Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ovaj majmun na evrosportu je nesnosan. nema druge nego prebacivat negdje drugo
Ma Beretini je drvosjeca, cim Novak vrati njegov servis zna se ko osvaja poen, da ne govorim da lik igra bez bekenda i ima ovakve rezultate u karijeri, fenomen je sigurno, a i ovo je njegov limit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel samo ovaj komentator ostao na Eurosportu? Previse je objektivan..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
ima becker na njemačkom 
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Eurosport je kritican po pitanju komentatora tenisa i fudbala.
Beretiniju bog podario visinu i FH, al i fosnu u glavi. Ispodprosjecan IQ. Ovo ce Novak izrutinirati i drugi set.
Beretiniju bog podario visinu i FH, al i fosnu u glavi. Ispodprosjecan IQ. Ovo ce Novak izrutinirati i drugi set.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Promijeni kanal ko ti brani
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ubija ga Nolo. Bit ce gutavo protiv Rafone.
Nadam se da idu u vecernji...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NisamInSajder
- Kontakt:
U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sofascore...petak 11h, Zverev Tsitsipas.marconato je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:31Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:29U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mogu u 3 ujutro igrati, dzaba. Ishod je isti. Prosla godina je oduvala i onih 1% sanse da neko ovdje moze Nadala pobijediti.
Pa naravno da je od 11 kad nije izasao oreder of playNisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:33Sofascore...petak 11h, Zverev Tsitsipas.marconato je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:31Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:29
U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.![]()
Vidi se da nisi insajderNisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:33Sofascore...petak 11h, Zverev Tsitsipas.marconato je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:31Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:29
U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.![]()
Ma sve je moguce Kajzere, ne valja pred rudu trcat. Eto ja sam bio ubjedjen da ce pocjepat Svarcija pa se Boga mi napati fino. Ipak da je favorit jeste, svakako.
U Rimu smo vidjeli koliko tu nijanse odlucuju. RG je ipak druga prica, no vidjet cemo.
Ne moze Beretini nista, previse je jednodimenzionaln, ogranicen.
Citav mec lupa ko sivonja, a na pocetku kada je krenuo s malo miksanja bio je u igri makar tih nekoliko prvih gemova.
I servis samo roka na BH, nikakvog kicka da i tu malo izmiksuje, smanji brzinu prvog.
Mozda moze zakuhati ovaj set, ali i to je upitno.
Citav mec lupa ko sivonja, a na pocetku kada je krenuo s malo miksanja bio je u igri makar tih nekoliko prvih gemova.
I servis samo roka na BH, nikakvog kicka da i tu malo izmiksuje, smanji brzinu prvog.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Da moze sve to ne bi bio Beretiniretro je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:51Ne moze Beretini nista, previse je jednodimenzionaln, ogranicen.
4 ubjedljivo najbolja igraca na sljaci a uz Medvedeva i sveukupno na touru igraju polufinale. Djodal je Djodal ali vjerujem da ce Tsitsi i Zveki isto tako ponudit mnogo toga u svom mecu.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Nerealno sta uradi covek...Dao mu set bez razloga.
Nesto se klize, proklizava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.