Šta imamo mi veze sa tim, to će on valjda privatno nekome dres dati, nije pisao u ime FK Sarajevo ako sam dobro shvatio.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:27Kasum, najavi da će nagraditi nekoga novim dresom FK Sarajeva. E, mene interesuje zna li iko kako ti dresovi izgledaju, i da li je bila prezentacija te nove opreme? Stvarno ispadamo smiješni u ovakvim stvarima. Nagrađujemo novim dresom, a nismo predstavili novog tehničkog sponzora...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Amaterski do bola.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:27Kasum, najavi da će nagraditi nekoga novim dresom FK Sarajeva. E, mene interesuje zna li iko kako ti dresovi izgledaju, i da li je bila prezentacija te nove opreme? Stvarno ispadamo smiješni u ovakvim stvarima. Nagrađujemo novim dresom, a nismo predstavili novog tehničkog sponzora...
Umjesto da naprave pomp i da se dobro prodavaju oni nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I dalje tvrdim da Sarajevo može voditi samo naš trener a Dženan Uščuplić sa svim svojim trofejima mora biti izbor na duže staze. Svi "stranci" do sada su bili promašaj. Nekakvi Akrapovići, Bajramovići, Jovići i slično nemaju šanse da postignu uspjeh sa Sarajevom. Gotovo sve trofeje i rezultate u evropi koji su vrijedili smo kako u Jugoslaviji tako i u BiH postigli kada su na čelu bili naši treneri. Smatram da je Dženo broj 1 ma koliko god neki bili protiv njega.Sjetite se samo utakmica sa Atromitosom i utakmice na Koševu protiv Borusije, a da ne pričam o osvojenoj tituli i dva kupa.
-
- Kontakt:
Dobro si.. on daje "svoj" novi dres... Vidi se da sam novi kolačić. Hvala na pojašnjenju... Valjda ćemo i mi doživjeti tu prezentaciju novih dresova, a prije prve zvanične utakmice...MortemHz je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:30Šta imamo mi veze sa tim, to će on valjda privatno nekome dres dati, nije pisao u ime FK Sarajevo ako sam dobro shvatio.obrijanopile je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:27Kasum, najavi da će nagraditi nekoga novim dresom FK Sarajeva. E, mene interesuje zna li iko kako ti dresovi izgledaju, i da li je bila prezentacija te nove opreme? Stvarno ispadamo smiješni u ovakvim stvarima. Nagrađujemo novim dresom, a nismo predstavili novog tehničkog sponzora...
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mozemo radi ugovora dres predstaviti koliko znam. Nije ni njima u cilju da ne pokazu novi dizajn.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Naj bitnije da se uradi dobra analiza.
-
- Kontakt:
Jesu li sad od ove nove sezone obavezni reflektori na svim premijerligaskim stadionima?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Osim za Borac, kod njih i kad crkne igra se dalje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:31Jesu li sad od ove nove sezone obavezni reflektori na svim premijerligaskim stadionima?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zekić je u kratkom razgovoru za SportSport.ba potvrdio da je pregovarao s čelnicima Bordo kluba, ali da trenutno nije spreman da preuzme trenersku poziciju na Koševu.
"Imali smo pregovore, razgovarali smo, ali nisam ja još čist u glavi, tek sam završio u Mađarskoj, hvala im na pozivu. Svako ide svojim putem", rekao nam je Zekić koji je u minuloj sezoni vodio mađarsku ekipu Diosgyor.
Ovaj 47-godišnjak je pregovarao s članovima skupišne FK Sarajevo, a kako nam je kazao uopšte nisu previše ulazili u detalje.
"Složili smo se oko puno detalja, ali nisam dogovorio s obitelji do kraja. Poziv je došao prebrzo, nije bilo neslaganja i finansije, o tome nismo ni razgovarali previše."
Da li će u bliskoj budućnosti sjesti na klupu Sarajeva ili doći da radi u Premijer ligu Zekić nije mogao dati konkretan odgovor.
"Hvala ljudima na razgovoru... Sarajevo je tu najveći klub, nisam razmišljao u tom smjeru. Čovjek planira, a Bog određuje, vidjet ćemo šta će biti", završio je Zekić.
"Imali smo pregovore, razgovarali smo, ali nisam ja još čist u glavi, tek sam završio u Mađarskoj, hvala im na pozivu. Svako ide svojim putem", rekao nam je Zekić koji je u minuloj sezoni vodio mađarsku ekipu Diosgyor.
Ovaj 47-godišnjak je pregovarao s članovima skupišne FK Sarajevo, a kako nam je kazao uopšte nisu previše ulazili u detalje.
"Složili smo se oko puno detalja, ali nisam dogovorio s obitelji do kraja. Poziv je došao prebrzo, nije bilo neslaganja i finansije, o tome nismo ni razgovarali previše."
Da li će u bliskoj budućnosti sjesti na klupu Sarajeva ili doći da radi u Premijer ligu Zekić nije mogao dati konkretan odgovor.
"Hvala ljudima na razgovoru... Sarajevo je tu najveći klub, nisam razmišljao u tom smjeru. Čovjek planira, a Bog određuje, vidjet ćemo šta će biti", završio je Zekić.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
To smo imali priliku vidjeti pretprosle sezone hahahahaDenchi je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:38Osim za Borac, kod njih i kad crkne igra se dalje...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:31Jesu li sad od ove nove sezone obavezni reflektori na svim premijerligaskim stadionima?
Znaci kako sad stvari stoje nemaju samo Rudar,Posusje i Krupa
Rudar je rekao da ce napravit
Posusje nez,mada mislim i da ce oni napraviti imaju oni love
A Krupa koliko vidim ne namjerava napraviti,i nisu nesto sa kesom bas dobri citam.Upitno je hoce li uopste i igrati PL pise
Ne bi me cudilo da ovo oko reflektora odgode po 100 put da bi Krupa ostala
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Eto, nudili Zekiću 5 glava i njegovo auto. Zapelo oko goriva. Jbga.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajde barem raduje sto pregovaraju sa ovakvim trenerima.
Sto znaci da ipak imaju viziju neku i pare.
Sto znaci da ipak imaju viziju neku i pare.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hoćeš Zekića ili Akrapovića, a na beku Hebib, a lijevo krilo Velkoski. A 2021 godina
-
- Kontakt:
Ode jos jedan dan mi jos nemamo trenera
Neka neka dani prolaze
Neka neka dani prolaze

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dinamo Zg doveo Duju Čopa. Ne do Bog da smo ga mi doveli. Koliko je igrao i dao golova zadnje tri godine mogu samo da zamislim kakvo bi mu pljuvanje priredili.
Trebali su mu sljem ponudit, kae nije mu dobra glava

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Četiri sedmice do prve utakmice u Evropi, nemamo pojma ko nam je trener, nemamo ni sportskog direktora, ne znamo ni kada pripreme počinjuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:55Ode jos jedan dan mi jos nemamo trenera
Neka neka dani prolaze![]()

Vjerovatno da ce se uskoro javiti par forumskih pacijenata sa pricom kako mahala ne treba sve da zna

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 09 jun 2021, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ko sto kaze Hadzija
"bice, bice"
"bice, bice"
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.