Prekucali smo
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Iskorištavam pravo privatnog tipovanja. Neću da Goretzka uzme još jednu titulu na neregularan način.
"We need to suffer. And we need to fight."
Što sam curica, što sa duplog profila se žalim da je nefer što tipujemo privatno? 
Koji mu je drugi profil?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Boston sacekao da mu posaljem parove pa proslijedio svima da mogu kontrirati. Toliko o regularnosti. 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je tako i ronaldo bi kontirao. Jednostavno 3-0 Rafa i 3-1 Cici su najrealniji tipovi tako da su mozda zakljucili da si ti tako tipovao pa su odlucili drugacije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Davno sam ja ukazivao na regularnost, ali me niko nije slušao.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nema veze hajde, da igramo u pare mozda bi mi i bilo krivo. Ovako nemam nista od toga hocu li zavrsiti prvi ili peti.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:10Da je tako i ronaldo bi kontirao. Jednostavno 3-0 Rafa i 3-1 Cici su najrealniji tipovi tako da su mozda zakljucili da si ti tako tipovao pa su odlucili drugacije
Bio je i onaj chat sa jednim forumasem na messengeru podavno, sad ovo. Al' kao sto kazem nema veze, nebitno je, ne igramo u neku nagradu.
Pa to je moj chat sa organizatorom, ako na taj mislis.Goretzka je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:12Nema veze hajde, da igramo u pare mozda bi mi i bilo krivo. Ovako nemam nista od toga hocu li zavrsiti prvi ili peti.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:10Da je tako i ronaldo bi kontirao. Jednostavno 3-0 Rafa i 3-1 Cici su najrealniji tipovi tako da su mozda zakljucili da si ti tako tipovao pa su odlucili drugacije
Bio je i onaj chat sa jednim forumasem na messengeru podavno, sad ovo. Al' kao sto kazem nema veze, nebitno je, ne igramo u neku nagradu.
Hvala sto si nam to potvrdio.Nirton je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:13Pa to je moj chat sa organizatorom, ako na taj mislis.Goretzka je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:12Nema veze hajde, da igramo u pare mozda bi mi i bilo krivo. Ovako nemam nista od toga hocu li zavrsiti prvi ili peti.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:10Da je tako i ronaldo bi kontirao. Jednostavno 3-0 Rafa i 3-1 Cici su najrealniji tipovi tako da su mozda zakljucili da si ti tako tipovao pa su odlucili drugacije
Bio je i onaj chat sa jednim forumasem na messengeru podavno, sad ovo. Al' kao sto kazem nema veze, nebitno je, ne igramo u neku nagradu.![]()
Jos moderator prepravio post, jer ,, nije dozvoljeno objavljivanje privatnih stvari".
Imaju samo dva moderatora koji ucestvuju u Tippingu, da se zakljucit koji je prepravio.
-
haris123456789
- Kontakt:
Ko ne zeli da ucestvuje ne mora, do sad je sve vrlo dobro
uredjeno i napravljeno.
uredjeno i napravljeno.
Al gledaj frajera krivo mu sto se ovako glasa,pa sto ti kao prvi na tabeli nisi prvi tipovao pa te boli qurac za nama,nego cekas ko hinja nas pa ta stavis isti tip jer si onda u win win situaciji.
Ja da sam prvi ja bi tipovao onako kako mislim da ce biti i to medju prvima bi tipovao,a onda drugi nek udaraju kontre i traze iznenadjenja
Ja da sam prvi ja bi tipovao onako kako mislim da ce biti i to medju prvima bi tipovao,a onda drugi nek udaraju kontre i traze iznenadjenja
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Jel od ponedjlejka startamo sa tipovanjem Halle i Queensa?
- BosniaBoston
- Kontakt:
.
Nazalost nista od tog, razmislio sam o tome i mislim da bi bilo neregularno da se igra recimo Quehalle a nije se igrao Dubapulco niti ce se igrat Basienna. Od sljedeće sezone ćemo vjerovatno uvesti i 500ice, samo ne znam jos da li u vidu svojevrsnog kupa ili dijela regularne sezone tennis tippinga.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.