Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ritamreda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ritamreda » 11 jun 2021, 12:09

Demi je napisao/la:
11 jun 2021, 10:00
Banjalucki je napisao/la:
11 jun 2021, 08:27
Ritamreda je napisao/la:
11 jun 2021, 00:44
Kakva je situacija s Velikanom iz Platonove? Jel doveo coVi Ogija Vranjesa ?
Situacija u gradu na Vrbasu je pod kontrolom, navijači uživaju u najljepšim djevojkama, domaćem pivu i iščekuju protivnika u kvalifikacijama za Ligu ŠAMPIONA :) igrači treniraju još uvijek na staroj podlozi ali nece ni to još dugo, uglavnom preljepo je biti Banjalučanin :salut:
Slazem se :salut: :cool:
Amin. Kad su moji sugradjani sretni i ja sam.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 11 jun 2021, 12:31

killafrommanilla je napisao/la:
10 jun 2021, 23:49
Odlican izbor trenera FKS. Sablic je neko ko ima prepoznatljiv stil igre i zna sta ce traziti od svojih igraca. Nije bezlican kao Vinko i slobodno me citirajte: pun pogodak
Ne kontaju tupani da su dobili jednog od najboljih trenera u ligi, mi smo se s Aberdeenom ravnopravno gonjali u sred Skotske dok je on bio tu. Odlican covjek i trener, u stanju je usred utakmice promjenit citav stil igre i formaciju kad prepozna da to treba, za razliku od vecine ostalih "trenercina" . Samo ocito da je najveci problem sto je bivsi trener Sirokog...
SAMO ŠIROKI!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jun 2021, 12:45

since1948 je napisao/la:
11 jun 2021, 12:31
Odlican izbor trenera FKS. Sablic je neko ko ima prepoznatljiv stil igre i zna sta ce traziti od svojih igraca. Nije bezlican kao Vinko i slobodno me citirajte: pun pogodak
Ne kontaju tupani da su dobili jednog od najboljih trenera u ligi, mi smo se s Aberdeenom ravnopravno gonjali u sred Skotske dok je on bio tu. Odlican covjek i trener, u stanju je usred utakmice promjenit citav stil igre i formaciju kad prepozna da to treba, za razliku od vecine ostalih "trenercina" . Samo ocito da je najveci problem sto je bivsi trener Sirokog...
Dokazano najvece fudbalske neznalice su vecinom navijaci FKS, odnosno najglasniji su u svom neznanju. Utripovali su da je onaj niz bio iskljucivo Vinkova magija, a sad pljuju lika koji je bio u uzem krugu za trenera Hajduka ove godine i jednog od rijetkih trenera u ligi koji je radio vani.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 jun 2021, 12:57

since1948 je napisao/la:
Ako nije imao glupe i nepotrebne izjave u proslosti svakako da je dobrodosao i puna podrska. Npr. Baka je u proslosti svasta govorio pa su mu se strumfovi svejedno sageli i uzeli mu ga objerucke.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 11 jun 2021, 13:00

Pa od bake se ocekuje i normalno je da lupeta svasta :D on je takav i kod njega nema zlobe za razliku od nekih prijasnjih trenera zeljeznicara...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2021, 13:13

11 jun 2021, 12:45
since1948 je napisao/la:
Dokazano najvece fudbalske neznalice su vecinom navijaci FKS, odnosno najglasniji su u svom neznanju. Utripovali su da je onaj niz bio iskljucivo Vinkova magija, a sad pljuju lika koji je bio u uzem krugu za trenera Hajduka ove godine i jednog od rijetkih trenera u ligi koji je radio vani.
Nije ovaj nista posebno, to iskustvo vani je u ligi 10 mjesta ispod nase jbg. U ekipi koja uzima titule pa makar ih maskota vodila...a opet stoji ovo drugo da dobro rotira, mjenja i postavlja taktiku...najveci problem jeste sto je vodio listicu jbg...nece leci navijacima vec se vidi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 jun 2021, 13:14

vlakanje je napisao/la:
11 jun 2021, 13:00
Pa od bake se ocekuje i normalno je da lupeta svasta :D on je takav i kod njega nema zlobe za razliku od nekih prijasnjih trenera zeljeznicara...
Ma da je Otmar Hicfeld glavom i bradom, daleko mu kuća bila. On nije ni ja ni ti, on je sportista i javna ličnost i tako treba da se ponaša i treba da zna kakvu odgovornost nosi njegov pos'o. :) Ako već ne zna, raus.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2021, 13:15

Miljacka je napisao/la:
11 jun 2021, 13:14
vlakanje je napisao/la:
Ma da je Otmar Hicfeld glavom i bradom, daleko mu kuća bila. On nije ni ja ni ti, on je sportista i javna ličnost i tako treba da se ponaša i treba da zna kakvu odgovornost nosi njegov pos'o. :) Ako već ne zna, raus.
Hocetel ga ocerat?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 jun 2021, 13:16

Denchi je napisao/la:
11 jun 2021, 13:15
Miljacka je napisao/la:
11 jun 2021, 13:14
vlakanje je napisao/la:
Hocetel ga ocerat?
Odakle i ko mi?

Dobri u dobru
Zli u zlu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jun 2021, 14:01

Bit ce Sablic Ujo za ove husrefove ratnike kao sto je Vinko bio cheto...

Na to je moderacija samo gledala, nekad brisala postove... a u dosta slucajeva sutila.
Sad kad se zna i imas takvu pricu sa Sirokim, boga pitaj na sta ce sve biti i kakve ce se price pricati kad se Goran ujom proglasi od husrnih ratnika...

Da je od govana, novom treneru treba pruziti podrsku, al jbga... hocemo gvardiolu, al da nije skup, da zna sve vrste mogucih taktika da promjeni u toku 90 minuta, da ima veza po evropi, da dovodi neke igrace, za platu od 2 milje maraka i da kaze da voli sarajevo vise od svog zivota... i kad bude prvi kiks, da sam izadje i da otkaz.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 jun 2021, 14:44

Masna leti iz kluba, rasulo, a oni idalje o nama, e strumfovi...
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 11 jun 2021, 15:51

Sablić je odličan trener i to će biti dobar posao Sarajeva.

Pitanje je doduše kakav će prelazni rok odraditi, ali da ga yebeš ne mogu biti gori nego što su bili pod Marinovićem (bez dva najbolja igrača lige).

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 jun 2021, 16:35

Haman se Leotar vraća mjesto Krupe u PL navodno će napraviti fuziju

Fudbalski klub Leotar iz Trebinja mogao bi naredne sezone igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine u fudbalu, saznaje naš portal.

Danas je održan sastanak vodećih ljudi FK Krupa, Dragomira i Draška Ilića, Mladena Ilića koji je sada predsjednik skupštine Banjaluke, te Luke Petrovića, nekadašnjeg gradonačelnika Trebinja, a sada prvog čovjeka Elektroprivrede Republike Srpske. Sastanku je prisustvovao i Darko Milunović, predsjednik FK Rudar Prijedor.

S obzirom na to da je, kako smo ranije pisali, finansiranje Krupe dovedeno u pitanje vodeći ljudi ovog kluba su najavili niz sastanaka, a jedan je održan danas i poslije njega bi vrlo lako moglo da dođe do saradnje Krupe i Leotara, jedne vrste fuzije, nakon čega bi Leotar, koji je bio drugoplasirana ekipa Republike Srpske u tek završenoj sezoni ponovo stekao status premijerligaša.

Krupa i Leotar već duže vremena gaje prijateljske odnose, razmijenjuju fudbalere, pa se ovakav vid saradnje i fuzije nekako i nametao sam po sebi.

