FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Pa kakav je to stav iskreno? Izaberu npr Cviku, onda neces mu zeliti uspjeh i navijati za klub? Ne kontam. Mislim nisam ni ja ni blizu za njega, ali cudno mi ponasanje. Ja sam rekao da sam prije za Nalica, to sam i rekao prije izbora Sliskovica, jer mislim da bi barem uveo neke discipline iz Svedske gdje se i skolovao. Ali da je nama i Zizovic npr u opciji, ljudi bi rekli katastrofa sa Zrinjski. To su ti neke realne opcije.
Ne bih to definisao tako. Jednostavno znam da ne postoji sansa za nikakvim uspjehom. On je u mojoj glavi neko prelazno rjesenje, neozbiljno. Da ti kazem pravo prvi put u zadnjih nekoliko godina stid me ko ce biti trener pa jedno kolo, jedno kolo.
Nece oni ostati kao grupa. Pisao je i ovaj portal, a i na ** stoji da je u planu izbor novog rukovodstva. Ako nista minimalno ce 3 promjene morati biti ako ne i vise jer je i portal reprezenta.cija.ba pisao da u UO fali ljudi u fazonu da su neki dali ostavku.
Evo tog dijela.Pripreme za narednu sezonu Željo mora početi najkasnije krajem naredne sedmice, a klub nema trenera, a ni rukovodstvo kluba nije u punom sazivu.
Teško da će uz ove stati iko normalan iskreno. Pretpostavljam da idu Cerić i njegova dvojica, neki novi možda udju ali ništa to neće donijeti. A o Cviki mislim isto. Katastrofa.LjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:32Ne bih to definisao tako. Jednostavno znam da ne postoji sansa za nikakvim uspjehom. On je u mojoj glavi neko prelazno rjesenje, neozbiljno. Da ti kazem pravo prvi put u zadnjih nekoliko godina stid me ko ce biti trener pa jedno kolo, jedno kolo.
Nece oni ostati kao grupa. Pisao je i ovaj portal, a i na ** stoji da je u planu izbor novog rukovodstva. Ako nista minimalno ce 3 promjene morati biti ako ne i vise jer je i portal reprezenta.cija.ba pisao da u UO fali ljudi u fazonu da su neki dali ostavku.
Evo tog dijela.Pripreme za narednu sezonu Željo mora početi najkasnije krajem naredne sedmice, a klub nema trenera, a ni rukovodstvo kluba nije u punom sazivu.
Kad smo imali ozbiljnog trenera osim Amara Osima? Da je izabran kroz super proces selektiranja i planski izabran?
Haj u tal
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
1. da je radio sa mladjim ako ces da razvijas i ostavis Subasica, Malica, Durakovica i tako dalje
2. fazon ili profil trenera kao Mulalic, Dudic gdje nema ljepote vec borba.
I to od pocetka maja da su gledali bilo bi uspjesno. Ali, ljudi izabrali ublehu koja nema nista prepoznatljivo i za koju znaju da ce morati raskidati do polovine augusta ugovor. Postujem sto su probali sa Bazdarevicem, ali izgubili vrijeme dzaba. Lik ih odbio u krajem maja i sjebao im i vrijeme i nama "uvalio" ovu ublehu u obliku Cvike. Pa da je i onaj iz Mladosti bilo bi mi drago jer je covjek radio sa mladima.
-
PupanOzdrljic
- Kontakt:
Jes sad kad si propio sve pa ti nije ostalo ni za topsa.
De ti men moj Dela pošto nam je trener po nekima najveći problem trenutno koga bi ti? Ja se nešto dvoumim izmedju Beniteza i Del Boskea. Malo Latino šarma da unesemo na teren
Ma braco o cemu Vi ? kakav trener.i kakve picke materineLjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:13Samo dva pravca su trebali gledati i izabrati:
1. da je radio sa mladjim ako ces da razvijas i ostavis Subasica, Malica, Durakovica i tako dalje
I to od pocetka maja da su gledali bilo bi uspjesno. Ali, ljudi izabrali ublehu koja nema nista prepoznatljivo i za koju znaju da ce morati raskidati do polovine augusta ugovor. Postujem sto su probali sa Bazdarevicem, ali izgubili vrijeme dzaba. Lik ih odbio u krajem maja i sjebao im i vrijeme i nama "uvalio" ovu ublehu u obliku Cvike. Pa da je i onaj iz Mladosti bilo bi mi drago jer je covjek radio sa mladima.
