Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa i kod nas premije kasne 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Nego dragi forumaši, primate li vi plaću? Je li umanjena u stanju u kojem se cijeli svijet nalazi vec 16 mjeseci?
Da li uopće radite??
Možda niste ni sposobni za rad !?
Ćime se ljudi opterećuju jbt dok život prolazi pokraj njih
Da li uopće radite??
Jedan od najtrofejnijih trenera u BiH. Uglavnom, trofejniji od tog s tvog avatara. Dzenu bar ne moras fotosopirati s peharom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 12:01Ko će prozvati bordo momke?
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... vka/401157
Čuj ko? Pa Dženo Uščuplić jedan od najtrofejnijih trenera FKS.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, jest i?Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:06Jedan od najtrofejnijih trenera u BiH. Uglavnom, trofejniji od tog s tvog avatara. Dzenu bar ne moras fotosopirati s peharom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 12:01Ko će prozvati bordo momke?
Nego nađite trenera vakat se spremati za Evropu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 10 jun 2021, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja sam portir i nisam dobio platu od septembra prosle godineVelezovoDijete je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:37Nego dragi forumaši, primate li vi plaću? Je li umanjena u stanju u kojem se cijeli svijet nalazi vec 16 mjeseci?
Da li uopće radite??
Osjetim odredjenu dozu sarkazma u tvom postu o jednom od najtrofejnijih trenera FKS, dok ti je na avataru fotsopiran covjek s peharom u rukama koji, neces vjerovati, isti nikad nije ni osvojio ili podigao.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:11Da, jest i?Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:06Jedan od najtrofejnijih trenera u BiH. Uglavnom, trofejniji od tog s tvog avatara. Dzenu bar ne moras fotosopirati s peharom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 12:01Ko će prozvati bordo momke?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vrlo bitni su ti trofeji, zašto je onda još potraga za trenerom?Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:30Osjetim odredjenu dozu sarkazma u tvom postu o jednom od najtrofejnijih trenera FKS, dok ti je na avataru fotsopiran covjek s peharom u rukama koji, neces vjerovati, isti nikad nije ni osvojio ili podigao.
⚜️~⚜️~⚜️
Naravno da su bitni, svaki se broji. Vidis kako vi sad brojite i super kupove kad zatreba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:40Vrlo bitni su ti trofeji, zašto je onda još potraga za trenerom?
A trener se trazi zato sto je Dzeno vazda zamjenska opcija i kao takav ima vise trofeja od vecine trenera u Bosni i Hercegovini.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Beduin
- Kontakt:
Sprema li se to Mašnici pedala? Covjek koji je toliko zaduzio Zeljine navijace, virtualni navijaci na Grbavici (gdje se niko nije htio prijaviti radi blama od rezultata), privjesci Zelje i Bog zna kakvih jos noviteta i modernizma, a oni evropskog covjeka hoce da nogiraju.
Jos jedan uzdah, jos jedna suza, jos jedna šuha i sihir u najavi za ovaj srozani klub.
Jos jedan uzdah, jos jedna suza, jos jedna šuha i sihir u najavi za ovaj srozani klub.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 10 jun 2021, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko su "vi" ?Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:48Naravno da su bitni, svaki se broji. Vidis kako vi sad brojite i super kupove kad zatreba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:40Vrlo bitni su ti trofeji, zašto je onda još potraga za trenerom?
A trener se trazi zato sto je Dzeno vazda zamjenska opcija i kao takav ima vise trofeja od vecine trenera u Bosni i Hercegovini.
Pa nebitno je u ovom kontekstu da li je trener kvalitetan.
I kakve to veze ima sa avatarom? Da li slučajno tvrdiš da je Dženo > Dudić?
⚜️~⚜️~⚜️
Vi, košpe. Tvrdim da Dženo ima više trofeja od Dudića koji za sada može isti u rukama držati samo na tvom fotošopiranom avataru. Ali to i nije bitno, ono što je bitno je da ti, koji si fotošopirao trenera koji nema nijedan trofej, pokušavaš ismijati trenera koji je osvojio dva, ali prava. Trenera koji je zmjenska opcija i koji ima više ili isto trofeja nego klubovi sa stogodišnjom ili skoro stogodišnjom tradicijom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:54Ko su "vi" ?Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:48Naravno da su bitni, svaki se broji. Vidis kako vi sad brojite i super kupove kad zatreba.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:40
Vrlo bitni su ti trofeji, zašto je onda još potraga za trenerom?
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
3+7 ovih juniorskihMiljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:16Vi, košpe. Tvrdim da Dženo ima više trofeja od Dudića koji za sada može isti u rukama držati samo na tvom fotošopiranom avataru. Ali to i nije bitno, ono što je bitno je da ti, koji si fotošopirao trenera koji nema nijedan trofej, pokušavaš ismijati trenera koji je osvojio dva, ali prava. Trenera koji je zmjenska opcija i koji ima više ili isto trofeja nego klubovi sa stogodišnjom ili skoro stogodišnjom tradicijom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:54Ko su "vi" ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je više sinonim za Fergusona nego trofej, ne znam čemu uzrujavanje radi bezazlenog avatara. Malo si preozbiljno shvatio avatar,Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:16Vi, košpe. Tvrdim da Dženo ima više trofeja od Dudića koji za sada može isti u rukama držati samo na tvom fotošopiranom avataru. Ali to i nije bitno, ono što je bitno je da ti, koji si fotošopirao trenera koji nema nijedan trofej, pokušavaš ismijati trenera koji je osvojio dva, ali prava. Trenera koji je zmjenska opcija i koji ima više ili isto trofeja nego klubovi sa stogodišnjom ili skoro stogodišnjom tradicijom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:54Ko su "vi" ?
Dženini trofeji su nebitni, može ih imati i 10, zato se i traži bilo kakva zamjena. Nagelsman ima 0 trofeja pa ide u Bayern. Ne znam stvarno o čemu raspravljam.
⚜️~⚜️~⚜️
Ne znam po čemu si zaključio da sam uzrujan, ali si pogriješio. Ti imaš pravo na svoje mišljenje i neću se truditi da ga promijenim, ali znam da sam ja kao navijač Sarajeva nakon tih "nebitnih" trofeja zaglavio u kafani do zore, toliko su mi bili nebitni, posebno onaj 2014. Ti ovdje svakako predstavljaš dežurnog pljuvača FK Sarajeva tako da je tvoje mišljenje o istom bitno k'o semafor na GTA. Realno bitniji je super kup od prije 20 godina nego takmičenje koje se i danas igra.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:23Ovo je više sinonim za Fergusona nego trofej, ne znam čemu uzrujavanje radi bezazlenog avatara. Malo si preozbiljno shvatio avatar,Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:16Vi, košpe. Tvrdim da Dženo ima više trofeja od Dudića koji za sada može isti u rukama držati samo na tvom fotošopiranom avataru. Ali to i nije bitno, ono što je bitno je da ti, koji si fotošopirao trenera koji nema nijedan trofej, pokušavaš ismijati trenera koji je osvojio dva, ali prava. Trenera koji je zmjenska opcija i koji ima više ili isto trofeja nego klubovi sa stogodišnjom ili skoro stogodišnjom tradicijom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 15:54
Ko su "vi" ?
I kakve to veze ima sa avatarom? Da li slučajno tvrdiš da je Dženo > Dudić?![]()
Dženini trofeji su nebitni, može ih imati i 10, zato se i traži bilo kakva zamjena. Nagelsman ima 0 trofeja pa ide u Bayern. Ne znam stvarno o čemu raspravljam.
Dženo je osvojio dva trofeja na klupi FK Sarajeva, a Dudić fotošopiranu sliku na ss.ba forumu. Ja sam samo iznio činjenice, neka pati koga smeta.
@MortemHz Nećemo cjepidlačiti, ova dva su sasvim dovoljna i šiju veliku većinu trenera i klubova u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Pogotovo ako se prebroji broj utakmica na klupi.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Raspravljaš se druže sam sa sobom. Dženo ima više trofeja ali nije kvalitetniji trener od Feđe.Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:40Ne znam po čemu si zaključio da sam uzrujan, ali si pogriješio. Ti imaš pravo na svoje mišljenje i neću se truditi da ga promijenim, ali znam da sam ja kao navijač Sarajeva nakon tih "nebitnih" trofeja zaglavio u kafani do zore, toliko su mi bili nebitni, posebno onaj 2014. Ti ovdje svakako predstavljaš dežurnog pljuvača FK Sarajeva tako da je tvoje mišljenje o istom bitno k'o semafor na GTA. Realno bitniji je super kup od prije 20 godina nego takmičenje koje se i danas igra.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:23Ovo je više sinonim za Fergusona nego trofej, ne znam čemu uzrujavanje radi bezazlenog avatara. Malo si preozbiljno shvatio avatar,Miljacka je napisao/la: ↑10 jun 2021, 16:16
Vi, košpe. Tvrdim da Dženo ima više trofeja od Dudića koji za sada može isti u rukama držati samo na tvom fotošopiranom avataru. Ali to i nije bitno, ono što je bitno je da ti, koji si fotošopirao trenera koji nema nijedan trofej, pokušavaš ismijati trenera koji je osvojio dva, ali prava. Trenera koji je zmjenska opcija i koji ima više ili isto trofeja nego klubovi sa stogodišnjom ili skoro stogodišnjom tradicijom.![]()
Dženo je osvojio dva trofeja na klupi FK Sarajeva, a Dudić fotošopiranu sliku na ss.ba forumu. Ja sam samo iznio činjenice, neka pati koga smeta.
@MortemHz Nećemo cjepidlačiti, ova dva su sasvim dovoljna i šiju veliku većinu trenera i klubova u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Pogotovo ako se prebroji broj utakmica na klupi.
⚜️~⚜️~⚜️
DaVelezovoDijete je napisao/la: ↑10 jun 2021, 14:37Nego dragi forumaši, primate li vi plaću? Je li umanjena u stanju u kojem se cijeli svijet nalazi vec 16 mjeseci?
Da li uopće radite??
Da
Da
Da
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
jolicnikola
- Kontakt:
zašto pitari ne bi mogli probati s Tramezzanijem?
Cijene na TM su gotove idu 15.06 online
top 11
4/5x FKS
2/3x Velez
1x2 x Zrinjski
1/2x Borac
1x Mladost
top 11
4/5x FKS
2/3x Velez
1x2 x Zrinjski
1/2x Borac
1x Mladost
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Da pogodim
Kovačević, Đokanović, Pidro, Miličević, Radovac, Ćosić, Juranović, Zakarić, Hiros/Hadzic..
Ti si naša ljubav jedina!
Hiros je otisao iz MDK.fudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jun 2021, 17:25Da pogodim![]()
Kovačević, Đokanović, Pidro, Miličević, Radovac, Ćosić, Juranović, Zakarić, Hiros/Hadzic..
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.