U narednim danima očekuje se više informacija o ovome, kao i zvanična saopštenja klubova.
Brko iz druge galaksije!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 11 jun 2021, 16:44

Pa Sablic Dalmatinac, jeste radio u ovom paleolitskom klubu uz koji teče rijeka Lištica, ali je čovjek rodjen u Sinju. Stvarno ljudi lupetaju gluposti kao i za Vinka Marinovića, Baku Sliskovića...
Jači od ratova, režima i partija !!!!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 11 jun 2021, 17:06

1921boy je napisao/la:
11 jun 2021, 16:35
Haman se Leotar vraća mjesto Krupe u PL navodno će napraviti fuziju

Fudbalski klub Leotar iz Trebinja mogao bi naredne sezone igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine u fudbalu, saznaje naš portal.

Danas je održan sastanak vodećih ljudi FK Krupa, Dragomira i Draška Ilića, Mladena Ilića koji je sada predsjednik skupštine Banjaluke, te Luke Petrovića, nekadašnjeg gradonačelnika Trebinja, a sada prvog čovjeka Elektroprivrede Republike Srpske. Sastanku je prisustvovao i Darko Milunović, predsjednik FK Rudar Prijedor.

S obzirom na to da je, kako smo ranije pisali, finansiranje Krupe dovedeno u pitanje vodeći ljudi ovog kluba su najavili niz sastanaka, a jedan je održan danas i poslije njega bi vrlo lako moglo da dođe do saradnje Krupe i Leotara, jedne vrste fuzije, nakon čega bi Leotar, koji je bio drugoplasirana ekipa Republike Srpske u tek završenoj sezoni ponovo stekao status premijerligaša.

Krupa i Leotar već duže vremena gaje prijateljske odnose, razmijenjuju fudbalere, pa se ovakav vid saradnje i fuzije nekako i nametao sam po sebi.

U narednim danima očekuje se više informacija o ovome, kao i zvanična saopštenja klubova.
Ako se ovo desi,zeljo ce imati duplu korist.
Prvo,ode klub koji ih je urnisao ove godine kada je bilo najpotrebnije a druga stvar,vracaju im se drugari iz trebinja :cool:

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 11 jun 2021, 17:17

Ne znam odakle im ideja da Leotar samo tako moze uci u PL.
Da odustaje Rudar pa da Leotar uskoci umjesto njega iz nizeg ranga, to bi bilo logicno.
Ali da Krupu koja je vec u PL mijenja Leotar, zasto ne Tosk?

Ovo mi vise djeluje kao partijski sastanak, da Ilic proba izvuci od Elektroprivrede neke pare.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 11 jun 2021, 17:20

Tristan je napisao/la:
11 jun 2021, 17:17
Da odustaje Rudar pa da Leotar uskoci umjesto njega iz nizeg ranga, to bi bilo logicno.

Ovo mi vise djeluje kao partijski sastanak, da Ilic proba izvuci od Elektroprivrede neke pare.
100%
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 11 jun 2021, 17:23

Tristan je napisao/la:
11 jun 2021, 17:17

Vrlo lako! "Fuzija" dva kluba. Daju tom novom hibridu od kluba neko ime tipa fkkrupanavrbasu iz trebinja i vozdrica :D

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 11 jun 2021, 17:24

Sta mislite o ideji premijer lige sa 10 ekipa 36 kola?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 11 jun 2021, 17:25

vedinjo98 je napisao/la:
11 jun 2021, 17:24
Sta mislite o ideji premijer lige sa 10 ekipa 36 kola?
Top. Idealna prilika. Olimpik napustio, Mladost su izbacili, Krupa i Radnik financije, a u Radniku i organizacioni problemi. I eto broja od 10 ekipa. Nakon toga skratiti i Prvu ligu Federacije na 12 ili 14 ekipa, jos bolje bi bilo spajanje Federacije i RSa.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.