Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 14:38
Ma Sablić je samo slika i prilika trenutnog stanja. Neću ništa loše reći o njemu sad, ima teren. Mlad je i perspektivan trener. Možda ga i prenese. Ali definitivno nije za nas, trenutno barem.
Sva ova imena, pričalo se Akrapovićem, Bajramovićem i tim jačim imenima je meni totalno gubljenje vremena, ali eto oni kao da pokažu da nešto rade. Nemate vi ba para za takve trenere, uslove, znanje, igrače i mentalitet. Znao sam da će nakon svih ovih imena doći neko tipa Nalić, Sablić ili neki novi Marinović, jer ovi nemaju čime privući jačeg igrača ni trenera u ovu zemlju a kamoli ligu.
Nama jedino ostaje da sad mladu ekipu sklopitmo i nek dovedu još 2,3 jača igrača i nek se fajtaju. Ali pesimista sam veliki, prvi put nakon dolaska Tana. Jbte imaš vlasnika, milijardersku grupaciju iza sebe i opet nema se para, ono koji khurac ba imamo vlasnika onda. Ovako možemo i sami bez vlasnika. Mlade igrače sa nekim desetim trenerom. Ja ne vidim razliku između sezone 2010/2011 i 2021/2022.
Nek nam je Bog na pomoći sa ovima u upravi.
Nemoj se zavaravat da klub moze bez investitora, jer dokazano moze samo do bankrota tako...a radi se na tome da postanemo samoodrzivi samo je to proces jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače