FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

72220
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 72220 » 11 jun 2021, 11:53

Poslije odlazaka igrača koji su manje igrali i kojima su isticali ugovorim, rješavanja preskupog Luisa Ibaneza, čini se da će Zrinjski ostati i bez dvojice standardnih prvotimaca, Miloša Filipovića i Slobodana Jakovljevića.

Neko reče ovdje da se Filipović dogovorio s nama, ali gdje će Jakovljević.. ja sam mislio da će završiti karijeru u Zrinjskom.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2021, 11:54

Nihad u Sarajevu
došao da vanredno završi srednju školu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 jun 2021, 11:54

Jedan veliki plus Sablicu sto je radio u Moldaviji,od mene naravno...Moldavija :ljepota:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2021, 11:58

72220 je napisao/la:
11 jun 2021, 11:53
Poslije odlazaka igrača koji su manje igrali i kojima su isticali ugovorim, rješavanja preskupog Luisa Ibaneza, čini se da će Zrinjski ostati i bez dvojice standardnih prvotimaca, Miloša Filipovića i Slobodana Jakovljevića.

Neko reče ovdje da se Filipović dogovorio s nama, ali gdje će Jakovljević.. ja sam mislio da će završiti karijeru u Zrinjskom.
Navijač Zrinjskog je napisao da se šuška da će Filipović kod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 11 jun 2021, 12:00

Antikloc je napisao/la:
11 jun 2021, 11:43
Zeko87 je napisao/la:
11 jun 2021, 09:44
Ja se samo nadam da gro navijača koji dolaze na Koševo nisu članovi ovog foruma. Već se spremila negativa a sezona nije ni počela.
Gro navijaca ,sigurno nije clan foruma. U odnosu na njih ovaj forum je ultra,extra,sega mega pozitivan. Djelimicno sto je na forumu mladja raja, s manje zivotnog iskustva a s vise naivnosti i prostodusnosti. Osim toga forum je pun botova i placenika uprave i likova iz uprave. Koji se zadaju da sire nicim opravdanu pozitivu i brane,ono sto se odbraniti ne moze.
A kad na Istok dodze starija raja,koja nije odrasla na FIFA menageru,koja ne foruma,koji su finansijski neovisni i nisu spremni botovat za sendvic.. Cuce se onda sta kazu pravi pitari o upravi,Sablicu i vietnamskom tapkarosu !!
Ovi sa Istoka jedino znaju bolje psovat od nas "mlađih", i to ja valjda iskustvo. Daj ba jesi li ozbiljan da uzimas Istok za bilo sta sto veze s mozgom ima?

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 11 jun 2021, 12:06

pitara je napisao/la:
11 jun 2021, 12:00
Antikloc je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Ja se samo nadam da gro navijača koji dolaze na Koševo nisu članovi ovog foruma. Već se spremila negativa a sezona nije ni počela.
Gro navijaca ,sigurno nije clan foruma. U odnosu na njih ovaj forum je ultra,extra,sega mega pozitivan. Djelimicno sto je na forumu mladja raja, s manje zivotnog iskustva a s vise naivnosti i prostodusnosti. Osim toga forum je pun botova i placenika uprave i likova iz uprave. Koji se zadaju da sire nicim opravdanu pozitivu i brane,ono sto se odbraniti ne moze.
A kad na Istok dodze starija raja,koja nije odrasla na FIFA menageru,koja ne foruma,koji su finansijski neovisni i nisu spremni botovat za sendvic.. Cuce se onda sta kazu pravi pitari o upravi,Sablicu i vietnamskom tapkarosu !!
Ovi sa Istoka jedino znaju bolje psovat od nas "mlađih", i to ja valjda iskustvo. Daj ba jesi li ozbiljan da uzimas Istok za bilo sta sto veze s mozgom ima?
Ne znam ima li Istok veze sa mozgom ali ima sa Sarajevom i FK Sarajevom. Na Istoku su navijaci Sarajeva. A takvi smo,kakvi smo. Kome se ne svidzamo,lako nas zaobilazi. A bice nas zanimljivo cuti,to je sigurno :mrgreen: :mrgreen:

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 11 jun 2021, 12:14

Jedino sto je dobro kod ovog sto ne moze biti veci ziheras od Vinka

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 11 jun 2021, 12:22

Antikloc je napisao/la:
11 jun 2021, 12:06
pitara je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:

Ne znam ima li Istok veze sa mozgom ali ima sa Sarajevom i FK Sarajevom. Na Istoku su navijaci Sarajeva. A takvi smo,kakvi smo. Kome se ne svidzamo,lako nas zaobilazi. A bice nas zanimljivo cuti,to je sigurno :mrgreen: :mrgreen:
Naravno da ima veze sa FKS, ne znam tebe lično i sigurno ima ljudi na Istoku takvih kakve ih opisujes.
Ali globalna slika Istočne tribine je da se ja postidim kad odem tamo iskreno. Meni jedino što je zanimljivo tamo je što svaku takmu naucim po bar jednu-dvije nove psovke koje nisam u zivotu cuo.
Ni jedna tribina nije sto je nekad bila a pogotovo istok.

