FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba uzet kojeg igraca iz Mladosti,Olimpika,Krupe.. nadam se sljedece sezone u prvih 6,da ne gledamo patnju do zadnjeg kola..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Imena nekih brdo se spominje ali bolje nemojte pisati nista nego, dolazi opasan, dolazi strasan igrac...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Mekic i Govedarica. Ali cekaju Zelju, ako u Zelji bude para odose tamo, medjutim niko vise Zelji ne vjeruje.
neka od ostalih imena smo manje vise vec pomenuli
neka od ostalih imena smo manje vise vec pomenuli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Ilic i Leko bih volio da ostanu takodjer. Leko je u malo minuta pokazao da ima dobru tehniku, zna stati na loptu i zagraditi je, uz dobre pripreme i odredjena pojacanja imao bi i on sta pokazati. Barem sam stekao takav dojam.
Miskovica po istoj formuli posuditi, zasto da ne za rotacije i usteda nam je para.
Miskovica po istoj formuli posuditi, zasto da ne za rotacije i usteda nam je para.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bivsi reprezentativac 

- Beduin
- Kontakt:
Mekic je meni mehh, dok Govedarica nit smrdi nit mirise. Ali kad skontas s koliko para raspolazemo i kakvi su klupski ciljevi, onda ova "pojacanja" su cak i dobra, ako dodju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma odlicni su njih 2 za nas.
Miki je jedno od rijetkih krila u ligi koje zna dati go, a nama to treba. Dok je Mekic visestruko koristan kako trkacki a tako i sto nije operisan od fudbala. On i Balic bi bili jako interesantna kombinacija pametnih veznjaka
Miki je jedno od rijetkih krila u ligi koje zna dati go, a nama to treba. Dok je Mekic visestruko koristan kako trkacki a tako i sto nije operisan od fudbala. On i Balic bi bili jako interesantna kombinacija pametnih veznjaka
Leko bi bio odlican uz dobro odrađene pripreme, da su ga povrede zaobisle mogao bi sigurno igrati u Sloveniji u Olimpiji ili Mariboru. Treba vise gledati pojacanja u Sredini i napadu, u vezi otprilike jos jedan igrač na zadnjem veznom u napadu na svakoj poziciji. Odbrana nam je bila cvrsta realno, uz lijevog beka i eto golmana imali bi top odbranu, Od ovih sad sto su slobodni doveo bi Govedaricu Lendrica Velica, Cjururica. Samo polahko mislim da se ove sezone moze dosta vise uraditi nadu nam je dalo ostanak Zizovica no vidit cemo 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Sve je dobro dok se bivsi reprezentativci povezuju s nama. Ne do Bog da se sadasnji povezuju, sve neznalica do neznalice
Volim tebe, više od sebe
Nemojte zaboraviti da od sljedece sezone moramo poceti utakmicu sa dva U-21 igraca od cega jedan uvijek mora biti na terenu. Zato najbolje prodati Beganovica i da Osmic zauzme njegovu poziciju. Najbolje bi bilo da ta druga bude golman, ali tesko. Ovako ce to biti Devedzic ili Kurtalic, mozda cak najbolje isforsirati Alica u napadu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dolazi nam strasan igrac. Ima da protivnici saljevaju stravu kod nene u Olovskim Lukama.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la: ↑10 jun 2021, 09:20Dolazi nam strasan igrac. Ima da protivnici saljevaju stravu kod nene u Olovskim Lukama.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Kurtalic , Maksimovic i Beganovic ne potpadaju slijedece sezone pod to u-21 tako da, paradoksalno, mi nismo bas u bajnoj poziciji ako ne dovedemo nekog mladog igraca
Alic je premlad da bi nosio napad u PL BIH, ako neces da ispadnes. Mehmedovic isto premlad da starta. Ostali upitno da li imaju kvaliteta, a da kreces sa dvoje djece u odbrani Devedzic i Osmic, nije to bas pametno, a opet i pitanje je da li imaju nivo potreban da ne kiksaju svaku drugu utakmicu.
Dobro neko napisa najbezbolnije bi bilo Osmic i u-21 golman mozda
Alic, Mehmedovic, Kapetanovic, Avdic, Omerovic, ovaj mali sto je igrao zadnje kolo, pa cak i Devedzic sve su to fini igrac, ali ne bih ja bas da mi oni pocinju, rizik je veliki
Alic je premlad da bi nosio napad u PL BIH, ako neces da ispadnes. Mehmedovic isto premlad da starta. Ostali upitno da li imaju kvaliteta, a da kreces sa dvoje djece u odbrani Devedzic i Osmic, nije to bas pametno, a opet i pitanje je da li imaju nivo potreban da ne kiksaju svaku drugu utakmicu.
Alic, Mehmedovic, Kapetanovic, Avdic, Omerovic, ovaj mali sto je igrao zadnje kolo, pa cak i Devedzic sve su to fini igrac, ali ne bih ja bas da mi oni pocinju, rizik je veliki
Sinoc slusam (rukovodeci organ od klub) kako dolazi pravi napadac, njegovim rijecima razbijac u napadu I da su svi koji su iz prvih jedanaest produzili I cuo Sam da je Leko vec otisao. Imali oni rekreaciju u isto vrijeme I pricaju Izmedju sebe, a ja hladno stao I slusao sta govore... 
Jesil siguran da ne potpadaju njima je jos uvijek 21 godina, igraci od 21 godinu imaju pravo igrati?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 jun 2021, 11:00Kurtalic , Maksimovic i Beganovic ne potpadaju slijedece sezone pod to u-21 tako da, paradoksalno, mi nismo bas u bajnoj poziciji ako ne dovedemo nekog mladog igraca
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da je za slijedecu sezonu 2000.godiste i iznadSkojevska je napisao/la: ↑10 jun 2021, 11:40Jesil siguran da ne potpadaju njima je jos uvijek 21 godina, igraci od 21 godinu imaju pravo igrati?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 jun 2021, 11:00Kurtalic , Maksimovic i Beganovic ne potpadaju slijedece sezone pod to u-21 tako da, paradoksalno, mi nismo bas u bajnoj poziciji ako ne dovedemo nekog mladog igraca
a spic vidjet cemo kako ce se uklopiti u nas stil igre, kod trenera u prethodnom klubu nikako se nije uklapao, zato i ide. Ovaj spic bi bio idealan sa Miljanom ili Asimom Zecom u paru
-
- Kontakt:
gurnut u vatru i alica i mehmedovica, ali im dovesti jos par provjerenih i iskusnijih da uz njih stasaju.
nemaju sta cekat, sa 25 bice kasno.
nemaju sta cekat, sa 25 bice kasno.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.