Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Jesu ovo ipak oba 1/2 u petak? Znaci vrlo lako moguce da ce jedan mec biti ovaj nocni termin? Francuzi i logika
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek je na RG bilo polufinala petkom. Prvo ide u 13h čini mi se.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo da ne bude nocni termin. Ipak izgleda nista od one info da ce u nekom momentu moci do 5 milja navijaca na tribine? Zna li iko ista o tomeUnofficialpage je napisao/la: ↑09 jun 2021, 12:14Uvijek je na RG bilo polufinala petkom. Prvo ide u 13h čini mi se.![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Bodi nam se nesto plasi Novaka, moramo ga ohrabriti
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
jolicnikola
- Kontakt:
Swiatek izgubila set na RG!
Od danas je dozvoljeno 5 hiljada navijaca na tribinama,znaci bice fino popunjen stadion za mec Nadal vs Diego,e sad ne znam jesu li od danas francuzi ukinuli to da ljudi moraju od 8 napustiti stadion. Valjda ce i Novak i Berettini imati podrsku publike.
Pomjeren je policijski na 23:00h navodno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
jolicnikola
- Kontakt:
ženski RG, ko to više gleda 
Tuci to Rafooo
Prava steta je sto Diego nije veci za 15cm, ovako je toliko limitiran na servisu da protiv Nadala nikad u ovako vaznom mecu nece doci do dobrog rezultata.
Nadam se da moze barem malo neizvijesnost unijeti u preostala dva seta..a i za Rafu bi bilo dobro da se malo rastegne pred Novaka, dosad sve kao trening
Nadam se da moze barem malo neizvijesnost unijeti u preostala dva seta..a i za Rafu bi bilo dobro da se malo rastegne pred Novaka, dosad sve kao trening
⚽FK Garaže⚽
Ti
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Upravo to , samo ga visina zeza. Ima tenis u malom prstu.
A i Rafa je malo pao.
Strasan je Diego,vjerovatno najjtezi protivnik Rafi na sljaci,prebrz je i namjesta se lako na udarce,steta sto nema iole bilo kakvog servisa da bar malo zaradi lakih poena 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jedan od najljepših matchupa na touru, Diego je sila. Očekivana patnja nema šta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kud nije Đoković - Berettini prvi meč danas, da znam za koga da navijam u meču Švarci - Rafa.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kako Rafa dize nivo svoje igre, pogotovo danas.
Pale se lagano oni zadnji motori
Pale se lagano oni zadnji motori
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.