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 11 jun 2021, 12:27

Dosta raje je napustilo istok, zbog pojedinaca poput Fače Pašića i njihovog kočijaškog ponašanja.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 11 jun 2021, 12:37

Antikloc je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Ne seri neovisni

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2021, 12:39

Jednostavno Sabra zna,nase je da damo punu podrsku,jer kad je ona ofulala sa igracem ili trenerom.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 11 jun 2021, 12:40

gandi je napisao/la:
11 jun 2021, 12:27
Dosta raje je napustilo istok, zbog pojedinaca poput Fače Pašića i njihovog kočijaškog ponašanja.
Zbog toga i govorim da nije sto je nekad bilo.
Zbog takvih koji su pregledali 3 utakmice u zivotu i daju sebi za pravo da igracima i osoblju kluba kojeg "podrzavaju" psuju majke, zene, djecu i sta sve ne.
Zbog takvih debila su normani ljudi prestali ici na utakmice skroz a ne na tribinu.
Ista stvar je i sa sjeverom da me neko ne shvati pogresno, zbog raznih narkomana je dosta raje prestalo ici skroz.
Najveci problem tu je skupljanje papanije(papak je epitet koji se zaradjeju karakterom, a ne prebivalistem) i neizivljenih debila koji dolaze na utakmice da se rijese svoje negativne energije pa lome, razbijaju i vrijedjaju sve sto im se nadje na putu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 11 jun 2021, 12:40

samoSA je napisao/la:
11 jun 2021, 12:14
Jedino sto je dobro kod ovog sto ne moze biti veci ziheras od Vinka
Potpuno suprotan tip trenera. Jedan se brani u 442 bloku i ceka da mu protivnik preda loptu, drugi trazi presing od svojih igraca. Barem za sad je bilo tako. Igra u vise sistema, nego Vinko.

Podrska za Sablica, zelim mu srecu i sve najbolje rezultate, jer tako ce i napredovati voljeni klub. Da sam zadovoljan izborom nisam, ali sta sad... Nadam se da ce Sablic u potpunosti iskoristiti individualni kvalitet igraca koje imamo Susic, Mustedanagic, Mesanovic... Nije ovo nikako losa ekipa, ukoliko se atmosfera malo podigne i uz 3-4 pojacanja na deficitarnim pozicijama, mislim da je borba za titulu realnost.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jun 2021, 12:48

Benkara21 je napisao/la:
11 jun 2021, 11:39
Sablić je trebao na klupu Hajduka. Ali je došlo do obrata i SD je drugačije mislio.
I iz Hajduka insajderske imaš, mašala..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 jun 2021, 12:52

joker90 je napisao/la:
11 jun 2021, 12:48
Benkara21 je napisao/la:
11 jun 2021, 11:39
Sablić je trebao na klupu Hajduka. Ali je došlo do obrata i SD je drugačije mislio.
I iz Hajduka insajderske imaš, mašala..
Hahahahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 jun 2021, 12:54

A gdje je onaj Frki i ostali što su bili jedno vrijeme na zapadu ? Čuo sam pricu da neki od njih uopšte više ne prate Sarajevo, maltene ni fudbal, što mi je čudno, jer znam da su se busali da vole Sarajevo više nego išta.

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 11 jun 2021, 12:58

pitara je napisao/la:
11 jun 2021, 12:40
gandi je napisao/la:
11 jun 2021, 12:27
Zbog toga i govorim da nije sto je nekad bilo.
Zbog takvih koji su pregledali 3 utakmice u zivotu i daju sebi za pravo da igracima i osoblju kluba kojeg "podrzavaju" psuju majke, zene, djecu i sta sve ne.
Zbog takvih debila su normani ljudi prestali ici na utakmice skroz a ne na tribinu.
Ista stvar je i sa sjeverom da me neko ne shvati pogresno, zbog raznih narkomana je dosta raje prestalo ici skroz.
Najveci problem tu je skupljanje papanije(papak je epitet koji se zaradjeju karakterom, a ne prebivalistem) i neizivljenih debila koji dolaze na utakmice da se rijese svoje negativne energije pa lome, razbijaju i vrijedjaju sve sto im se nadje na putu.
Sjever je posebna priča.Plakao bi od smijeha kada neko kaže da je ovaj sadašnji sjever bolji od sjevera na kojem su bili Džine, Mai, Ramljak.....i ostala ekipa koja je obišla uzduž i poprijeko cijelu Jugoslaviju i tukla se sa Grobarima po Beogradu i ostalim jakim grupama.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 jun 2021, 12:58

pitara je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Zbog ovih intelektualaca sa istoka i intelektualnih psovki pobjegao sam na zapad.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 jun 2021, 12:59

Pored živog Dudića da dovedu Sablića.
Nadam se danas objavi da su pregovori propali sa ovim likom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 jun 2021, 13:02

Historicar je napisao/la:
11 jun 2021, 12:54
A gdje je onaj Frki i ostali što su bili jedno vrijeme na zapadu ? Čuo sam pricu da neki od njih uopšte više ne prate Sarajevo, maltene ni fudbal, što mi je čudno, jer znam da su se busali da vole Sarajevo više nego išta.
Tu su svi, ne znam na sta konkretno mislis? Ne prate u smislu navijanja na Sjeveru, ali prate FKS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”