Podrška do polusezone pa ćemo vidjet' na čemu smo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To uopste nisu bekovi po stranama nego nesto izmedju krila i beka(wingback) a to mogu ispunjavat i vezni i bekovi i krila zavisno od momenta protivnika itd. mogu biti i sa kontra nogom ili da ulaze u sredinu, mogucnosti taktickih bezbroj, puno bitnija kombinacija je u sredini i u napadu....LegendKiller je napisao/la: ↑10 jun 2021, 21:57ako je Sablic, a kako stvari stoje jeste, to je baš pokazatelj da je uprava izgubila kompas. Imam osjećaj da idemo putem komšija. I oni su izgubli već osvojenu ligu, uzeli kup, pa lutali sa trenerima, i sada su tu gdje jesu, sredina tabele. Istim putem idemo. Neko je već rekao, vratiti će se Dženo na jesen.
Kakva 352 i naša liga, pa da cijelu ligu sastaviš ne možeš imati 2 kvalitetna beka sa čitavu tekmu trče gore dole po stranama, uz pristojan centaršut.
Koji ba Krle na EP lik, sta vam je
Eto ti njega za 20 dana
Mislis nece na odmor poslijePeakyBlinders je napisao/la: ↑11 jun 2021, 08:15Eto ti njega za 20 dana
Pa kakve titule, kad su fino najavili borbu za evropu sa ponovnim ulaskom akademaca u ekipu te fokus na stadionsamoSA je napisao/la: ↑11 jun 2021, 08:48Nikakav napredak mi necemo vidjet sa ovim Sablicem,ne zelim pljuvati covjeka nije jos ni sjeo na klupu ali moje misljenje je da je ovo trener prosjek za ovu ligu i nista vise od toga.
Da li su u pitanju finansije ili jednostavno ova liga nije nikome od "jacih" zanimljiva ne znam ali bojim se da cemo se ove godine boriti bas za evropu jos ako kriminalci iz saveza (a hoce) budu vedrili i oblacili tesko cemo do titule
Drug vjeruj mi Sablic nije los trener,i ja sam mislio da je bezveze dok nisam malo vise istraziosamoSA je napisao/la: ↑11 jun 2021, 08:48Nikakav napredak mi necemo vidjet sa ovim Sablicem,ne zelim pljuvati covjeka nije jos ni sjeo na klupu ali moje misljenje je da je ovo trener prosjek za ovu ligu i nista vise od toga.
Da li su u pitanju finansije ili jednostavno ova liga nije nikome od "jacih" zanimljiva ne znam ali bojim se da cemo se ove godine boriti bas za evropu jos ako kriminalci iz saveza (a hoce) budu vedrili i oblacili tesko cemo do titule