FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ko je tjerao Vinka… tjerali jer ste krenuli tjerati sve redom jer se tako uvijek radi. Sad se vidi nedostatak sto se otjerao on a nije da je trebao prije mnogih drugih
Lud je ko mislio da ce bolji doc. Sablic ce bit ko i Vinko i Husref ako mu se dovedu pravi igraci ako ne onda ce bit ko ostali prosjek lige i to je to
Lud je ko mislio da ce bolji doc. Sablic ce bit ko i Vinko i Husref ako mu se dovedu pravi igraci ako ne onda ce bit ko ostali prosjek lige i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Davno sam ja ispravno odabrao, samo interes kluba.holyman je napisao/la: ↑10 jun 2021, 21:43nek si i ti jednom ispravno odabraoajdohordas je napisao/la: ↑10 jun 2021, 21:08Yebao vam Goran Sablic gdje god sta imate.
Pored toliko imena i kandidata, mladih ambicioznih strucnjaka, oni nasli Sablica.
Fuj
**** i im mrtvu majku
Jest da sam se sa Hadzijom syebao ali eto, desava se

Sablic je trener! Nek mu je bog na pomoci! Ovdje da dodje Gvardiola **** bi mu majku tako da..feniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2021, 21:37Niste vi normalni. Bukvno ljudi koji su pisali i ismijavali sto se ne imenuje trener jer propazi vrijeme sad opet ismijavaju i pljuju. I opet ce neki sta god da se uradi. To im j u krvi drugacije ne znaju
Heba moze da odahne na zubu ce biti trener ko god da bude , osim ako ne uveze tri pobjede, pa se loptica prebaci na njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno smo otpustili 4 igrača, jedan je zvanično produžio ugovor a niko nam nije došao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kod nas je veliki problem, to sto je evo vec drugi trener na noz docekan.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Dobro došao na Sabliću
ja koliko se sjecam Sablic je jedini trener u nekoliko zadnjih godina koji ode iz ove lige i to u Sheriff, pa kad je tako los trener a ovi ostali strucnjaci iz PL sve i jedan Ferguson za njega, ne znam kako ih niko do sad ne primjeti... mislim ne bih da uzdizem lika, al vala se i jedu **** poprilicno na forumu...ono mozda frajer bude los, haj mu ga znaj, u Sarajevu nikad nije jednostavno raditi a pogotovo sad, ali ovoliko pljuvacine a frajer nije ni dosao jos kako treba, to samo kod nas moze
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 10 jun 2021, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- SarajevoForza
- Kontakt:
Najveća greška mi je što sam stvarno pomislio da će doći neki kvalitetan trener tipa Bruno pa sad Sablić pada 10x gore nego što bi prije svih medijskih nagađanja. Kontam red je da se i nama nešto dobro desi al hajd, guess not. Vidjet ćemo nakon cca 10-og kola hoćemo li početi sa intenzivnijim tjeranjem ili će nas utišati.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Do nekih boljih vremena drugovi
- LegendKiller
- Kontakt:
ako je Sablic, a kako stvari stoje jeste, to je baš pokazatelj da je uprava izgubila kompas. Imam osjećaj da idemo putem komšija. I oni su izgubli već osvojenu ligu, uzeli kup, pa lutali sa trenerima, i sada su tu gdje jesu, sredina tabele. Istim putem idemo. Neko je već rekao, vratiti će se Dženo na jesen.
Kakva 352 i naša liga, pa da cijelu ligu sastaviš ne možeš imati 2 kvalitetna beka sa čitavu tekmu trče gore dole po stranama, uz pristojan centaršut.
Kakva 352 i naša liga, pa da cijelu ligu sastaviš ne možeš imati 2 kvalitetna beka sa čitavu tekmu trče gore dole po stranama, uz pristojan centaršut.
Neka Sabrina i uprava ne jedu. Forum kriv za sve. Ima li još kakav spin.THEC je napisao/la: ↑10 jun 2021, 21:52ja koliko se sjecam Sablic je jedini trener u nekoliko zadnjih godina koji ode iz ove lige i to u Sheriff, pa kad je tako los trener a ovi ostali strucnjaci iz PL sve i jedan Ferguson za njega, ne znam kako ih niko do sad ne primjeti... mislim ne bih da uzdizem lika, al vala se i jedu **** poprilicno na forumu...ono mozda frajer bude los, haj mu ga znaj, u Sarajevu nikad nije jednostavno raditi a pogotovo sad, ali ovoliko pljuvacine a frajer nije ni dosao jos kako treba, to samo kod nas moze
- FKS -
Sjećam se dobro kako ste hvalili Sabljića, dok je bio trener Širokog. Isto kao što ste sada hvalili Dudića. Svi nas odbiše, dolazi trener u skladu sa trenutnim mogućnostima.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije ono sto sam ocekivao, ali dobro, sretno Gorane kako god, aBd sve ces nas demantovati. Ako je on taj, naravno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesi li na Sabljića mislio kad si rekao da će nam se usta zapušiti s izborom trenera i sl?
-
- Kontakt:
Pa jel tesko naci kakvog trenera koji ima nesto iza sebe…. Pa majku mu yebem vise i nase odabire i sve vazda jedno te isto. Ako nisu Husref, Dzeno i Čala, jest neko od ovih pokusaja iz naše žabokračine od lige.
Ma kada ti je pregovarač Sabrina, dobro je i Goran došao.
Zamisli bilo koga ozbiljnog razgovara i pregovara sa Sabrinom. Jedan sastanak/Tel razgovor i tu je kraj.
Goran je apsolutno max domet pregovaračkih dometa Buljubašićke.
Zamisli bilo koga ozbiljnog razgovara i pregovara sa Sabrinom. Jedan sastanak/Tel razgovor i tu je kraj.
Goran je apsolutno max domet pregovaračkih dometa Buljubašićke.
- FKS -
Nije uopste kod Gorana uvijek 3-5-2 taktika, više koristi 4-3-3 i 4-2-3-1 nije šablonski trener, prilagođava se protivniku i situaciji na terenu tokom utakmice
Nisam, on je bio rezerva.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:00Jesi li na Sabljića mislio kad si rekao da će nam se usta zapušiti s izborom trenera i sl?
- ElCartel11
- Kontakt:
Da hoce sad iskociti gdje, propali pregovori sa Sablicem 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.