Svi bolji su je lagano odbili..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Taman da dolazi iz prve ekipe Hajduka, za nas je pitanje da li bi bio upgrade obzirom u kakvom su qrcu oni tamo.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:18Ma iskreno kad bi birao izmedju Sablica i Kosica izabrao bi Sablica.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:09ElCartel11 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:06Da hoce sad iskociti gdje, propali pregovori sa Sablicem![]()
Jos ima sansi i da je Kosic novi sef strucnog staba.
O Sablicu najbolji govori put njegove karijere. Dolazi nam iz Hajduka 2.
Kad mu pogledas CV samo, vidis da je nigdje veze, ali eto da ne bude ovdje da se.remo nesto.
Sramota prava, covjek drugi tim hajduka vodio 
ja se nadam da lupaju samo novinari
- Evolution87
- Kontakt:
I jest trener za ekipu kojoj je u narednoj sezoni cilj izlazak u evropu, to je taj level
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu kod nas se prica da bi vam mogo Filipović doć,jer će vjerovatno raskinut sa nama ugovor trener ga ne vidi u planovima,pozdrav.
Sistem izbora trenera, igraca i svih uposlenih, kao i upravu, moraju prvo forumasi i ovi mahaci zastava da predloze i dovedu.
Sve ostalo je osudjeno na propast.
Sve ostalo je osudjeno na propast.
-
- Kontakt:
Ja se nadam da ce bar biti ovaj Kosic,a ako bude Sablic sretno mu od mene,znat cemo poslije 5-6 kola gdje smo i sta smo,samo tesko sta dobro ocekivati od trenera koji nema rezultate iza sebe..
Dino Ćorić bio slobodan igrač. Mi skripimo na desnom beku od prvog mandata Berberovica (sad i zvanično nemamo desnog beka koliko znam, Mirko je tu krpljenje, a kao takav je najbolji na toj poziciji, pa to jasno govori o tome kakvi smo tu. Isti Ćorić bi dosao da smo ga prozvali na broj, al joj igro za ubice. Moj komentar na izbor trenera.
Nek rade sta hoće, i mogu i trebaju, nek nahrane sujetu pokojim otkazom, gledacemo igrace kojima gugl izbaci prvo "da li ste mislili", pa neki prezimenjak iz svijeta turbofolka. Jer ono nemojte Radovca matere vam, sta ce Hiros seljacina, fuj Hadzic, etc. I onda jebga kad niko ne valja daj nekog ko nema proslost sa nasim strucnjacima da je nabija u aut. Na hajr i na dobro.
Nek rade sta hoće, i mogu i trebaju, nek nahrane sujetu pokojim otkazom, gledacemo igrace kojima gugl izbaci prvo "da li ste mislili", pa neki prezimenjak iz svijeta turbofolka. Jer ono nemojte Radovca matere vam, sta ce Hiros seljacina, fuj Hadzic, etc. I onda jebga kad niko ne valja daj nekog ko nema proslost sa nasim strucnjacima da je nabija u aut. Na hajr i na dobro.
Navijači nisu boljeg ni zaslužili. Nema nas gorih nigdje. Da dođe Anćeloti, pola navijača će ga hvaliti a pola će naći neke mahane. Mi smo navikli na promjene i tjeranje.
OdličnoGradKamena2 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:34Izvinjavam se na upadu kod nas se prica da bi vam mogo Filipović doć,jer će vjerovatno raskinut sa nama ugovor trener ga ne vidi u planovima,pozdrav.

-
- Kontakt:
Sablic su minusi sto je bio sa Listicom a vala ni luzerski Hajduk ne zvuci nesto narocito.
No,sta je,tu je. Treba mu dati par tekmi sansu. Taman da se Dzeno malo odmori.
Sad ce i publika na tribine,pa cemo cuti Vox populi o njemu i svima u klubu. Bice zanimljivo sa Istoka,veoma zanimljivo !!
No,sta je,tu je. Treba mu dati par tekmi sansu. Taman da se Dzeno malo odmori.

Sad ce i publika na tribine,pa cemo cuti Vox populi o njemu i svima u klubu. Bice zanimljivo sa Istoka,veoma zanimljivo !!

Ovi sto brane trenutno ne odbranjivo su gori od onih sto su branili Husrefa.
Pretrazit cu i iskopirati postove svih vas koji su prizivali Sablica kao modernog trenera, nekog ko igra 352, ko nije sablonski trener...
Vamos Saraj'vo !!!
Vamos Saraj'vo !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ako se kod nas nešto drastično ne promjeni u narednom periodu, Borac ce se prošetati do titule.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Prvi korarak, otavke 0
Drugi korak- produzenja
Nakon ovoga sve je jasno.
Treci korak, trener - ko zna? definitivno nismo prizeljkivali ako je on.
Cetvrti korak, novi igraci, za sada 0
Za pregovaranje
Za uspjesnost u pregovorima
Ocjena za stil
Ukupni dojam
Sabrina je jedina ispunila ocekivanja, NA ZALOST.

Drugi korak- produzenja

Nakon ovoga sve je jasno.
Treci korak, trener - ko zna? definitivno nismo prizeljkivali ako je on.
Cetvrti korak, novi igraci, za sada 0

Za pregovaranje

Za uspjesnost u pregovorima

Ocjena za stil

Ukupni dojam

Sabrina je jedina ispunila ocekivanja, NA ZALOST.
Sto ces kopirati? Sasvim je normalno da ga isti i tjeraju, ako se ispostavi da je los ili da nemamo napretka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Plus ce i Zrinjski biti dosta poguran naredne sezone jer sad nisu izborili evropu tako da kup kup kup je našHistoricar je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:44Ako se kod nas nešto drastično ne promjeni u narednom periodu, Borac ce se prošetati do titule.

Trenutno korisnika/ca: haris004, StarmoCity i 24 gosta.