To cemo mi morati, svakako, jer 80% ispadamo sljedece sezone. Kad se ne mogu dogovoriti ne vrijedi se ni brukati.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nego brate šta je ono kažu Džeko ide ali kažu možda prvo raskine ugovor sa Romom pa tek onda potpiše za nekog znači Želji kurko opet, neda nam se ni za đevreka, prvo Gojaka ne otkupi Torino sad i Džekson nas zayebaKANA je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:47Ma braco o cemu Vi ? kakav trener.i kakve picke materineLjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:13Samo dva pravca su trebali gledati i izabrati:
I to od pocetka maja da su gledali bilo bi uspjesno. Ali, ljudi izabrali ublehu koja nema nista prepoznatljivo i za koju znaju da ce morati raskidati do polovine augusta ugovor. Postujem sto su probali sa Bazdarevicem, ali izgubili vrijeme dzaba. Lik ih odbio u krajem maja i sjebao im i vrijeme i nama "uvalio" ovu ublehu u obliku Cvike. Pa da je i onaj iz Mladosti bilo bi mi drago jer je covjek radio sa mladima.mi smo u preozbiljnim problemima.Daj boze da se iz ovoga izvucemo a da se ne budemo morali totalno resetovati
![]()
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ma nemoguce nam se stvari desavaju to je cinjenica ali sve je to sad kap u moru I to bi nam samo produzilo agoniju.Ne znam kazem mozda ja imam pogresne informacije ,brzo ce skupstina pa cemo vidjeti..Pored ovog brukanja na terenu zadnjih pola godine ,meni je ova sutnja u klubu najgora I jos one Stiline rijeci mi se vrte u glavi ( da nam se klub gasi samo toga navijaci nisu svjesni) ne znam , sto Voltron jednom rece isto ruzan san koji nikako da prestanebraco je napisao/la: ↑11 jun 2021, 00:00Nego brate šta je ono kažu Džeko ide ali kažu možda prvo raskine ugovor sa Romom pa tek onda potpiše za nekog znači Želji kurko opet, neda nam se ni za đevreka, prvo Gojaka ne otkupi Torino sad i Džekson nas zayebaKANA je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:47Ma braco o cemu Vi ? kakav trener.i kakve picke materineLjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:13Samo dva pravca su trebali gledati i izabrati:
I to od pocetka maja da su gledali bilo bi uspjesno. Ali, ljudi izabrali ublehu koja nema nista prepoznatljivo i za koju znaju da ce morati raskidati do polovine augusta ugovor. Postujem sto su probali sa Bazdarevicem, ali izgubili vrijeme dzaba. Lik ih odbio u krajem maja i sjebao im i vrijeme i nama "uvalio" ovu ublehu u obliku Cvike. Pa da je i onaj iz Mladosti bilo bi mi drago jer je covjek radio sa mladima.mi smo u preozbiljnim problemima.Daj boze da se iz ovoga izvucemo a da se ne budemo morali totalno resetovati
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: al87, Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, antibot, CCMuHa87, Combattente87, deyo, DinGospo21, DjaniTarik, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Giba87, GokuSSJG, GrbavicaHrammm, Guest1945, Hamagara, Hrasno15, johntravolta123, Kajkutenjoyer, Kaunas, klasik, Kobayashi, lakilone, Lekqqq1921, LenyYoro15, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, NebeskaSila96, PointBlank, r3m1, Railwayman30, Rajvosa4ever, rama21, Riziko, sassari, senad82, Shategabri, THEC, ubipara, ultra1987, vedinjo98, yurrr, ZeljeznicarUberAlles, Zeljoo1921 i 723 gosta.