Isti sam, ne treba pljuvati unaprijed, u širokom je radio vise nego dobro, ma da ovdje je puno teze raditi sto kazes neka mu je sretno pa vidjecemo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sablić je Oremuša i Jukića trenirao u Splitu 2015/2016 

-
- Kontakt:
Svaka tebi čast brato, ti si optimističniji čak i od mene.Red1946 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:02Poslije dugo vremena izgledan Sablić. Po meni bolji izbor i od Čale, Husrefa i Marinovića, a mislim da je i bolji od Kosića, bivšeg trenera Celja. Dok je vodio Lišticu igrao je sa jakim tempom i napadački, što je i prepoznatljiva igra našeg kluba.
Vodio i Šerif iz moldavije, što zasigurno ni jedan od gore navedenih neće. Da li je mogao biti i neko sa još zvučnijim imenom , vjerovatno je mogao da imamo malo sposobnije osobe od Sabre i co. Trenera moramo dovesti jer ostati na Đeni, Mirzi bi bio alibi za lošije rezultate. Od Sablića očekujem borbu za titulu, a mislim i da će TSS sa njim bit u boljim izdanjima nego do sada. I Goran je dalmatinac, bivši reprezentativac cro, sa boljom igračkom karijerom od gore navedenih. Suditi ćemo o njemu poslije 10 mečeva, nadam se da će opravdati očekivanja, koja su uvijek ista, a to je DK.![]()

-
- Kontakt:
Prije bi Sablica nego ovog iz Slovenije...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
GradKamena2 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:34Izvinjavam se na upadu kod nas se prica da bi vam mogo Filipović doć,jer će vjerovatno raskinut sa nama ugovor trener ga ne vidi u planovima,pozdrav.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Podmladjivanje ekipeGradKamena2 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 22:34Izvinjavam se na upadu kod nas se prica da bi vam mogo Filipović doć,jer će vjerovatno raskinut sa nama ugovor trener ga ne vidi u planovima,pozdrav.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Goran ako dodje nek nekim svojim vezama dovede Ikica. Da barem imamo neke koristi od svega toga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vinko:50 godina
Sablic:41
I onda kazu ne podmladjujemo

I onda kazu ne podmladjujemo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Uvijek pocnu pljuvati oni sto bacaju bombe i prizeljkuju Keka, nekog skupog stranca i slicno. Sabljic je respekt trener, mene vise brine rad uprave i finansije nego da je Sabljic promasaj.
Ovi sto su nas odbili, to je radi para, skrti, nece da daju ali na otkaze i produzenja **** moze. Bolje 2 dobravigraca nego 6 balvana, to nadi nece nikad skontati...Ovog **** Sabljica mogli vev u maju dovesti, koji su k onda cekali. Kakav amaterizam.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Anela Potura umjesto Sabre sljedeci korak. Polako ali sigurno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:59Vinko:50 godina
I onda kazu ne podmladjujemo![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hoce li Sablic vratiti i video skauta u strucni stab?
Iskreno sta sam ja ocekivao i sablic je dobar. Meni je taj zekic zelja al opet se nije dalo, akrapovic je isto bio dobar pokusaj i na kraju eto neka sredina između ovih sto su ih pokusali dovesti i onoga sto sam ja ocekivao ispadne sablic.
Solidno opet kad se sve sagleda mozda bi mu se prije par godina malo vise obradovali nekako je u zadnje vrijeme pao u zaborav.
Iskreno sta sam ja ocekivao i sablic je dobar. Meni je taj zekic zelja al opet se nije dalo, akrapovic je isto bio dobar pokusaj i na kraju eto neka sredina između ovih sto su ih pokusali dovesti i onoga sto sam ja ocekivao ispadne sablic.
Solidno opet kad se sve sagleda mozda bi mu se prije par godina malo vise obradovali nekako je u zadnje vrijeme pao u zaborav.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
I Zekic i Sablić imaju maltene iste uspjehe
Zekić:
-Titula sa Šerifom
-Kup sa Šerifom
-Play - off sa Osijekom
Sablić:
-Titula sa Šerifom
-Kup sa Širokim
-Play - off sa Šerifom

Zekić:
-Titula sa Šerifom
-Kup sa Šerifom
-Play - off sa Osijekom
Sablić:
-Titula sa Šerifom
-Kup sa Širokim
-Play - off sa Šerifom
Ovako hladne glave, kalibar trenera kao sto je Sablic smo i ocekivali. Bilo je nezamislivo da klupu preuzme neko jace ime, i zbog finansija i ostalih stvari, naravno da smo htjeli da dodje neki trenerki mag ali. U principu ne znamo ni strategiju kluba, mozda ce se ove sezone forsirat mladji igraci pa je Sablic doveden jer zna sa mladima radit, evo cak je bio u Hajduku 2 gdje su mali igraci. Mozda Sablic bude super rijesenje, mozda se uklopi, mozda stvarno bude radio odlican posao. Treba covjeku dat' podrsku, i pozelit mu srecu, al ono znam da nakon prvog poraza ce biti proglasen ustasom, helem nejse.
Volim te Sarajevo
Volim te Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da se hoce onaj Nalić gdje uhljebiti da nas ne prepadaju s njim vise.
You are someone else I am still right here
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje Sablic i 2,3 vrhunska pojacanja nego recimo neki skuplji trener, a da ostanemo na ovom igrackom kadru.
Kao sto govorim za strance, da moraju biti kvalitetni kao Fanimo isto tako kazem, da ti za titulu u ovoj ligi trebaju 3, 4 jaka igraca u ofanzivi i rjesio si posao.
Nikakve taktike i nadmudrivanja vec surovi kvalitet. Takva nam liga jbg.
Kao sto govorim za strance, da moraju biti kvalitetni kao Fanimo isto tako kazem, da ti za titulu u ovoj ligi trebaju 3, 4 jaka igraca u ofanzivi i rjesio si posao.
Nikakve taktike i nadmudrivanja vec surovi kvalitet. Takva nam liga jbg.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Apsolutno tacno !!!!!bordobijeli je napisao/la: ↑11 jun 2021, 00:00Uvijek pocnu pljuvati oni sto bacaju bombe i prizeljkuju Keka, nekog skupog stranca i slicno. Sabljic je respekt trener, mene vise brine rad uprave i finansije nego da je Sabljic promasaj.
U novi boj ...
Koja li ce legenda kluba za sd da nam malo zamazu oci 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako onda Zlatan Bajramović reče ovo:
“Kontakt je uspostavljen prije nekih desetak dana, razgovarao sam s predsjednikom Skupštine FK Sarajevo Valentinom Ilievskim i direktoricom Sabrinom Buljubašić. Moram reći da su razgovori bili izuzetno korektni, čak na jednom evropskom nivou, što me prijatno iznenadilo. Međutim, moj klub ne želi uopšte diskutovati o opciji raskida ugovora, tako da ipak ostajem na istoj funkciji u Karlsruheu i u narednoj sezoni”, ističe Bajramović u izjavi za ****.ba.
Jel to ti znaš bolje od Bajramovića, papak?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka