvije godine da ih vrati u ligu, pa opet u Juventus jedno dvije,tri sezone 
Vuce ga nostalgija za Seriu B 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Logicno
Ovo ti je ono... crkla komsiji trava - nek crkne i moja, samo da nema od koga mlijeka kupit. 
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, muxa i 3 gosta.